استاندار آذربایجان شرقی:

هنرستان وحدت آبرو و شناسنامه صنعتی آذربایجان شرقی است

تبریز (پانا) - استاندار آذربایجان شرقی، در بازدید از هنرستان وحدت تبریز، این مدرسه را آبرو و شناسنامه صنعتی استان خواند و بر لزوم توجه به احیا و تجهیز آن با توجه به یک قرن قدمت آن تأکید کرد.

کد مطلب: ۱۵۵۷۰۱۳
لینک کوتاه کپی شد
هنرستان وحدت آبرو و شناسنامه صنعتی آذربایجان شرقی است

بهرام سرمست، صبح دوشنبه، دهم فروردین ماه در بازدید از هنرستان وحدت، این مدرسه را آبرو و شناسنامه صنعتی استان عنوان نمود و با اشاره به یک قرن قدمت این هنرستان بر لزوم توجه به احیا و تجهیز این مدرسه تاکید کرد.

بهرام سرمست با بیان اینکه استان آذربایجان شرقی، مهد آموزش‌های نوین است، تجهیز و احیای مراکز و کارگاه‌های فنی و بهره‌گیری از فناوری روز، درس گرفتن و ثبت کردن افتخارات گذشته و حرکت رو به جلو را در ماندگار شدن یک مجموعه، موثر دانست.

استاندار آذربایجان شرقی در ادامه، توسعه فضاهای آموزشی را جزو اولویت‌های دولت چهاردهم در سال آموزشی آتی در قالب نهضتی تحت همین عنوان برشمرد و افزود: ریاست محترم جمهوری در هر دو سفر غیررسمی به تبریز، پیگیر مسائل آموزشی بودند.

سرمست تاکید نمود تا نیازسنجی‌های لازم در خصوص احیا و تجهیز هنرستان ماندگار  وحدت تبریز جهت جلب حمایت مسئولان استانی و اتاق بازرگانی ایران  انجام شده  و هیئت امنای مدرسه از افراد موثر و پیشکسوت و دارای تجربه تشکیل شود‌.

اسفندیار صادقی مدیرکل آموزش و پرورش استان نیز  در حاشیه این بازدید با تشریح برخی چالش‌های موجود در این هنرستان، احیای ساختمان و فضای فیزیکی و آموزشی هنرستان وحدت تبریز و بروزرسانی تجهیزات آموزشی و کارگاهی این مدرسه را از جمله موارد مورد توجه عنوان کرد.

وی در ادامه از عنایت و اهتمام ویژه دولت چهاردهم و در راس آن، ریاست محترم جمهوری و استاندار آذربایجان شرقی و اتاق بازرگانی نسبت به توسعه عدالت در فضاهای آموزشی قدردانی کرد و اجرای این نهضت را بهترین فرصت جهت توسعه فضاهای آموزشی دانست.

صادقی در بخش دیگری از سخنانش،  تغییر سیاست در توسعه رشته‌های تحصیلی را مورد اشاره قرار داد و گفت: توسعه متوازن دانش‌آموزان با پذیرش ۵۰ درصد آن‌ها در هنرستان‌ها با احیا و تجهیز مجموعه‌هایی همچون هنرستان صنعتی ماندگار وحدت تبریز امکان‌پذیر است.

صمد حسن‌زاده، رئیس اتاق بازرگانی ایران نیز در ادامه، هنرستان وحدت تبریز را سرمایه‌ای ملی عنوان نمود و از آمادگی اتاق بازرگانی برای احیا و تجهیز این هنرستان خبر داد.

هنرستان ماندگار صنعتی تبریز با قدمتی بیش از ۹۰ سال یکی از هنرستان‌های قدیمی و معتبر کشور است که ابتدا در منزل شخصی با دو رشته آهنگری و نجاری آغاز به کار کرده و به تدریج توسعه یافته و به یکی از مراکز مهم آموزش فنی و حرفه‌ای در شمال کشور تبدیل شد.

این هنرستان؛ هم اکنون دارای ۶۰۰ هنرجو و ۷ کارگاه تخصصی است و امروز در نتیجه مجموعه‌ای از عوامل و تلاش‌های مستمر مانند داشتن سبقه طولانی، کسب افتخارات متعدد، داشتن تجهیزات و امکانات مناسب، کادر آموزشی مجرب  فعالیت‌های فرهنگی هنری و تلاش‌های مسئولان و کارکنان و به ثبت ملی رسیدن، در زمره هنرستان‌های ماندگار قرار گرفته است.

 

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار