در پیام روز قدس اسفندیار صادقی بیان شد:

فرهنگیان و دانش‌آموزان، پیشگامان فریاد آزادی قدس

تبریز (پانا) - مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان شرقی با صدور پیامی، فرهنگیان و دانش‌آموزان استان را به حضور پرشور در راهپیمایی روز جهانی قدس دعوت کرد. او تأکید کرد که این قشر آگاه و پیشگام، همچون همیشه، در صف نخست حمایت از مظلومان فلسطین و مبارزه با ظلم جهانی خواهند بود.

کد مطلب: ۱۵۵۵۸۲۴
لینک کوتاه کپی شد
فرهنگیان و دانش‌آموزان، پیشگامان فریاد آزادی قدس

مدیرکل آموزش و پرورش استان آذربایجان شرقی با صدور پیامی، فرهنگیان و دانش‌آموزان استان را به حضور پرشور در راهپیمایی روز جهانی قدس دعوت کرد. متن  پیام اسفندیار صادقی به شرح زیر است:

آخرین جمعه ماه مبارک رمضان، یادآور روزی مبارک و پرمعنا است که از سوی معمار کبیر انقلاب برای دفاع از مظلومان فلسطین نام‌گذاری شد و سال‌به‌سال، حضور پرشورتر و باشکوه‌تر در چنین روزی، اهمیتی دوچندان پیدا می‌کند.

قدس، چشم‌انتظار مسلمین جهان و انسان‌های آزادی‌خواهی است که پژواک عدالت‌طلبی‌شان در گوش جهانیان طنین‌انداز خواهد شد. فرهنگیان عزیز و گران‌قدر و دانش‌آموزان آگاه و بیدار نیز در این میان، سهم و نقشی اثرگذار دارند. این قشر فرهیخته، چه در پیروزی انقلاب اسلامی، چه در دوران دفاع مقدس و چه در صحنه‌های نمایش وحدت و یکدلی، همواره خط‌شکن و در صف اول بوده‌اند.

بدون شک، فرهنگیان استان آذربایجان شرقی امسال نیز به‌عنوان پرچم‌داران بیداری و روشنگری، فریاد بی‌صدایان و مظلومان عالم خواهند بود و انسانیت و دفاع از حقوق بشر را در فریادهای "مرگ بر آمریکا و اسرائیل" جاودانه خواهند کرد.

با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب و دفاع مقدس، جبهه مقاومت و با محکومیت جنایت‌های بی‌پایان رژیم اشغالگر صهیونیستی در جای‌جای منطقه، از مردم فهیم و ولایتمدار استان آذربایجان شرقی که همواره تاریخ‌ساز و جریان‌ساز بوده‌اند، به‌ویژه فرهنگیان و دانش‌آموزان گران‌قدر دعوت می‌شود تا با لبیک‌گویی به فرامین مقام عظمای ولایت و در دفاع از مظلومان عالم، هرچه پرشکوه‌تر در این راهپیمایی حضور یابند.

 

 

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار