معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی:
۱۰ هزار و ۸۰۰ تخت در دولت سیزدهم به تختهای بیمارستانی کشور افزوده شد
تهران (پانا) - معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی یکی از برنامههای این وزارتخانه را ارتقای سرانه تخت بیمارستانی کشور به ۲/۴ درصد برشمرد و از افزوده شدن 10هزار و 800 تخت ظرف یک سال گذشته به مجموع تخت های بیمارستانی کشور خبر داد.
سعید کریمی در بازدید از روند ساخت و تجهیز پروژه های بیمارستانی استان کرمانشاه از جمله مهم ترین برنامه های وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برای سال آینده را افزایش ظرفیت ۹ هزار و ۳۵۰ تخت بیمارستانی دیگر اعلام کرد و توضیح داد: ارتقاء سرانه تختهای بیمارستانی نشانه ای از شاخص های دیگر در ارایه خدمات درمانی مانند ساخت و توسعه مراکز درمانی مثل بیمارستان ها است.
وی اضافه کرد: برای افزایش این ۱۰ هزار و ۸۰۰ تخت در سال گذشته، ۷۹ بیمارستان در کشور یا ساخته شده، یا طرح توسعه داشته اند و یا بازسازی، تکمیل و تجهیز شدند.
کریمی رویکرد وزارت بهداشت در دولت مردمی آقای رئیسی را عدالت و تعالی نظام سلامت دانست و گفت: در این راستا تمام تلاش و برنامه های وزارتخانه در دسترس قرار دادن خدمات درمانی برای همه مردم است.
وی اضافه کرد: براساس همین رویکرد، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در طول یکسال گذشته ۲ هزار و ۸۰۰ متخصص را به مناطق محروم کشور اعزام کرده است.
کریمی همچنین در راستای برنامه های وزارتخانه برای ارتقاء درمان در کشور گفت: وزارت بهداشت و درمان امسال مجوز ورود چهار هزار متخصص به دانشگاه های علوم پزشکی را صادر کرد که برای چهار سال دیگر فارغ التحصیل می شوند و این نوید بخش وضعیت بهتر درمان در کشور خواهد بود.
پروژه های بیمارستانی کرمانشاه با شتاب در حال ساخت، تکمیل و تجهیز هستند
معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در بخش دیگری از سخنان خود به بازدید پروژه های بیمارستانی کرمانشاه در سفر خود به این استان اشاره کرد و گفت: در این سفر از بیمارستان در حال ساخت شهرستان روانسر که در مرحله نهایی و تجهیز است بازدید شد که امیدواریم برای ۲ سه ماه آینده به بهره برداری برسد.
کریمی همچنین به بازدید خود از بخش مگا "آی سی یو" بیمارستان فارابی شهر کرمانشاه که ویژه درمان بیماران سکته مغزی و از پروژه های توسعه و بازسازی اورژانس بیمارستان امام خمینی (ره) شهر کرمانشاه است اشاره کرد و افزود: این پروژه ها هر دو تکمیل شده و در مرحله تجهیز هستند که انشاالله ظرف ۲ ماه آینده با نصب تجهیزات افتتاح خواهد شد.
وی در ادامه به بازدید خود از بیمارستان در حال ساخت بیماران سرطانی شهر کرمانشاه در کنار بیمارستان امام رضا (ع) اشاره کرد و گفت: این پروژه ۹۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و در بخشی هایی نیز در حال نصب ۲ دستگاه شتاب دهنده خطی؛ تومورتراپی و دستگاه پرتو اسکن است.
کریمی اضافه کرد: نصب این ۲ دستگاه گران قیمت با تکنولوژی بالا و مدرن در این بیمارستان می تواند کرمانشاه را به مرکز غرب کشور برای درمان بیماران سرطانی تبدیل کند و مطمئنا به توریست درمانی این استان با توجه به نزدیکی به کشور عراق کمک خواهد کرد.
وی همچنین گفت: طرح توسعه اورژانس بیمارستان امام خمینی (ره) شهر اسلام آباد غرب استان کرمانشاه نیز به اتمام رسیده و در حال تجهیز است.
کریمی به بازدید خود از بیمارستان طالقانی شهر کرمانشاه اشاره کرد و افزود: ساخت اورژانس و ۲ بخش جراحی این بیمارستان در دست ساخت است که امیدواریم در ماه های آینده نیز تکمیل و تجهیز شود.
معاون درمان وزارت بهداشت و درمان در پایان با بیان اینکه پروژه های بیمارستانی استان کرمانشاه با شتاب و سرعت خوبی در حال اجرا است از تلاش رییس دانشگاه علوم پزشکی، مسئولان و نمایندگان استان برای کمک و پیگیری این پروژهها قدردانی کرد.
ارسال دیدگاه