معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش آذربایجان شرقی:
مسیر استعدادیابی دانشآموزان روی ریل مسابقات فرهنگی و هنری است
تبریز (پانا) - معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش استان آذربایجان شرقی، مسیر استعدادیابی دانشآموزان را در ریل مسابقات فرهنگی و هنری دانست.
پناهعلی حسینزاده در جلسه توانمندسازی کارشناسان فرهنگی و هنری نواحی و مناطق استان باشگاه فرهنگیان تبریز گفت: قسمت فرهنگی و هنری بحث بر این موضوع است که آیا در مراکز آموزشی شرایط را برای فعالیتهای پرورشی آماده کردهایم تا دانشآموزان استعدادیابی شوند.
معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش استان آذربایجان شرقی افزود: برنامههایی باید تدوین شود که نمود اصلی آن در مدرسه بر اساس تاکید مقام معظم رهبری باشد که میفرمایند «در حوزه ستادی، کارهای خوبی در قسمت پرورشی اتفاق میافتد ولی این اتفاق باید در کف مدرسه باشد.»
وی با بیان اینکه تربیت این است که شرایط را برای تمام دانشآموزان فراهم کنیم که خودشان را محک بزنند، خاطرنشان کرد: در این شرایط اگر استعداد دارند، پیشرفت میکنند و اگر دارای استعداد نیستند به مسیر اصلی برمیگردند.
حسینزاده گفت: تربیت، اصولی دارد و زمان آن قبل از ازدواج است و والدین و معلمانی تربیت درست دارند که خودشان قبلا تربیت شده باشند؛ چرا که خصوصیات انسانها ۵۰ درصد ژنتیکی و ۵۰ درصد اکتسابی است.
معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش استان آذربایجان شرقی با بیان اینکه کودکان از چیزی که میبینند، الگو میگیرند، گفت: ۷۰ درصد یادگیری، بصری است و تمام رفتارهای والدین و معلم در یادگیری اخلاق دانشآموز تاثیر دارد.
وی گفت: به عنوان مربی تربیتی به اصول جهانشمول تربیت باید پایبند باشیم و همانند پیامبر اکرم(ص)، اول خودمان و خانواده را تربیت کنیم و بعد درصدد تربیت جامعه باشیم.
حسینزاده، تربیت هماهنگ را بهترین نوع تربیت عنوان کرد و افزود: عوامل تربیتی از نیروهای ستادی تا مدیر و معلم در صورتی که هماهنگ نباشند، قطعا بینتیجه خواهد بود.
اهمیت مرحله آموزشگاهی مسابقات فرهنگی و هنری
حمیده اسحاقی، رئیس اداره فرهنگی و هنری اداره کل آموزش و پرورش استان آذربایجان شرقی نیز در این جلسه با اشاره به برگزاری مسابقات فرهنگی و هنری در خصوص اهمیت آن گفت: شناسایی استعدادها مهمترین اتفاقی است که در مسابقات فرهنگی و هنری روی میدهد و در آینده نوجوان چه زمینه شغلی، چه انتخاب رشته و غیره تاثیرگذار است.
رئیس اداره فرهنگی و هنری اداره کل آموزش و پرورش استان ادامه داد: اجرای مسابقههای فرهنگی و هنری از اهمیت زیادی برخوردار است و برکات بسیاری را به همراه دارد و همیاری معلمان در کلاس درس مثل تشویق به نوشتن و فعالیتهای هنری به افکار دانشآموزان بصیرت میدهد و این قویترین بسترسازی برای تقویت مسابقات فرهنگی و هنری است.
وی بر اهمیت مرحله آموزشگاهی تاکید کرد و گفت: مسئولان نواحی، مدیران مدارس را توجیه کنند تا همه دانشآموزان از این فرصت فرهنگی و هنری بهره ببرند.
اسحاقی تاکید کرد: شناخت همه دانشآموزان از مسابقات فرهنگی و هنری بسیار مهم است و عملکرد مرحله آموزشگاهی، نتیجه درخشانی را در مرحله کشوری رقم خواهد زد.
ارسال دیدگاه