رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان خبر داد:

تعیین ۲۵ شایستگی برای تقویت الگوی رفتاری ‌در دانش‌آموزان سمپاد

تهران (پانا) - نشست مشترک سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان و ستاد اقامه نماز با حضور سی‌احمد زرهانی قائم مقام ستاد اقامه نماز، الهام یاوری رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان و معاونان سازمان و ستاد اقامه نماز برگزار شد.

کد مطلب: ۱۵۳۱۲۷۳
لینک کوتاه کپی شد
تعیین ۲۵ شایستگی برای تقویت الگوی رفتاری ‌در دانش‌آموزان سمپاد

‌الهام یاوری با تبریک به مناسبت فرارسیدن ماه رجب در این نشست گفت: بسیار خوشحال هستیم که این جلسه به منظور اقامه نماز تشکیل شده است، امیدوار هستیم جلسه پُربار و مفیدی باشد. حدود ۱۳۰ هزار دانش‌آموز در ۷۴۰ مدرسه سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان در کل کشور در حال تحصیل هستند که این دانش‌آموزان با غربالگری و آزمون‌هایی نسبتاً مشکل وارد مدارس می‌شوند. برنامه‌ریزی ما برای تقویت حس تعهد و مسئولیت‌پذیری در دانش‌آموزان است که پیرو شعار «هر نیاز کشور یک سمپادی آماده اثرگذاری» تدوین می‌شود.

یاوری افزود: یکی از محاسن دانش‌آموزان مدارس استعدادهای درخشان برخورد بسیار جدی و دفاع قاطعانه از مواضع خود است. ما در مدارس در‌خصوص نماز سه مبحث اصلی شناختی، اصل شکرگزاری و آموزش نظم و انضباط را پیگیری می‌کنیم. سعی می‌کنیم که دانش‌آموزان یاد بگیرند که از کسانی که به آن‌ها محبتی می‌کنند تشکر کنند و این تشکر و شکرگزاری را به خداوند متعال در مقاطع بالاتر تسری بدهند. 

یاوری بر اهمیت نماز تاکید کرد و گفت: نماز یکی از مواردی است که آموزش نظم و انضباط در برنامه‌ها را برای ما به همراه دارد.

رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان به مدل تربیتی سمپاد اشاره کرد و ادامه داد: ما ۲۵ شایستگی برای تقویت الگوی رفتاری را در دانش‌آموزان استخراج کرده‌ایم که در سه محور دانش، مهارت و منش و نگرش شخصیتی تدوین شده است. 

در ادامه این نشست سید‌احمد زرهانی، قائم مقام ستاد اقامه نماز گفت: سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان به کشور خدمت بزرگی می‌کند، زیرا آموزش دانش‌آموزان نخبه یکی از موارد مورد تاکید نظام و حاکمیت است.

وی افزود: آموزش نماز را نباید با اکراه و اجبار همراه کرد، این کار نیاز به مشوق‌هایی دارد که باید از جانب پدران، مادران و معلمان صورت پذیرد. در تعلیم و تربیت کاری مستمر داریم پس معلمانی که انتخاب می‌شوند باید مستعد و متفکر با بنیه قوی علمی و دینی باشند که برای جذب معلمان باید از این موارد مد نظر باشد. 

قائم مقام ستاد اقامه نماز گفت: عنصر دین، ملیت و مهارت اخلاق و آداب معاشرت باید به دانش‌آموزان آموزش داده شود که با عشق و تفکر تحول آفرین شود. ستاد اقامه نماز از اساتید مجرب در حوزه تفسیر قرآن و مهدویت بهره می‌برد پس می‌توانیم با سازمان کارهای مشترک بسیاری را در حوزه نماز، مهدویت و قرآن به انجام برساند. 

وی ادامه داد: ما خواستار وسعت تعامل بیشتر با سازمان در حوزه تعلیم و تربیت برگزاری مسابقات، اردوهای دانش‌آموزی زیارتی و سیاحتی و همچنین دوره‌های آموزشی برای معلمان و فرهنگیان مدارس سمپاد و خانواده‌ها هستیم. 

فرهاد فتحی‌نژاد معاون برنامه‌ریزی و مدیریت مدارس سمپاد در این نشست گفت: برخی از اتفاقات پس از احیای سازمان در مدارس رخ داده است که اعتقاد و اعتماد این مدارس به ستاد یکی از موارد بسیار مهم است و اقامه نماز در اولویت برنامه‌های ما است. در برنامه‌های تربیتی به ۶ محور در تقویت نماز رسیده‌ایم که در نشست سراسری روسای سازمان این محورها مورد بحث قرار گرفت و نماز اولین اولویت برنامه‌ها در سال‌های آتی خواهد بود.

فتحی‌نژاد با اشاره به ۶ محور گفت: آگاهی‌بخشی، تشویق، فضای زیبای نمازخانه و استفاده از فناوری‌های نوین برای ترغیب دانش‌آموزان به نماز مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

مصطفی حسن‌نژاد، مدیر حوزه ریاست و روابط عمومی سازمان نیز به اهمیت اقامه نماز اشاره کرد و گفت: در خود سازمان نیز به همت مدیران و کارکنان نماز جماعت با حضور امام جماعت در محیطی مناسب و شکیل برگزار می‌شود که برگزاری مناسبت‌های دینی و ملی نیز به جد دنبال می‌شود. 

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار