تحقق طرح های نهضت مدرسه سازی در برنامه هفتم پیشرفت نیازمند اعتباری بالغ بر ۷۰۰ همت
تهران (پانا)- رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور با اشاره به ظرفیت تجاری و اقتصادی منطقه سیستان و بلوچستان و بوشهر، گفت: انتظار میرود تا نسبت به امر مسئولیت اجتماعی نهادها و شرکتها، کارخانجات و هلدینگهای حاضر در این مناطق، برنامهریزی داشته باشید تا افراد با سرعت و حجم بیشتری پای کار نهضت مدرسه سازی بیایند.
هفتاد و پنجمین جلسه هیات مدیره جامعه خیرین مدرسه ساز کشور در روز چهارشنبه ۱۹ دی جاری با حضور رئیس سازمان نوسای مدارس کشور، روسا، مدیران عامل مجامع خیرین مدرسه ساز استانهای بوشهر و سیستان و بلوچستان و اعضای هیات مدیره جامعه خیرین و مدیرعامل برگزار شد.
حمیدرضا خانمحمدی معاون وزیر آموزش و پرورش و رئیس این سازمان در این نشست ضمن قدردانی از توجه دکتر پزشکیان به توسعه عدالت در فضاهای آموزشی کشور، اظهار داشت: از ابتدای دولت چهاردهم امر توسعه عدالت فضا و کیفیت بخشی آموزشی، در آموزش و پرورش در اولویت قرار داشته و رییسجمهور محترم شخصا به صورت منظم پیگیر تحقق این امر مهم می باشد و هر هفته به طور مستمر از فضاهای آموزشی مختلف بازدید به عمل آورده که این نشان از اهتمام ویژه ایشان نسبت به امر بنیادین و اساسی تعلیم و تربیت دارد.
وی ادامه داد: الگوی دکتر پزشکیان در نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی و پرورشی کشور به سمت مردم محوری و با رویکرد مشارکت مردم محور است.
خان محمدی در خصوص مشکلات مدارس استان سیستان و بلو چستان، اذعان داشت: به اعتباری بالغ بر ۷۰۰ همت نیاز داریم تا طرح های نهضت مدرسه سازی در برنامه هفتم پیشرفت را به سرانجام برسانیم.
وی با اشاره به اینکه بودجه ۲۰ هزار میلیارد تومانی برای اتمام مدارس خیر ساز نیاز است، تصریح کرد: سبد بودجه دولت محدود است . هدف ما اتمام مدارس خیر ساز و ساخت مدارس صد درصد خیری است.
این مقام مسئول با اشاره به اینکه با تلاش دوساله خانواده بزرگ نهضت مدرسهسازی ایران و جامعه خیرین مدرسهساز کشور مهمترین حکم قانون برنامه هفتم در موضوع تکمیل پروژههای خیرین مدرسهساز ابلاغ شد، افزود: در بند (خ) ماده ۲۰ قانون برنامه پنج ساله هفتم پیشرفت جمهوری اسلامی ایران در حمایت از بنگاههای اقتصادی حقیقی و حقوقی علاقمند به مشارکت در امر مدرسهسازی آمدهاست: اگر خیرین در اجرای طرحهای آموزشی و پرورشی بیش از ۵۰ درصد بهجای اعتبارات دولتی در این طرحها هزینه کنند، از اعتبار مالیاتی حداقل ۲۵ درصد و حداکثر ۵۰ درصد هزینهای که انجام دادهاند، برخوردار میشوند.
رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور، افزود: دولت چهاردهم بیش از پیش فرصت ساخت مدرسه برای همه مردم را فراهم نموده است، هر فردی می تواند قبل از پرداخت مالیات بر درآمد خود به دولت، آن مبلغ را در هر کجایی که علاقه دارد، با هماهنگی سازمان برنامه و بودجه و سازمان نوسازی مدارس کشور برای ساخت مدرسه هزینه نماید و این هزینهکرد، عین پرداخت مالیات محسوب میشود.
خان محمدی، ادامه داد: سال گذشته تعهدات بالغ بر هزار و چهار صد میلیارد تومان بوده است که بیشترین میزان را تاکنون داشته، اما به دلیل محدودیت ها از میانگین کشور ۱۲ میلیون متر مربع عقب هستیم و ۲ میلیون متر مربع آن مربوط به استان سیستان و بلوچستان است.
وی با اشاره به ظرفیت تجاری و اقتصادی منطقه سیستان و بلوچستان و بوشهر، افزود: انتظار می رود تا نسبت به امر مسئولیت اجتماعی نهادها و شرکتها، کارخانجات و هلدینگ های حاضر در این مناطق، برنامه ریزی داشته باشیم تا افراد با سرعت و حجم بیشتری پای کار نهضت مدرسه سازی بیایند.
رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور، گفت: گزارشات ارائه شده باید به صورت کمی و کیفی و متقن و دقیق باشد تا به استناد آن برنامهریزی لازم در خصوص احداث فضاهای آموزشی صورت گیرد.
بر اساس تاکید رئیس جمهور نهضت تحولی توسعه عدالت در فضاهای آموزشی کشور با رویکرد مشارکت مردم محور در اولویت دولت چهاردهم قرار گرفت. پیش بینی می شود در مرحله نخست تمامی مدارس سنگی ناایمن در سراسر کشور ساماندهی شوند.
ارسال دیدگاه