معاون امور آموزشی سازمان نهضت سوادآموزی کشور:

بازبینی اساسنامه، نقطه‌ای برای آغاز یک تحول بزرگ در سازمان نهضت سوادآموزی است

کار در سوادآموزی هم سهل و هم ممتنع است

تهران (پانا) - معاون امور آموزشی سازمان نهضت سوادآموزی در آیین اختتامیه دوره آموزشی معاونان سوادآموزی استان‌ها، ضمن اشاره به عملکرد سال گذشته به بررسی وضعیت فعلی حوزه آموزش در نهضت سوادآموزی پرداخت.

کد مطلب: ۱۵۱۸۳۶۴
لینک کوتاه کپی شد
بازبینی اساسنامه، نقطه‌ای برای آغاز یک تحول بزرگ در سازمان نهضت سوادآموزی است

به گزارش روابط‌عمومی سازمان نهضت سوادآموزی، غلامرضا بروجی ضمن تأکید بر لزوم واقع‌گرایی در برنامه‌ریزی‌ها عنوان کرد: به‌منظور سهولت در تحقق حجم‌های ابلاغی در سال جاری، تعداد آن از ۳۹۵ هزار نفر به ۳۱۰ هزار نفر تنزل یافت.

‌غلامرضا بروجی به لزوم بازبینی و تغییر در اساسنامه اشاره کرد و گفت: تغییر همواره اساس و زیربنای تحول است و سیاست سازمان مبنی بر تحول‌گرایی است. ما بعد از سال‌ها تلاش و فعالیت به قله موفقیت نزدیک هستیم. بازبینی اساسنامه دقیقاً نقطه آغاز موفقیت‌هاست.

‌بروجی با تأکید بر لزوم دستیابی به یک فهم و برداشت مشترک از دستورالعمل‌ها و شیوه‌نامه‌ها تصریح کرد: نکته‌ای که لازم است مدنظر قرار گیرد، اهمیت نظارت و ارزیابی دقیق بر فعالیت‌ها و برنامه‌هاست و برای اجرای صحیح نظارت‌ها، لازم است؛ مطالعه دقیق دستورالعمل‌ها و قوانین جدید مدنظر قرار گیرد تا بتوان‌ چون چراغی در تنگنای مسیر از آن بهره برد.

وی اضافه کرد:‌ معاونان سوادآموزی علاوه بر تسلط کامل بر دستورالعمل‌ها و آیین‌نامه‌ها، فهم و برداشت و دانش خودشان را از برنامه‌ها و سیاست‌های سازمانی به سایر همکاران سوادآموزی در استان و شهرستان‌ها انتقال دهند تا آن‌ها هم به یک فهم مشترک و برداشت واحد از سیاست‌های ابلاغی برسند.

‌معاون امور آموزشی به اهمیت سنجش و نظارت در آموزش اشاره و خاطرنشان کرد: عملکرد سازمان مانند لوح سفیدی است که نباید به یک نقطه سیاه و کوچک آلوده شود، چرا‌که برای فعالان عرصه دانایی خطاهای کوچک هم بزرگ قلمداد می‌شود و در این زمینه معاونان رسالتی عظیم دارند که با نظارت و درایت، فرایند اجرا و روند عملکردها را موشکافانه پیگیری کنند.

‌بروجی با اشاره به سبک برخی شاعران مبنی بر سهل و ممتنع بودن اشعار آن‌ها، گفت: کار در سوادآموزی هم سهل و هم ممتنع است؛ یعنی فعالیت در آن در ظاهر و ابتدا آسان به نظر می‌رسد؛ اما در عمل سختی آن بیشتر مشخص می‌‌شود.

‌وی با بیان اهمیت ارتباط با نهادهای محلی و استفاده از ظرفیت‌های موجود، تأکید کرد: بسیاری از چالش‌ها در بستر مناطق و شهرستان‌ها از طریق ارتباط با نهاد محلی قابل‌ حل است و قطعاً اهمیت این تعاملات بر کسی پوشیده نیست‌.

‌معاون امور آموزشی بیان کرد: مشکلات و موانعی همواره در مسیر پیشرفت وجود داشته که با هم‌فکری و همکاری و تبادل نظر با شما فرهیختگان عرصه دانایی از آن عبور کرده‌ایم و یقین داریم در سال جاری نیز از اندیشه‌های همکاران در زمینه پیشبرد اهداف و بهبود وضعیت آموزشی این حوزه بهره خواهیم برد.

در پایان بروجی به اهمیت کار آموزش‌دهندگان اشاره و بیان کرد: این افراد سال‌ها در خط مقدم جبهه دانایی تلاش کرده‌اند. باید توجه داشت که برای پیگیری امور به آن‌ها آدرس اشتباه داده نشود و متحمل سختی مضاعف نشوند و الحمدلله اعتقاد قلبی مقام عالی وزارت و رئیس محترم سازمان و به‌تبع آن‌ها همکاران سازمانی در راستای حمایت از آن‌ها طبق قانون است.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار