برخورد با متخلفان شهری در اولویت شهرداری پایتخت

تهران (پانا) - رئیس کمیسیون نظارت و حقوقی شورا با اشاره به اینکه باید اولویت شهرداری برخورد با دانه درشت‌ها باشد گفت که بزودی اجرای احکام کمیسیون ماده ۱۰۰ در سایر مناطق مانند منطقه ۱ و ۵ اجرا می‌شود.

کد مطلب: ۱۲۶۴۳۷۳
لینک کوتاه کپی شد
برخورد با متخلفان شهری در اولویت شهرداری پایتخت

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شورای اسلامی شهر تهران مهدی اقراریان رئیس کمیسیون نظارت و حقوقی شورا در پنجاه و چهارمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر تهران طی تذکری با بیان اینکه باید از تلاش‌های سربازان گمنام امام زمان (عج) در این ایام تقدیر و تشکر کنم ادامه داد: تشکر ویژه‌ای بابت اقداماتی که مجموعه وزارت اطلاعات در مرزهای شرقی و همچنین مجموعه اطلاعات سپاه در خنثی سازی توطئه‌ها در تاسیسات هسته‌ای داشتند، داشته باشیم.

وی افزود: بی تردید برای امنیتی که امروز پایتخت ام القرای اسلام از آن برخوردار است باید از این نیروها قدردانی کنیم.

اقراریان در ادامه به احکام صادره توسط کمیسیون ماده ۱۰۰ شهرداری اشاره کرد و افزود: باید از اهتمام و پیگیری شهردار منطقه یک تهران که با همکاری دستگاه قضایی و مجموعه ناجا بخشی از حکم کمیسیون ماده ۱۰۰ برای مجموعه تجاری پالادیوم را اجرایی کرد، تشکر کنیم.

وی تاکید کرد:‌ تجربه این اقدام و اقدام مشابه در منطقه ۵ نشان داد اگر توسط احکام کمیسیون ماده ۱۰۰ با تخلف برخورد شود، باید در ابتدا اولویت شهرداری برخورد با دانه درشت‌ها باشد و این کار در دوره مدیریتی جدید در دستور کار قرار گرفته تا افراد دانه درشتی که فکر می‌کنند برخی از ارتباط‌های آنها باعث می‌شود که در امان باشند این تفکر را کنار بگذارند. امیدوارم این برخوردها الگو قرار بگیرد به ویژه در برخورد با دانه درشت‌ها.

ناصر امانی،عضو شورای شهر تهران هم در این جلسه ضمن تذکری به شهرداری تهران گفت: سه هفته پیش دستخطی را با خط خودم تنظیم کردم و ۱۱ نفر از اعضا در حال امضا بودند که آقای علوی متوجه شدند و گفتند چیست و گفتم در مورد شورایاری‌ها متنی خطاب به هیئت رئیسه شورا نوشتم و گفتند چون تخصصی کمیسیون فرهنگی است و روی یک طرحی کار کردیم و توضیحات مفصلی برای بنده دادند و بنده قانع شدم و نوشته ام را در دفترم گذاشتم، تا امروز سه هفته گذشت.

او ادامه داد: متن پنج خط است که آن را می‌خوانم؛ ریاست محترم شورای اسلامی شهر تهران، شورایاری‌ها نهادی مردمی و معتمدین مردم محلات شهر تهران هستند و به عنوان بازوی نظارتی شورای شهر تبدیل به درخت تناوری شده‌اند که وظیفه حفظ و حراست و آبیاری و زنده نگه داشتن این درخت با باغبان یعنی شورای شهر است.

امانی اضافه کرد: بدیهی است قطع و خشک کردن درختان هر چند دردآور و تاسف بار است اما به سرعت انجام می‌شود اما کاشت، پرورش و نگهداری آن زمان‌بر و هزینه‌ساز است. گزارش‌هایی دریافت کرده‌ایم که نوع برخورد شهرداران و مدیران شهری درباره این نهاد مردمی نگران کننده است؛ لذا استدعا داریم همان گونه که در جریان تبلیغات انتخابات همه ما قول دادیم از هر اقدامی خارج از قانون و تصمیم جمعی شورای شهر در این رابطه خودداری و هر چه سریع‌تر تکلیف ابهام و مانع قانونی ادامه فعالیت شورایاری‌ها را با تعامل با مسئولین عالی رتبه قوای سه گانه کشور روشن بفرمایید. آقای کاشانی، خانم نجفی،آقای اقراریان، خانم شمس، آقای شربیانی، آقای قائمی. آقای تشکری هاشمی و آقای عباسی امضا کردند و آخرین امضا برای بنده است.

این عضو شورا گفت: زمانی که دوستان متوجه خبر می‌شوند، ناراحت شده و پیگیری می‌کنند که اعضای شورا انصراف دهند. بدانید این یک واکنش از طرف شورا است. شهرداری باید بداند ریشه‌اش شورا است و اگر قرار است کاری بکند بایستی با شورا هماهنگی کند.

امانی خطاب به زاکانی و فروزنده گفت: همین امروز شورا را دعوت کردید که بیایند در مراسم کلنگ زنی نهضت ملی مسکن شرکت کنند. بنده به عنوان یک عضو شورا اصلا نمی‌دانم این چیست و نقش شهرداری چیست و ما کجای کار قرار داریم و در آنجا چه چیزی را می‌بینیم؟ شورایاری یک مورد است، در مورد مسکن می‌خواهیم چه کار کنیم؟ شهرداری باید این آلارم ها را دریافت کند. ما شورا هستیم، به مردم قول دادیم و سوگند یاد کردیم که از حقوق مردم دفاع کنیم. در جریان مسائل شهر نیستیم. اینها عکس العمل است و یک بخش هم احساسی است چون به حساب نمی‌آییم. ما به سفر آقای زاکانی به تاجیکستان و اجازه نگرفتن از شورا واکنش نشان دادیم، به مصوبه‌ای که شورای معاونین در مورد شهرسازی انجام دادند. تا کی باید سکوت کنیم. شورا را به حساب بیاورید و مرزهای قانونی شورا را رعایت کنید.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار