با حضور ۷۰ نفر از دختران دانشآموز عضو سازمان دانشآموزی صورت گرفت؛
برگزاری اردوی راهیان پیشرفت در پارک ملی هوافضا در آستانه سالروز شهادت سردار طهرانیمقدم
رئیس مرکز اردویی گردشگری سازمان دانشآموزی: اردوهای راهیان پیشرفت بخش مهمی از زنجیره گسترده جهاد تبیین برای ساختن ایران قوی است
تهران (پانا) - جمعی از دختران عضو سازمان دانشآموزی در آستانه سالروز شهادت سردار طهرانیمقدم و یارانش، با حضور در اردوی راهیان پیشرفت از پارک ملی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و مجموعه انستیتو پاستور دیدن کردند.
بیست و پنجم مهرماه بود که آیتالله سیدابراهیم رئیسی در بازدید از وزارت آموزش و پرورش، پیشنهاد راهاندازی و برگزاری اردوهای «راهیان پیشرفت ایران اسلامی» را با هدف آشنایی دانشآموزان با پیشرفتها و دستاوردهای کشور به مسئولان این وزارتخانه ارائه داد و مراکز علمی، تحقیقاتی، پژوهشی و دانشگاهی را از جمله فرصتهای مناسب، جذاب و دیدنی برای حضور دانشآموزان در قالب اردوهای راهیان پیشرفت برشمرد.
بعد از توصیه رئیسجمهوری مبنی بر راهاندازی اردوهای راهیان پیشرفت ایران اسلامی، اولین اردوی راهیان پیشرفت ایران اسلامی با همت سازمان دانشآموزی برای جمعی از پسران عضو این سازمان در روزهای دوازدهم و سیزدهم آبان و مصادف با هفته نوجوان و روز دانشآموز برگزار شد و این دانشآموزان از انستیتو پاستور و پارک ملی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بازدید کردند.
امروز ۱۹ آبانماه نیز اولین اردوی راهیان پیشرفت برای جمعی از دختران عضو سازمان دانشآموزی برگزار شد و این دانشآموزان با حضور در پارک ملی هوافضای سپاه و انستیتو پاستور در جریان پیشرفتهای ایران اسلامی در زمینههای نظامی، علمی و تحقیقاتی قرار گرفتند.
نخستین برنامه امروز دختران به پارک ملی هوافضا اختصاص داشت؛ برنامهای که برگزاری آن در آستانه سالروز شهادت سردار طهرانیمقدم و یارانش (۲۱ آبانماه ۱۳۹۰) قابل توجه بود. دانشآموزان در این مجموعه و با توضیحات کاملی که توسط کارشناس مربوطه ارائه شد، از ۵ بخش موشکی، پهبادی، پدافندی، عملیات هوایی و فضایی دیدن کردند و سوالات خود را با کارشناس این مرکز درمیان گذاشتند.
دختران عضو سازمان دانشآموزی در این بازدید که حدود سه ساعت به طول انجامید، علاوه بر تهیه عکسهای گروهی و انفرادی، نسبت به تهیه گزارش محتوایی و میدانی اقدام کردند؛ همچنین تعدادی از دانشآموز خبرنگاران پانا که در این اردو حضور داشتند، به مصاحبه با مربیان خود، دانشآموزان و مدیران حاضر در این اردو پرداختند.
مقصد بعدی دانشآموزان در اردوی امروز، مجموعه انستیتو پاستور بود. در این بازدید دانشآموزان با حضور در آزمایشگاه مرجع کشوری covid-۱۹ با نحوه مدیریت کرونا در کشور، تحقیقات انجام شده و سیر صعودی و نزولی کرونا در کشور آشنا شدند و سوالات خود را با مسئولان آزمایشگاه مطرح کردند.
امیر جمشیدی: اردوهای راهیان پیشرفت تکمیلکننده زنجیره جهاد تبیین برای ساختن ایران قوی است
امیر جمشیدی، رئیس مرکز اردویی گردشگری سازمان دانشآموزی کشور در این باره به پانا گفت: «برگزاری اردوهای راهیان پیشرفت را از هفته گذشته و مصادف با روز دانشآموز به طور رسمی آغاز کردیم و ۴۰ نفر از پسران دانشآموز از دو مجموعه انستیتو پاستور و پارک ملی هوافضا دیدن کردند تا با بخشی از دستاوردهای نظام اسلامی آشنا شوند.»
وی افزود: «امروز هم حدود ۷۰ نفر از دختران دانشآموز نخبه و مستعد عضو سازمان دانشآموزی از جمله دانشآموز خبرنگاران خبرگزاری پانا در اردوی راهیان پیشرفت حضور یافتند و از این دو مجموعه بازدید داشتند.»
جمشیدی ادامه داد: «هدف اصلی از برگزاری این اردوها آشنایی دانشآموزان با دستادروهای نظام اسلامی در ابعاد مختلف است اما یکی از مهمترین رویکردهای ما در اردوی راهیان پیشرفت ایران اسلامی، تداوم و استمرار آن است. بنابراین نگاه پیچیده و سختگیرانهای نداریم و سعی ما بر برگزاری ساده و بدون تشریفات زائد این اردوها است تا انشالله شاهد ادامه یافتن این روند و استقبال دانشآموزان باشیم.»
رئیس مرکز اردویی گردشگری سازمان دانشآموزی کشور با اشاره به بیانات و دغدغههای مقام معظم رهبری(مدظلهالعالی) درباره دو موضوع مهم جهاد تبیین و ایران قوی، تاکید کرد: «برگزاری اردوهای راهیان پیشرفت ایران اسلامی کاملا مرتبط با مباحث "جهاد تبیین" و "ایران قوی" است و در پیشبرد و تحقق این مفاهیم مهم و کلیدی تاثیر بسزایی دارد. چراکه دانشآموزان با حضور در این اردوها از نزدیک به قدرتمندی ایران اسلامی پی میبرند و هم اینکه این موضوع را برای دیگران تبیین و روایت میکنند. همچنین مجموعههایی که میزبان دانشآموزان هستند موفق به تبیین دستاوردهای خود برای نسل جدید میشوند و این اردوها را میتوان بخش مهمی از زنجیره گسترده جهاد تبیین در راستای تحقق ایران قوی نامید.»
وی اظهار داشت: «تاکید دیگر ما این است که دستاوردها و پیشرفتهای ایران اسلامی از زبان خود دانشآموزان برای دوستان، همکلاسیها و اعضای خانوادهشان و حتی عموم جامعه روایت شود. به عبارت دیگر، دانشآموزان پس از حضور در این اردوها، آنچه از پیشرفت کشور مشاهده و برداشت کردهاند را با قلم و زبان خودشان برای دیگران روایت کنند. بر همین اساس، یکی از برنامههای اصلی در قالب اردوهای راهیان پیشرفت، برگزاری دوره آموزشی روایتگری است تا بچهها بتوانند هنر روایتگری شفاهی و نوشتاری را بیاموزند و راویان پیشرفت ایران اسلامی باشند.»
جمشیدی خاطرنشان کرد: «ما از هفته گذشته این اردوها را آغاز کردیم و شاهد بازخوردهای مثبت و بسیار خوبی بودیم. معتقدیم که باید روحیه خودباوری و اقتدار در بچههای دهه نودی و دهه هشتادی شکل بگیرد. بنابراین یقین داریم برگزاری اردوهای راهیان پیشرفت در این باره موثر است.»
ارسال دیدگاه