مدیرکل فرهنگی هنری، اردوها و فضاهای پرورشی در گفتوگو با پانا خبر داد:
فروش ۱۲۳ هزار جلد کتاب در جشنواره «کتابنوش»
ساماندهی دانشآموزان برگزیده «کتابنوش» در باشگاههای کتابخوانی
تهران (پانا) - مدیرکل فرهنگی هنری، اردوها و فضاهای پرورشی خبر داد دانشآموزان برگزیده جشنواره کتاب نوش، در باشگاههای کتابخوانی ساماندهی میشوند.
حجت الاسلام محمد خانی مدیرکل فرهنگی هنری، اردوها و فضاهای پرورشی در حاشیه نشست معاونان پرورشی استانهای کشور که در اردوگاه شهید باهنر برگزار شد در گفتوگو با پانا بیان کرد: مأموریت اصلی ما خدمت به قرآن و نماز است و برای پیشگیری از آسیبهای اجتماعی لازم است از طریق ابزار هنر به این هدف برسیم؛ یکی از کارهایی که ما باید انجام دهیم این است که مسابقات و پویشهایی را که برگزار میکنیم هدف مشخصی داشته باشد و با یک دید پیشگیرانه از آسیبهای اجتماعی دنبال شود. کارهای خوبی نیز در این خصوص دنبال شده است. باید دانشآموزان را مشغول فعالیتهای جذاب و هدفمند کنیم و به آنها هویت ببخشیم.
خانی افزود: بسیاری از برنامههای ما متناسب با نیاز دانشآموزان نیست، شاید مدیر پسند باشد اما دانشآموز پسند نیست و این دغدغه جدی ما است. استعدادها و ایدههای زیادی در استانها وجود دارد که نیاز به حمایت و کمک دارند و این حمایت وظیفه ما است.
وی گفت: مقام معظم رهبری در جلسهای که با هیئت دولت داشتند به موضوع بکارگیری نیروهای جوان و انقلابی بسیار تأکید داشتند. البته استفاده از توانمندیهای نیروهای باتجربه نیز ضرورت دارد، ولی در عین حال میدان دادن به نیروهای جوان لازمه کار است.
مدیر کل فرهنگی هنری، اردوها و فضاهای پرورشی با اشاره به جشنواره کتابنوش اظهار کرد: در این جشنواره کتابخوانی، پس از تشکیل کارگروه کارشناسی جهت انتخاب کتب جشنواره، با ناشرین هماهنگی صورت گرفته و با ۴۰ درصد تخفیف، به مدیران مدارس عرضه شد. در این راستا فراخوان بسیار جذابی تولید و برای تمامی عناوین کتابها موشن طراحی شد و دانشآموزان با آشنایی قبلی نسبت به کتاب، آن را انتخاب میکردند؛ در این فرایند مدیران وارد سایت منادی تربیت میشدند و کتاب را سفارش می دادند و کتاب به درب مدارس ارسال شد.
خانی عنوان کرد: از بین ۲۰۰ هزار نفر ثبت نام کننده در جشنواره، حدود ۳۰۰ نفر برای اردوی کشوری انتخاب شدند؛ ما در جشنواره کتابنوش نزدیک به ۱۲۳ هزار جلد کتاب توسط دانش آموزان خریداری شد و این از افتخاراتی است که ما در این حوزه داشتیم.
وی در ادامه گفت: در این جشنواره نگاه ما این بود که اردوی کشوری،یک رویداد بسیار جذاب باشد. بنابراین سه روز اردوی مأموریت محور برای آنها برگزار کردیم. در روز پایانی اردو،دانش آموزان پرچم کشور فلسطین را در پل زمان خان شهرکرد به اهتزاز در آوردند و از کودکان و مردم فلسطین حمایت کردند و یک کنش رسانه ای بین المللی رقم زدند. دانشآموزان حس بسیار خوبی از این اقدام کسب کردند که توانستند برای کودکان و مردم فلسطین اقدامی کنند.
خانی در پایان به دورههای تربیت مربی اشاره و بیان کرد: چهار دوره تربیت مربی پیش رو داریم: تربیتمربی اردو، نمایش، سرود، موج کُرهای.
وی افزود: با توجه به گسترش روزافزون استفاده از محصولات فرهنگی کُره ای از قبیل: موسیقی و فیلم و به طور کلی ترویج سبک زندگی کُره ای در بین نوجوانان، لازم بود تا مربیان و معلمان مدارس نسبت به این جریان فرهنگی، اثرات و نحوه مواجهه با آن اطلاعات دقیقی کسب نمایند.لذا دوره تربیت مربی موج کره ای،با این هدف طراحی و اجرا خواهد شد.
ارسال دیدگاه