عضو کمیسیون برنامه و بودجه در گفتوگو با پانا؛
دستگاههای مختلف به آموزش و پرورش برای تربیت نسلی نوآور کمک کنند
تغییر رویکرد در برنامههای آموزشی، آموزش مدیران و مربیان و نیز متون درسی برای تحقق تفکر دانشبنیان ضروری است/ جهتگیری دانشبنیان در مدارس باید از ابتدایی و قبل از آن آغاز شود
تهران (پانا) - نماینده مردم رودبار در مجلس شورای اسلامی بر تغییر رویکرد در مدیران و مربیان و نیز متون درسی برای تحقق تفکر دانشبنیان در دانشآموزان تاکید کرد و گفت در کنار این دو تغییر رویکرد حمایت سایر بخشها نیز لازم است و باید به آموزش و پرورش کمک کنند تا تحول جدی در آموزش و پرورش اتفاق بیافند و نسل آینده یک نسل نوآور باشد.
مهرداد گودرزوند چگینی در گفتوگو با پانا درباره ضرورت تغییر رویکرد در آموزش و پرورش برای شکلگیری تفکر دانشبنیان در دانشآموزان اظهار داشت: «مهمترین کاری که وزارت آموزش و پرورش باید انجام دهد تغییر رویکرد در نسل دانشآموزی است، یعنی دانشآموزان را به گونهای مورد تعلیم و تربیت قرار دهد که به سمت کارهای فنی بروند و کارهایی که در آنها استقلال کاری و فردی وجود دارد.»
دانشآموزان باید یاد بگیرند که چگونه میتوانند باعث سازندگی و ابتکار در حوزههای مختلف باشند
وی ادامه داد: «دانشآموزان باید یاد بگیرند که چگونه میتوانند باعث سازندگی و ابتکار در حوزههای مختلف باشند. باید از پایه شروع کنیم و آموزشهای لازم در متون درسی و سایر آموزشها گنجانده شود تا نسل ما متفاوت رشد کند.»
این نماینده مردم در خانه ملت اضافه کرد: «هدایتکردن دانشآموزان به سمت کارهای فنی و استقلال فردی و کاری، نیازمند همفکری و کار جمعی است. آموزش و پرورش باید به گونهای دورههای آموزشی و پرورشی را طراحی کند که دانشآموزان بتوانند به راحتی ایدههای خود را مطرح کنند، اعتماد به نفس آنها در این زمینه باید بالا برود.»
گودرزوند چگینی افزود: «در سنین پیشدبستانی و دوره دبستان باید این جهتگیری اتفاق بیافتد تا وقتی دانشآموز به مقطع بالاتر میرسد مثلا دوره دبیرستان بتواند به سمت ابتکار و نوآوری پیش برود و تفکر دانشبنیان داشته باشد.»
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی بر ضرورت همکاری دیگر دستگاهها با آموزش و پرورش برای تحقق تفکر دانشبنیان تاکید کرد: «تغییر رویکرد در برنامههای آموزشی، آموزش مدیران و مربیان باید از سوی خود آموزش و پرورش صورت بگیرد و سیاستگذاریهایی انجام دهند که تفکر ابتدا در خود مربیان و مدیران اتفاق بیافتد. متون هم باید براساس این تفکر تغییر پیدا کند. در کنار این دو تغییر رویکرد حمایت سایر بخشها نیز لازم است مانند صنعت، بازرگانی و دستگاههایی که متولی خدمات هستند باید در دورههای کارآموزی و ... به آموزش و پرورش کمک کنند تا تحول جدی در آموزش و پرورش اتفاق بیافتد و نسل آینده ما یک نسل نوآور باشد.»
ارسال دیدگاه