توسعه اقتصاد دیجیتال، راهبرد و اولویت مهم صندوق ذخیره فرهنگیان در یک سال اخیر
تهران (پانا) - خلق ارزش و بهرهمندی از فرصتهای جدید سرمایهگذاری جهت سودآوری و رقابتپذیری، یکی از سیاستهای مهم صندوق ذخیره فرهنگیان طی یکونیم سال اخیر بوده و در این راستا راهبرد ایجاد و توسعه اقتصاد دیجیتال و بهرهمندی از فضای مجازی، جزو اولویتها قرار گرفته است.
به گزارش روابط عمومی و امور بینالملل صندوق ذخیره فرهنگیان؛ با تدابیر و راهبری مدیرعامل و هیات مدیره صندوق در دوره جدید افراد متخصص و نخبه حوزه IT و دیجیتال به کار گرفته شدند تا در کنار تیم فعلی موسسه برای پیشبرد این هدف مهم یعنی ایجاد تحول دیجیتال، حضور موثر در بازار اقتصاد دیجیتال و راهاندازی سامانههای خدمات دیجیتالی و مجازی در صندوق تلاش و همکاری کنند.
جهت آگاهی فرهنگیان محترم عضو صندوق در یکونیم سال اخیر اقدامات مهمی همچون: ۱. تدوین و نگارش سند راهبردی اقتصاد دیجیتال موسسه به عنوان اولویتهای کاری و فرصتساز جهت خلق ارزش ۲. طراحی، ایجاد و راهاندازی سامانه شفافیت کدال داخلی موسسه ۳. راهاندازی و فعالیت سوپراپلیکیشن فرهنگیان با انواع خدمات دیجیتالی مثل دریافت برگ موقت سهام ارزش مالکانه ۴. طراحی سامانه اعضا با هدف کاربرپسند بودن و تسهیل در بهرهگیری از آن ۵. طراحی سامانه یکپارچهسازی فناوری اطلاعات با رویکرد شفافیت در موسسه و هلدینگهای تابعه با هدایت و راهبری دکتر نجفپور کردی (مدیرعامل موسسه) و حضور و مشاوره متخصصان و نخبگان این حوزه از جمله دکتر داداشتبار (دکترای کامپیوتر با گرایش هوش مصنوعی و استاد دانشگاه)، دکتر کاظمی (مدیرعامل شرکت پژوهش) و مهندس عسگری و سایر همکاران حوزه فناوری اطلاعات آغاز شده و برخی از پروژهها در حال بهرهبرداری است.
واقعیت این است که حوزه فناوری اطلاعات موسسه که در گذشته یک بخش فرعی و غیرموثر در برنامههای کلان موسسه بود با دستور و تدابیر مدیرعامل موسسه به یک مدیریت پیشرو و اثرگذر در کل موسسه تبدیل شده و پروژههای زیادی را در آینده نزدیک به بهرهبرداری خواهد رساند.
تشکیل کمیته فناوری اطلاعات با محوریت مدیرعامل موسسه با رویکرد ارتقای بخش فناوری اطلاعات و توسعه بخشهای دیجیتالی و مجازی و بخش IT موسسه، نویدبخش رویدادها و اتفاقات خوب در آینده موسسه در حوزه اقتصاد دیجیتال است.
ارسال دیدگاه