تجلیل از بنیاد برکت در پنجمین همایش مدیریت جهادی

تهران (پانا) - نشان برگزیده‌ی پنجمین همایش ملی مدیریت جهادی به بنیاد برکت وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) تعلق گرفت.

کد مطلب: ۸۸۶۵۲۷
لینک کوتاه کپی شد
تجلیل از بنیاد برکت در پنجمین همایش مدیریت جهادی

به گزارش روابط عمومی بنیاد برکت، پنجمین همایش مدیریت جهادی شب گذشته با حضور جمعی از مسئولان کشوری و لشکری و بیش از یک‌هزار نفر از مدیران جهادی در بخش‌های مختلف در مرکز همایش‌های بین‌المللی سازمان صداوسیما برگزار شد.
در این همایش با اهدای نشان به مهندس سعید جعفری، به نمایندگی از بنیاد برکت وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) و ۲۴ بخش جهادی دیگر کشور، از این نهادها تجلیل و قدردانی شد. ایثار و فداکاری از شاخصه‌های اصلی انتخاب این بخش‌های جهادی است.
در این همایش هم‌چنین از خانواده‌های معظم شهدای مدیریت جهادی تقدیر به‌عمل آمد.
سیدمحمد بطحایی وزیر آموزش و پرورش، امیر سرلشکر سیدعبدالرحیم موسوی فرمانده‌ی کل ارتش، محمدرضا عارف نماینده‌ی مردم تهران در مجلس شورای اسلامی و محسن رفیق‌دوست سخنرانان پنجمین همایش ملی مدیریت جهادی بودند.
ترویج عمل جهادی و انقلابی در بخش مدیران، مسئولان و کارکنان، شناسایی ظرفیت‌های بالقوه‌ی جهادی در سطح کشور، ارتقای توانمندی‌های جهادی، هم‌افزایی قوای کشور در جهت تحقق اهداف عالی نظام و ارایه‌ی راهبردهای جهادی به مدیران قوای سه‌گانه از جمله اهداف انجمن مدیریت جهادی کشور است.
گفتنی است، بنیاد برکت وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) در راستای محرومیت‌زدایی، کمک به توانمندسازی اقتصادی و اجتماعی، توسعه‌ی کارآفرینی و اشتغال‌زایی در مناطق محروم و کم‌تر توسعه‌یافته تاکنون ۳۴۵ طرح بنگاه‌ محور و ۱۲۵ طرح تسهیلات‌ محور را در ۳۱ استان کشور به مرحله‌ی اجرا رسانده و ۳۰ منطقه را برای اجرای طرح‌های اقتصادی اجتماع‌محور آماده کرده که اشتغال‌زایی ۲۲۰ هزار نفر را به‌ همراه داشته است.
بنیاد برکت هم‌چنین برای اجرای بیش از ۳۴ هزار پروژه‌ی عمرانی و زیربنایی با اعتباری بالغ بر ۱۵ هزار و پانصد میلیارد ریال، برنامه‌ریزی کرده‌، که تاکنون ۱۴ هزار پروژه به بهره‌برداری رسیده است.
این بنیاد تاکنون قرارداد ساخت ۱۶۰۰ مدرسه‌ی برکت، با ۹ هزار کلاس درس را با اعتباری بالغ بر ۸ هزار و ۲۰۰ میلیارد ریال، منعقد کرده است که از این تعداد، ۱۲۰۰ مدرسه با ۶۴۰۰ کلاس درس به بهره‌برداری رسیده است.
همچنین تاکنون قرارداد ساخت ۱۲۶۳ مرکز فرهنگی و مذهبی از جمله مسجد، حوزه‌ی علمیه و کتاب‌خانه در مناطق محروم کشور منعقد شده که یک‌هزار واحد به بهره‌برداری رسیده است.
کمک به ساخت ۳۰ هزار واحد مسکن محرومان، اجرای یک‌هزار و ۱۱۰ پروژه‌ی عمرای مانند برق‌رسانی، آب‌رسانی، پل‌سازی و جاده‌سازی، ساخت و تکمیل ۱۱ بیمارستان و ۴ مرکز پیشرفته‌ی درمان سرطان با ظرفیت ۲ هزار و ۵۰۰ تخت در شهرهای محروم کشور، ساخت ۲۰۰ مرکز جامع سلامت و مراکز بهداشتی و درمانی برای تحت پوشش قرار دادن ۵۲۵ نقطه‌ی روستایی، صدور انواع بیمه‌نامه‌ برای تحت پوشش قرار دادن یک میلیون و نهصد هزار نفر از ساکنان روستاهای مناطق محروم، ارایه‌ی خــدمات ســلامت الکتـرونیک به ۳۵۰ هزار نفر از هم‌وطنان مناطق محروم، پرداخت شش هزار و پانصد میلیارد ریال وام قرض‌الحسنه به بیش از ۸۰ هزار نفر افراد کم‌بضاعت، حمایت مالی از ۲۰ هزار یتیم و تحت پوشش بیمه قرار دادن ۲۰۰ هزار نفر یتیم در قالب طرح برکت مهدوی، اهدای ۴۰۰۰ دست جهیزیه با اعتباری بالغ بر ۱۶۰ میلیارد ریال به زوج‌های کم‌توان، پرداخت ۳۴۰ میلیارد ریال کمک بلاعوض برای تأمین هزینه‌ی داروی ۵۰ هزار بیمار صعب‌العلاج کم‌بضاعت، تأمین هزینه‌ی کاشت حلزون شنوایی ۵ هزار کودک ناشنوا و ناگویا، اجرای درمان ۵ هزار زوج نابارور روستایی در طرح برکت خانواده و ایجاد ۳۰۰۰ هکتار فضای سبز و پوشش جنگلی در طرح جنگل‌کاری برکت از جمله دیگر اقدامات و فعالیت‌های بنیاد برکت در مناطق محروم کشور است.
در مجموع، بنیاد برکت وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) تاکنون در حوزه‌ی مسئولیت‌های اجتماعی، محرومیت‌زدایی و توانمندسازی اقتصادی و اجتماعی، بالغ بر ۹۵ هزار میلیارد ریال در مناطق محروم و کم‌تر توسعه‌یافته، اعتبار اختصاص داده است.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار