نایبرئیس کمیسیون تلفیق لایحه بودجه سال ۱۴۰۴:
مطالبات معلمان بازنشسته ۱۴۰۰ از سرجمع هزینههای بودجهای دولت تامین میشود
تهران (پانا) - نایبرئیس کمیسیون تلفیق لایحه بودجه سال ۱۴۰۴ گفت: مقداری از دیون بازنشستگان که باید امسال دولت پرداخت میکرد، باقی مانده که بخشی از آن مربوط به معلمان بازنشسته در سال ۱۴۰۰ میشود که کمیسیون تلفیق به دولت اجازه داد این منابع را از سرجمع هزینههای بودجهای خود تامین کند.
محسن زنگنه با اشاره به جلسه عصر امروز کمیسیون تلفیق برای بررسی موارد ارجاعی لایحه بودجه سال ۱۴۰۴ از صحن علنی گفت: کمیسیون در این جلسه، سقف معافیت مالیاتی اشخاص حقیقی و حقوقی را کاهش داد و سقف معافیت مالیاتی اشخاص حقوقی به ۷۰۰ میلیارد تومان و سقف معافیت مالیاتی اشخاص حقیقی به ۷۰ میلیارد تومان رسید.
وی ادامه داد: همه کسانی که بر اساس قوانین مشمول تخفیف و نرخ صفر مالیاتی میشوند، موظفاند تا دفاتر مالی خود را به سازمان امور مالیاتی تقدیم کنند؛ لذا این مصوبه، قدم بزرگی جهت شفافسازی مالی شرکتهای حقیقی خواهد بود.
زنگنه گفت: بهمنظور حمایت از خانواده و تحقق جوانی جمعیت، وزارت راه و شهرسازی مکلف است در سال ۱۴۰۴ یک قطعه زمین بهصورت رایگان در قالب شرایط مندرج در قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت به خانوادههای دارای چهار فرزند و بیشتر زیر ۲۰ سال در شهرها و روستاهای زیر ۵۰۰ هزار نفر اختصاص دهد. وزارت راه و شهرسازی مکلف است هر سه ماه، یک بار گزارش عملکرد این بند را به کمیسیونهای عمران، اجتماعی و فرهنگی مجلس شورای اسلامی ارسال کند.
نایبرئیس کمیسیون تلفیق لایحه بودجه سال ۱۴۰۴ افزود: مقداری از دیون بازنشستگان که باید امسال دولت پرداخت میکرد، باقی مانده که بخشی از آن مربوط به معلمان بازنشسته در سال ۱۴۰۰ میشود. دولت برای انجام این تعهدات به منابع مالی نیاز دارد که در همین راستا کمیسیون تلفیق به دولت اجازه داد این منابع را از سرجمع هزینههای بودجهای خود به جز حوزههای عمرانی و تملک سرمایهای تامین کند.
وی اضافه کرد: همچنین تبصره ۱۲ لایحه بودجه سال ۱۴۰۴ مربوط به حقوق و دستمزد بررسی شد و کمیسیون، جزء ۴ بند (ب) تبصره ۱۲ لایحه بودجه را به دلیل وجود قانون دائمی در این بخش حذف کرد. در جزء ۴ بند (ب) تبصره ۱۲ آمده بود که سقف کسورات بازنشستگی برای مشترکین صندوق بازنشسته کشوری که اقلام مشمول کسور بالاتر از سقف بند (ت) باشد به میزان سقف خالص پرداختی مندرج در بند (ت) این تبصره است.
ارسال دیدگاه