رئیس آموزش و پرورش عمومی و فنیوحرفهای سازمان برنامه و بودجه:
ظرفیتهای اعتباری خوب برنامه هفتم و بودجه سال ۱۴۰۴ در مدرسهسازی
تهران (پانا) - رئیس آموزش و پرورش عمومی و فنیوحرفهای سازمان برنامه و بودجه از ظرفیتهای ایجاد شده در برنامه هفتم توسعه برای آموزش و پرورش و مدرسهسازی خبر داد.
![ظرفیتهای اعتباری خوب برنامه هفتم و بودجه سال ۱۴۰۴ در مدرسهسازی](https://cdn.pana.ir/thumbnail/KSshAbLhExl4/gjzVaZ-S_20YtK6_oleWnZi7LTjceVfkf-tEjQhhSgVYJkTSbMZ4IZicyAcgRMj-WWFHy9iIp1lNx8-qtxRZcN02dEbH-ZTHhrmqzAndKUksAIKXaKdntA,,/1388716fUbDflI8Y3Fa0njuZ.jpg)
به گزارش مرکز اطلاعرسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، علی درویشی در گردهمایی مدیران کل نوسازی مدارس استانهای سراسر کشور که در مشهد برگزار شد، ضمن ابراز خرسندی از حضور در جمع مدیران عرصه مدرسهیاری، گفت: از تلاش و پیگیری مستمر ریاست سازمان که قابل توجه است در جهت انجام امور تشکر میکنم.
وی با اشاره به اجرای مدلهای مختلف بودجه ریزی طی سالیان گذشته گفت: علیرغم طرحریزیهایی که برای توزیع اعتبارات شده و در این خصوص دستورالعمل هم داشتهایم، اما فقط شکل و فرم عوض شده و ماهیت همان روش سنتی بوده که یک مقدار پول را بدون توجه به آن معیارها تخصیص داده و در اختیار مدیر دستگاه قرار میدهیم.
درویشی به فرایندهای بودجه ریزی عملیاتی در برنامههای توسعه پنج ساله اشاره کرد و افزود: اصلاح ساختار بودجهریزی بر مبنای عملکرد در عمل به خوبی اتفاق نیفتاد و منجر به این نشد که مدیران با توجه به شرایط و عملکرد و برنامه در جهت تحقق اهداف حرکت کنند، اینگونه تغییرات هیچ افق روشنی پیش روی ما قرار نمیدهد.
وی با اشاره به چشم انداز آموزش و پرورش در ایران، گفت: خوشبختانه در برنامه هفتم توسعه ظرفیتهای خوبی برای آموزش و پرورش و بحث مدرسهسازی ایجاد شد، انشالله اتفاقات خوبی رقم بخورد.
رئیس آموزش و پرورش عمومی و فنیوحرفهای سازمان برنامه و بودجه با اذعان به تبعات عدم تامین به موقع اعتبارات، گفت: آنچه برای بودجه سال آتی پیشبینی کردهایم اعتباری بالغ بر۳۰ هزار میلیارد تومان است که در مقایسه با مشکلات حوزههای مختلف و اقتصاد آموزش و پرورش و ناترازیهای مالی و حجیم شدن بخش هزینهای بودجه که رقمهای فراوانی میطلبد فعلا امکان تامین بیشتر میسر نیست.
وی با تاکید بر اینکه همه خانوارها به نوعی درگیر آموزش و پرورش هستند، افزود: هزینه کردن در آموزش و پرورش سرمایهگذاری و تضمین آینده کشور است، چرا که نیروی انسانی مفید و کارآمد کشور را تربیت میکند، برای رفع مشکلات بودجهای نیازمند برنامه ریزی به شکل دیگر هستیم.
درویشی با بیان اینکه نگهداری بهینه فضا و امکانات در کاهش هزینه ها موثر است، افزود: تغییر در شیوه آموزش، شیوه تامین مالی، شیوه ساخت و ساز و الگوی جبران خدمات در کنار بهرهمندی از متدهای نوین و تجربیات کشورهای پیشرفته و شاخص در توسعه و حوزه آموزشی از راههایی است که میتوان از آنها بهره برد.
ارسال دیدگاه