امضای تفاهمنامه همکاریهای دوجانبه صندوق کودکان ملل متحد و آموزش و پرورش
تهران (پانا) - تفاهمنامه همکاریهای دوجانبه وزارت آموزش و پرورش و صندوق کودکان ملل متحد (یونیسف) برای سالهای ۲۰۲۱-۲۰۲۰ امضا شد.
به گزارش روابط عمومی مرکز امور بینالملل و مدارس خارج از کشور، در این دیدار ابتدا غلامرضا کریمی ضمن تشکر و قدردانی از حمایتهای مالی و فعالیتهای مشترک آموزشی این نهاد بین المللی تأکید کرد این وزارتخانه آماده است تا در راستای ارتقای کیفیت آموزشِ متناسب با رویکردهای جمهوری اسلامی ایران با یونیسف همکاری کند.
قائم مقام وزیر در خصوص فعالیتهای انجام شده وزارت آموزش و پرورش در زمینه کووید- ۱۹ و بازگشایی مدارس نکاتی را بیان کرد و از یونیسف درخواست نمود تا تجربیات برتر جهانی در حوزه آموزش را در اختیار وزارت آموزش و پرورش قرار دهد. وی همچنین از همکاری و حمایت یونیسف برای برگزاری کنفرانس بین المللی آموزش پناهندگان تشکر کرد.
در ادامه نماینده یونیسف در جمهوری اسلامی ایران پیشرفتهای ایران در حوزه آموزش، به ویژه در زمینه پوشش تحصیلی ۹۹ درصدی دانش آموزان و حذف نابرابری تحصیل دختران و پسران را قابل تقدیر دانست. خانم آبرایان همچنین تلاشهای وزارت آموزش و پرورش در واکنش به کووید-۱۹ و اقدامات انجام شده برای باز گشایی مدارس را مهم تلقی نمود وآمادگی یونیسف برای همکاری با وزارت آموزش وپرورش مبنی برآموزش بین فرهنگی برای پناهندگان و در اختیار گذاشتن تجربیات موفق جهانی در حوزه آموزش را اعلام کرد.
حمایت از گسترش آموزش فراگیر برای کودکان با نیازهای ویژه، ارتقای کیفیت آموزشی، یادگیری درشرایط بحران (با تمرکز بر بحران کووید-۱۹)، حمایت فنی از تدوین و به روزرسانی استانداردها و ابزارهایِ پایشِ وضعیت آب و بهداشت، پیشگیری و کنترل شیوع بیماری کووید-۱۹ در مدارس، آموزش کودکان پناهنده و مهاجر با تأکید برتقویت ظرفیتهای ملی برای آموزش چند فرهنگی و فراگیر، تدوین برنامه اقدام برای شناسایی و جذب کودکان بازمانده از تحصیل در آموزش رسمی عمومی و دربرگیری و نگهداشتِ کودکان خارج از مدرسه در نظام آموزشی ملی - در استان منتخب - در همکاری با وزارت کار، تعاون و رفاه اجتماعی را از مهم ترین محورهای همکاری وزارت آموزش و پرورش با یونیسف در سال ۲۰۲۱-۲۰۲۰ عنوان کرد.
ارسال دیدگاه