ساعت کاری ادارات در تهران ۸ تا ۱۳ است
تهران (پانا)- فرمانده ستاد مدیریت بیماری کرونا در استان تهران گفت: بر اساس مصوبه ستاد مدیریت بیماری کرونا در تهران ساعت کاری ادارات دولتی و دستگاههای عمومی تا اطلاع ثانونی و تغییر شرایط بیماری از ساعت ۸ تا ۱۳ است.
به گزارش ایرنا، علیرضا زالی در جمع خبرنگاران افزود: پیرو هماهنگی انجام شده با استاندار تهران و جلسات برگزار شده، کارگروهی برای رصد دائمی شرایط و تصمیم گیری های مقتضی تشکیل شد تا سیاست های مدیریت بیماری کووید ۱۹ در تهران مشخص و ابلاغ شود.
وی گفت: اهم این مصوبات برای کاهش تردد در استان و شهر پر جمعیت تهران این است که در تمام دستگاههای دولتی و عمومی غیر دولتی که ۶ روز در هفته کار می کنند، ساعت کاری از ۸ صبح تا ۱۳ است.
وی افزود: فعالیت رستورانهایی که توزیع غذا را در ادارات انجام می دهند نیز ممنوع می شود و قرار بر این شد که این رستورانها کار توزیع غذا را متوقف کنند.
زالی ادامه داد: همه دستگاههای اجرایی که می توانند از ظرفیت دورکاری استفاده کنند نیز بر اساس پروتکلی که خودشان تدوین می کنند می توانند از ظرفیت دورکاری پرسنل استفاده کنند.
وی گفت: این دستگاهها می توانند با همکاری پزشک معتمد خود نسبت به دادن مرخصی به گروههای در خطر شامل افراد بالای ۶۰ سال، بانوان باردار و شیرده یا بانوانی که کودک زیر سه سال دارند یا بانوانی که همسر بیمار دارند، اقدام کنند.
فرمانده مدیریت بیماری کرونا در تهران افزود: افرادی که دیابت پیشرفته دارند و افرادی که دچار ضعف ایمنی یا سابقه ابتلا به سرطان دارند یا از داروی کاهنده سطح ایمنی استفاده می کنند یا مدتهاست داروهای کورتنی استفاده می کنند یا به بیماری کبدی مبتلا هستند و افراد دچار بیماری کلیوی مشمول این نوع مرخصی هستند که به صورت تقلیل ساعت کاری یا مرخصی استفاده می کنند.
وی گفت: جانبازان شیمیایی نیز مشمول مرخصی اجباری بدون احتساب سنوات هستند. قرار شد مسئولان دستگاههایی که جنبه های امدادی و درمانی دارند برنامه ریزی داشته باشند که ارائه خدمات امدادی دچار چالش نشود.
زالی افزود: در دستگاههای دولتی و عمومی تا اطلاع ثانونی این پروتکل را اعمال می شود و متناسب با شرایط در روزهای آینده ممکن است تصمیمات جدیدی گرفته شود و با هماهنگی استاندار تهران سعی شد در ابلاغ این مصوبه مصوبات ستاد ملی مبارزه با کرونا و وضعیت استان تهران در نظر گرفته شود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: با هماهنگی آموزش و صدا و سیما مدرسه تلویزیونی راه افتاده است. در این شرایط بحرانی می توانیم از این ظرفیت استفاده کنیم که به نوعی ترویج عدالت آموزشی هم هست و قرار شد با هماهنگی آموزش و پرورش از ظرفیت آموزش مجازی هم استفاده شود.
وی افزود: در جلسه ای که با وزیر ارتباطات داشتیم قرار شد از ظرفیت فناوری های نوین ارتباطی و تقویت این زیرساختها نیز در شهر تهران استفاده شود
وی گفت: با هماهنگی نماینده وزیر بهداشت قرار شد که از ظرفیت سامانه ۱۹۰ وزارت بهداشت و ۴۰۳۰ که با همکاری ستاد اجرایی فرمان امام (ره) ایجاد شده برای تقویت زیرساختهای حمایتی و آموزشی استفاده شود تا تردد مردم برای دریافت اطلاعات پیشگیرانه و درمانی به حداقل ممکن برسد
ارسال دیدگاه