رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور:
باید تا پایان برنامه هفتم توسعه ۱۰۰۰ هنرستان احداث شود
تهران (پانا) - رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور با بیان اینکه ۱۰۰۰ هنرستان تا پایان برنامه هفتم باید ساخته شود، گفت: توجه به موضوع هوش مصنوعی و مدارس آینده از نکات حائز اهمیت در مسیر مدرسهسازی است.

حمیدرضا خانمحمدی در دیدار نوروزی با کارکنان واحدهای مختلف ستادی ضمن تبریک سال جدید، گفت: تقارن بهار طبیعت با بهار قرآن ماه مبارک رمضان و شبهای معظم قدر و مزین شدن با نام حضرت علی بن ابی طالب(ع) را به فال نیک میگیریم، انشاالله سال ۱۴۰۴ سرشار از اتفاقات مثبت و خوب برای همه مردم به خصوص همکاران عزیز در همه عرصهها باشد.
رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور با اشاره به اینکه باید قدر فرصتهای زندگی و خدمت را بدانیم، اذعان داشت: چه خوب است در ابتدای سال جدید مروری بر عملکرد خود در سال گذشته داشته باشیم، نقاط قوت و ضعف را پیدا کرده و تحلیل کنیم و اهداف خود را در سال پیشرو ترسیم و برنامهریزی کنیم، در واقع ارزیابی و مقایسه عملکرد سال گذشته با الگو و شاخص معین میتواند انسان را بهدرستی در مسیر زندگی شخصی و حرفهای هدایت کند.
وی ادامه داد: یکی از مسائلی که حال مظلومترین و عزیزترین انسانهای ساکن در دورافتادهترین نقاط کشور را خوب میکند مدرسهسازی است.
خانمحمدی با بیان اینکه اثربخشی و استمرار کار شما منحصر بهفرد است، گفت: قطعا بخشی از نشاط اجتماعی در مدارس و مراکز آموزشی، حاصل تلاش و زحمات شما عزیزان است.
۷۸ درصد از افرادی که مالیات میپردازند علاقهمند به هزینهکردن مبالغ مالیاتی خود در حوزه مدرسهسازی هستند
رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور عنوان کرد: ۷۸ درصد از افرادی که مالیات میپردازند علاقهمند به هزینهکردن مبالغ مالیاتی خود در حوزه مدرسهسازی هستند.
وی در دیدار با همکاران حوزه معاونت فنی و نظارت و حراست، اظهار داشت: در هر موفقیتی که بهدست آمده و کارهایی که در بحث ساخت، توسعه و تجهیز فضاهای آموزشی انجام شده سهم معاونت فنی و نظارت بسیار بالاست.
خانمحمدی بیان کرد: در حوزه کاری و سازمانی باید طبق برنامهریزی براساس اسناد بالادستی و نقاط هدفگذاری شده حرکت کنیم، اما در هر حوزه نیز اهداف و برنامههایی داریم که تحقق آنها بسیار مهم و حیاتی است و در واقع دستیابی به اهداف کلان در گرو آنهاست و همین طور باید اهداف افراد نیز در این راستا باشد.
وی با اشاره به اینکه همه پیشرفتهای جامعه از مسیر آموزش و پرورش میگذرد، گفت: نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی، تنظیم سرانه دانشآموزی، تنوع محیط یادگیری، ساماندهی مدارس سنگی ناایمن و مواردی از این دست از اولویتها و قول مهم رئیسجمهور محترم در حوزه مدرسهسازی و نحوه آموزش و کیفیت محتوای آموزشی است.
۱۰۰۰ هنرستان تا پایان برنامه هفتم باید ساخته شود
رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور تاکید کرد: سرانه مدنظر ۸.۳ مترمربع است که حداقل باید به سرانه ۶.۱ مترمربع در برنامه هفتم برسیم، مدارس در حوزه گرمایش و سرمایش استانداردسازی و ۱۰۰۰ هنرستان تا پایان برنامه هفتم باید ساخته شود، توجه به موضوع هوش مصنوعی و مدارس آینده از نکات حائز اهمیت در مسیر مدرسهسازی است.
وی افزود: در حوزه نظارت استفاده از ابزار هوشمند در جهت کاهش فرایندها و رفت و برگشتها و کاهش اتلاف انرژی سازمانی، توجه به محوطهسازی، تنوعبخشی به محیط یادگیری را در بازدیدها مدنظر قرار دهید.
خانمحمدی با بیان اینکه کار تیمی و گروهی نتیجه میدهد، گفت: موفقیت محصول کار تیمی است، به نوبه خودم تمام تلاشم را در جهت رفاه همکاران سازمان به کار گرفته و خواهم گرفت.
وی با بیان اینکه برنامهریزی و داشتن یک راهبرد در مسیر زندگی و کاری نکته مهمی است که هرکس باید به آن توجه کند، افزود: زندگی فردی با آرامش و موفقیت تضمینکننده زندگی شغلی موفق خواهد بود. این شرط لازم است، اما هر فردی در سازمانهای پویا و موفق باید اهداف جزئی خود را مشخص کند. این اهداف کلی محقق نمیشود مگر تمام افراد اهداف خود را در این راستا داشته باشند و موفقیت سازمان به این ریزفرایندها و ریزاهداف است و نقش کارشناسان اهمیت فوقالعاده پیدا میکند.
معاون وزیر آموزش و پرورش با قدردانی از تلاش شبانهروزی همکاران حوزه فنی، اجرایی و نظارت در سراسر کشور، تاکید کرد: رئیسجمهور در دیدار ابتدای سال جدید با مدیران و کارگزاران دولت وفاق ملی بیان داشت که «پیگیری» یک اصل مهم و رمز موفقیت در کارهاست ما نیز بر همین اساس باید پیگیری مستمر را در دستورکار قرار دهیم و دنبال کنیم.
رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور ضمن تاکید بر اهمیت پیگیری و اتمام پروژههای نیمهتمام بیان داشت: مسئولیت اهم ستاد سیاستگذاری است. باید نقش سیاستگذاری را تقویت و پُررنگ کنیم و نظارت ما هم بر این امر متمرکز باشد که آیا این سیاستها اجرایی و محقق میشود.
خانمحمدی سیاستگذاریها را در راستای ارتقای کیفیت آموزش و محیط دانست و تصریح داشت: باید سیاستگذاری و ضابطهگذاری در جهت اجراییشدن پیش برود و آییننامههای ما مبتنی بر زیرنظام تامین فضا، تجهیزات و فناوری در شورای آموزش و پرورش مصوب شود. باید بهدنبال اثربخشی مطلوب باشیم، همایش و برنامهها باید باعث ارتقای یادگیری شود. قلب محله باید مدرسه باشد، نقش خودمان را بدانیم.
وی همچنین یکی از ماموریتهای اصلی سازمان را که در معاونت فنی و نظارت باید برنامهریزی شود «آمایش» برشمرد و عنوان کرد: این موضوع بسیار مهم و جدی است که باید به آن بپردازیم چراکه جابهجاییهای جمعیتی و مهاجرتها در کشور مساله ایجاد کرده است و در بحث تامین فضا و امکانات آموزشی نیز از این موضوع متاثر شدهایم.
خانمحمدی با تاکید بر توجه به شعار سال که از سوی رهبر معظم انقلاب نامگذاری شد، افزود: باید سرمایهگذاری مردم را در شکلهای مختلف داشته باشیم و از حضور، همراهی، دانش و مشورت آنان بهرهمند شویم تا با مشارکت همگانی، رشد تولید را در حوزه مدرسهسازی رقم بزنیم.
رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور استفاده از تکنولوژیهای نوین در ساخت، فناوری هوش مصنوعی، کاهش قیمت تمامشده و زمان اجرایی پروژه، استفاده از مصالح متناسب با بوم و شرایط اقلیمی و کاربردی، بحث پروژههای نیمهتمام، توجه به موضوع مدرسه کانون تربیت و پیشرفت محلهها، تقویت و توسعه مقاومسازی با بهروز شدن آییننامهها را از دیگر نکات مورد توجه در برنامه و فعالیت معاونت فنی و نظارت برشمرد.
خانمحمدی در نشست با همکاران حوزه معاونت توسعه مدیریت و پشتیبانی و شورای معاونان شهر تهران نیز بیان داشت: همکارانی که در این عرصه مدرسهسازی مشغول به خدمت هستید در واقع به نوعی عاشقانهتر کار میکنید، چرا که پشتیبانی میکنید و پشت صحنه هستید.
رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور اذعان داشت: فرایندهای کاری حوزه پشتیبانی و منابع انسانی در واقع حمایت و پشتیبانی از آن خط مقدمهایی است که در ساخت و تجهیز و استانداردسازی مدارس و فضاهای آموزشی و تربیتی در حال کارند و این ارزش کار شماست.
وی افزود: در حوزه سامانهها باید بیشتر از گذشته اتفاقات بهتری رقم بخورد تا دادهها و اطلاعات سازمان نظاممندتر شود.
معاون وزیر آموزش و پرورش با تاکید بر اینکه نگاه ما در بحث رفاهیات همکاران باز است، تاکید کرد: تلاش کردیم که در بحث معیشت همکاران و ارتقای سطح رفاه کارکنان تغییراتی را به وجود آوریم و از همه ظرفیتهای قانونی استفاده کنیم.
وی با اشاره به اینکه تمام تلاش ما معطوف به خوشحالی و نشاط دانشآموز و معلم است، ابراز داشت: سال گذشته علیرغم همه مشکلاتی که وجود داشت در بحث اعتبارات از هیچ تلاشی فروگذار نکردیم و همه راهها را رفتیم که بتوانیم تخصیص بگیریم.
خان محمدی ادامه داد: توجه به خانواده، سلامت کارکنان، ورزش و همچنین توجه به آرامش ذهنی و جسمی از مسائل حائز اهمیت این حوزه است.
بیشترین تخصیص به سازمان نوسازی مدارس در حوزه تملک داراییهای سرمایهای
معاون وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: خوشبختانه در نخستین جلسه هیات دولت در سال جدید نیز طی گزارشی که سازمان برنامه و بودجه از روند تخصیص اعتبارات داشت، در حوزه تملک داراییهای سرمایهای بیشترین درصد تخصیص متعلق به سازمان نوسازی مدارس کشور بود که این موفقیت نیز حاصل تلاش فراوانی است که تمام همکاران در اقصی نقاط کشور داشتهاند.
خانمحمدی در دیدار با همکاران معاونت برنامهریزی و توسعه مشارکتها، حوزه ریاست و روابط عمومی، دفتر مرکزی حراست و مدیریت حقوقی، گفت: بحمدالله با تلاش همه کارکنان سازمان نوسازی مدارس به مجموعهای پیشرو و جهادی تبدیل شده است که انشالله در همین مسیر خدمترسانی و با قوت پیش خواهیم رفت.
وی بیان داشت: همه آنچه حاصل شده مرهون تلاش گروهی و جمعی نیروهای پرتلاشی است که در سراسر کشور زحمت میکشند، اما باید توجه کنیم در واقع هر چه قله بالاتر برود دامنهها بالاتر میرود و اهداف و عملکرد خود را ارتقا دهیم.
معاون وزیر آموزش و پرورش اذعان داشت: زمینهساز و پیشران مسیر پیشرفت، آبادانی، توسعه و ارتقای کشور همین کلاسهای درس است، از این کلاسهاست که در آن شهدایی تربیت میشوند که در خط مقدم ایستادهاند. ما مدیون خون شهداییم و مسئولیت سنگینی داریم که در این خط حرکت کنیم.
رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور به حجم بالای فعالیتهای این مجموعه اشاره کرد و گفت: راهبری و هدایت این حجم عمده کار نیازمند یک برنامهریزی و دقت نظر خاصی است که همکاران حوزه ریاست نقش مهمی در پیشبرد آن دارند که باید به خوبی تبیین و اطلاعرسانی شود و خدارا شکر بازنمایی خوبی نیز توسط کارکنان حوزه روابط عمومی در این مدت انجام شده است.
وی ادامه داد: امیدواریم این خدمترسانی به خوبی روایت شود البته کارهای خوبی شد و بیشترین حضور را در رسانه ملی در سطح وزارت آموزش و پروش داشتیم که این حضور پررنگ به واسطه تلاش شما به دست آمده است.
خانمحمدی در پایان با اشاره به اینکه تلاش همکاران در جذب اعتبارات تحسین رئیس سازمان برنامه و بودجه را نیز در پی داشت، افزود: موضوعات مورد توجه ما در سال جدید بحث تنوع درآمدی، اعتبارات نفت، مولدسازی و استفاده از حداکثر ظرفیت رسانهای در تبیین خدمات و ارتباط با اقشار مختلف جامعه، خیرین و مردم است.
گفتنی است در این جلسه معاونین و مدیران کل سازمان، گزارشی از مهمترین اقدامات سال ۱۴۰۳ ارائه کردند.
ارسال دیدگاه