حجتالاسلام والمسلمین محسن قرائتی تاکید کرد؛
ضرورت ارتباط چهره به چهره مدیران با دانشآموزان برای ترویج معارف دین
تهران (پانا) - حجتالاسلام والمسلمین استاد محسن قرائتی تاکید کرد ارتباط نزدیک و چهره به چهره مدیران با دانش آموزان برای ترویج معارف دین ضروری است.
دوره آموزش و توانمندسازی مدیران مدارس غیردولتی، طرح مبین (مدیریت برنامه های یاوران نماز) همزمان در ۶ قطب کشوری تهران، اصفهان، آذربایجان شرقی، کرمانشاه، فارس و خراسان رضوی در روز یکشنبه، ۲۰ آذرماه برگزار شد.
حجت الاسلام والمسلمین قرائتی در این جلسه با اشاره به اهمیت و جایگاه معلمان در آموزش و پرورش دانشآموزان، گفت: همه مهندسین بر روی جمادات کار می کنند و فقط معلمان هستند که بر روی انسان کار می کنند، معلمی با هیچ شغلی قابل مقایسه نیست.
وی افزود: با توجه به آیات قرآن کریم که می فرماید «یُزَکِّیهِمْ وَیُعَلِّمُهُم» عقیده دارم کسی که جایگاه ولایت دارد می تواند به عنوان معلم نقش ایفا کند.
استاد قرائتی در ادامه بر توجه دستگاه های اجرایی و تخصیص سهم برای نسل آینده همچون ادراه کل اوقاف در ساخت نمازخانه مدارس و صدا و سیما جهت پخش برنامه های ویژه دانش آموزان تاکید کرد.
وی مطالعه کتب نماز توسط مدیران و معلمان را ضروری عنوان کرد و گفت: معلمان دوره تخصصی ترویج فرهنگ نماز را به صورت فشرده فرا بگیرند تا بتوانند آموزش نماز ویژه دانش آموزان را با ارائه نکات ناب و علم معنوی به دانش آموزان و امور تربیتی در حوزه دین و نماز فعالیت کنند.
مفسر قرآن کریم در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به ویژگی های نماز، عدالت و بهداشت، نظم و تغذیه حلال، حفظ ارزشها و رعایت حقوق دیگران را از ویژگی های این فریضه الهی برشمرد.
وی تصریح کرد: هر چه ایمان به خدا بیشتر شود، دنیا و قدرت های مادی و جهانی در نظر انسان کوچک خواهد شد.
رئیس ستاد اقامه نماز کشور با اشاره به آیات حوزه تربیتی و دینی، بر ضرورت ترویج نماز در بین دانش آموزان و پاسخگویی به سوالات آنها تاکید کرد.
وی اظهار کرد: کسی که اهل نماز است، سمت منکرات نمی رود نه به این معنا که نتواند، بلکه نمیخواهد.
حجت الاسلام والمسلمین قرائتی امور تربیتی را وابسته به خوردن لقمه حلال عنوان کرد و افزود: هستی و جهان آفرینش برای انسان خلق شده است و انسان برای عبادت آفریده است، بهترین عبادت نماز است و برترین رکن نماز سجده است.
استاد قرائتی با تاکید بر داشتن آمادگی کامل برای پاسخگویی به بچه ها، گفت: داشتن علم واقعی ارزش است و داشتن مهارت در کنار مدارک تحصیلی کار را برای اشتغال جوانان تسهیل می کند.
این مقام مسئول حضور ائمه جمعه در دانشگاه ها و مدارس مراکز استانها و شهرستانها جهت پاسخگویی به سوالات دانشجویان و دانش آموزان را گامی در راستای ترویج فرهنگ نماز قلمداد کرد.
رئیس ستاد اقامه نماز تصریح کرد: نماز را با زبان شیرین به فرزندان و نسل نو بیاموزیم و با امید بخشی به دانش آموزان و فرزندان، ارتباط نزدیک و چهره به چهره مدیران با دانش آموزان جهت ترویج معارف دین را ضروری دانست.
ارسال دیدگاه