معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت:
10 هزار تخت بیمارستانی به مجموع تختهای بیمارستانی افزوده میشود
تهران (پانا) - معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه 10 هزار تخت بیمارستانی به مجموع تختهای بیمارستانی اضافه میشود، گفت وزارت بهداشت در سطح کشور ۵۵۰۰ پروژه بهداشتی درمانی در حال ساخت دارد که امید است این پروژهها بر اساس جدول زمانبندیشده به پایان رسیده و آماده بهرهبرداری و استفاده مردم شود.
به گزارش وبدا، بهروز رحیمی در جریان سفر به استان آذربایجان شرقی و بازدید از پروژه بیمارستان هزار تختخوابی تبریز گفت: یکی از سیاستهای اصلی وزارت بهداشت تکمیل و بهرهبرداری پروژههای نیمهتمام است.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: وزارت بهداشت در سطح کشور ۵۵۰۰ پروژه بهداشتی درمانی در حال ساخت دارد که امیدواریم این پروژهها بر اساس جدول زمانبندیشده به پایان رسیده و آماده بهرهبرداری و استفاده مردم عزیزمان شود.
معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت پروژه بیمارستان هزار تختخوابی تبریز با زیربنای ۱۲۰ هزار مترمربع را از پروژههای شاخص در شمال غرب کشور معرفی و ابراز امیدواری کرد که این پروژه بر اساس جدول زمانبندیشده برای بهرهبرداری و استفاده مردم آماده شود.
وی همچنین هدف از بازدید از این پروژه را تسریع در روند تکمیل و تأمین منابع لازم برای آن از محل مصوبات سفر ریاست جمهوری عنوان کرد و یکی از رویکردهای این پروژه را توجه به حوزه گردشگری سلامت در مجموعه شهرک سلامت تبریز دانست.
وی ابراز امیدواری کرد که حداقل ۱۰ هزار تخت بیمارستانی در سال جاری به مجموعه تختهای بیمارستانی وزارت بهداشت اضافه شود.
آموزش لازمه توسعه، رشد و بهرهوری در نظام سلامت
معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت تأکید کرد: امروزه نیاز مدیران برای بروز شایستگی نسبت به گذشته متفاوت است؛ امروزه به مدیرانی نیازمندیم که توان حل مسائل پیچیده را داشته باشند چراکه نظام سلامت یکی از پیچیدهترین سطوح مدیریتی را داراست و اداره کردن اینچنین سیستمی نیاز به مدیران با قدرت حل مسائل پیچیده را بیشتر میکند.
بهروز رحیمی در جریان سفر به استان آذربایجان شرقی در افتتاحیه دوره توسعه و توانمندسازی مدیران سلامت دانشگاه علوم پزشکی تبریز حضور پیدا کرد.
وی در ابتدای این دوره تأکید کرد: نظام آموزش و نظام مدیریت اگر به دنبال شایسته پروری و شایسته گزینی است، باید به دنبال برگزاری دورههای آموزشی برای توانمندسازی و توسعه دانش مدیران باشد.
رحیمی در ادامه خاطرنشان کرد: مقام معظم رهبری دو الگوی موفق در کشور را دانشبنیان بودن کشور و حوزه بهداشت و درمان معرفی کردهاند چراکه نظام سلامت در کشور به خودکفایی کامل دست یافته است.
وی در ادامه موفقیت و بقا را منوط به تغییر و حرکت روبهجلو دانست و خاطرنشان کرد هر جا که صنعت و دانش در کنار یکدیگر قرارگرفتهاند الگوهای موفقی در جامعه پدید آمده است که یکی از این الگوها نظام سلامت است و لازم است در این خصوص گفتمان سازی انجام شود و موفقیتهای این حوزه به جامعه معرفی شود.
معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت ضمن تأکید بر اینکه بهرهوری در نظام سلامت نیازمند آموزش مدیران در سطوح مختلف مدیریتی است، گفت: در این حوزه علاوه بر کسب دانش عام توسط مدیران، انتقال دانش ضمنی توسط مدیران پیشکسوت به مدیران جوان بسیار ضروری است.
وی ضمن اشاره به اهمیت جانشین پروری در مدیریت نظام سلامت تصریح کرد: دانشجویان سال آخر مدیریت نظام سلامت باید برای کسب دانش ضمنی در کنار مدیران باتجربه و باسابقه نظام سلامت قرار بگیرند.
معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت تأکید کرد: امروزه نیاز مدیران برای بروز شایستگی نسبت به گذشته متفاوت است؛ امروزه به مدیرانی نیازمندیم که توان حل مسائل پیچیده را داشته باشند چراکه نظام سلامت یکی از پیچیدهترین سطوح مدیریتی را داراست و اداره کردن اینچنین سیستمی نیاز به مدیران با قدرت حل مسائل پیچیده را بیشتر میکند.
وی نگاه ساده اما چندبعدی و چندوجهی به مسائل را بسیار مهم دانست و تبیین کرد: پیچیده کردن موضوعات گاهی موجب سلب قدرت تفکر میشود پس بهتر است مسائل پیچیده به بخشهای کوچکتر و سادهتر تقسیم شود و بر مبنای خلاقیت و پرسشگری، راهکارهای ساده با کمترین عارضه و ضایعه برای آنها پیدا شود.
رحیمی ضمن پاسداشت یاد و خاطره شهید باکری، گفت: اگر گفتمان فرماندهان و شهدای دفاع مقدس ازجمله شهید باکری، در مدیریت نظام سلامت تجلی پیدا کند و از الگوی «بیا» بهجای «برو» استفاده شود، قطعاً موفق خواهیم بود که لازمه آن مانند دوران دفاع مقدس، مشارکت دادن جوانان در تصمیمگیریها است.
وی در ادامه به جملهای از شهید چمران در مورد تعهد و تخصص اشاره کرد و گفت: امروزه تعهد و تخصص به یک شاخص دیگر به نام خلاقیت نیاز دارد و ترکیب تعهد، تخصص و خلاقیت موجب موفقیت در همه نظامها بهخصوص نظام سلامت خواهد شد که برای خلاقیت، به حضور جوانان نیازمندیم.
وی همچنین تصریح کرد: توسعه و رشد بدون آموزش و تربیت مدیران معنی ندارد که در تلاش هستیم این موضوع در سراسر کشور اجرایی شود.
رحیمی ضمن اشاره به این موضوع که دین و مکتب ما سرشار از الگوهای مدیریتی است عنوان کرد: افتادگی و تواضع از ویژگیهای مدیریت اسلامی است که مدیریت نوین هم به همین موضوع اشاره دارد و آن را موجب موفقیت سازمانی میداند.
جوانمرد سرپرست مدیریت توسعه سازمان و تحول اداری وزارت بهداشت در افتتاحیه دوره توانمندسازی مدیران نظام سلامت در دانشگاه علوم پزشکی تبریز با اشاره به سخنی از مقام معظم رهبری با این مضمون که تحول یعنی حفظ و تقویت اصول و خطوط اساسی انقلاب اسلامی و نوآوری در شیوهها و روشها و کارکردها که مقصود ما ایجاد یک حرکت جهشی و جهادی در بخشهای اداری و حکمرانی کشور است، گفت: هدف ما تربیت مدیرانی کارآمد، توانمند، دلسوز و اخلاقمدار در تراز انقلاب اسلامی و جهادی است.
وی در ادامه تصریح کرد که خروجی اینگونه دورهها باید پرورش مدیرانی برای حضور در حوزه سلامت باشد که هم خودشان بهرهور باشند و هم فرآیندهای بهرهوری را در سازمان تقویت کنند که درنهایت موجب کارآمدی نظام سلامت شود.
وی در ادامه تشکیل و راهاندازی بانک اطلاعات مدیران شایسته را یکی از اقدامات در دست انجام مرکز توسعه مدیریت و تحول اداری وزارت بهداشت عنوان کرد.
ارسال دیدگاه