خلاقیت‌های دانش‌آموزی در نمایشگاه دبیرستان دخترانه شهید رجایی ناحیه ۴ تبریز

تبریز (پانا) - نمایشگاه دستاوردها و توانمندی های دانش‌آموزان دبیرستان دخترانه دوره اول شهید رجایی افتتاح شد.

کد مطلب: ۱۵۴۰۹۹۶
لینک کوتاه کپی شد
خلاقیت‌های دانش‌آموزی در نمایشگاه دبیرستان دخترانه شهید رجایی ناحیه ۴ تبریز

به گزارش روابط عمومی آموزش و پرورش ناحیه ۴ تبریز، در این نمایشگاه دانش‌آموزان دبیرستان دخترانه شهید رجایی خلاقیت‌های فردی و گروهی خود را به نمایش گذاشتند.

این نمایشگاه به مناسبت دهه مبارک فجر با همکاری دبیران، مدیر مدرسه و دانش‌آموزان با حضور کارشناس مسئول آموزش متوسطه دوره اول ناحیه ۴ در دبیرستان شهید رجایی افتتاح شد.

در این نمایشگاه دانش‌آموزان دبیرستان دخترانه شهید رجایی در غرفه‌های مختلف آثار هنری خود را به معرض نمایش گذاشتند.

نمایشگاه دستاوردها و دست سازه‌های دانش آموزی با هدف شکوفایی خلاقیت، تقویت حس رفاقت، تقویت استقلال فکری و اعتماد‌به‌نفس، همفکری و مشورت در بین دانش‌آموزان برگزار می شود.

 

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار