استاد دانشگاه علوم پزشکی شیراز، در زمره زیر یک درصد برتر جهان
شیراز (پانا) - سایت معرفی نخبه های پزشکی جهان (expertscape) دکتر «علی اکبر اسدی پویا»، پزشک دانشگاه علوم پزشکی شیراز را در زمره دانشمندان زیر یک درصد برتر جهان معرفی کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، با توجه به موفقیت این عضو هیات علمی دانشگاه در ارائه بیشترین مقالات تخصصی و علمی در زمینه بیماری تشنجهای عصبی در مجامع بین المللی، این موضوع منجر به دستیابی دانشگاه علوم پزشکی شیراز به موفقیتهای بیشتر علمی در زمینه تحقیقات بیماری تشنجهای عصبی شده است.
دکتر اسدی پویا امسال برای دومین بار توانسته جایگاه پزشکی ایران و دانشگاه علوم پزشکی شیراز را در دنیا ممتاز کند و این برای نخستین بار در تاریخ است که نام یک ایرانی در دنیا در این جایگاه قرار گرفته است.
سایت تحقیقاتی (expertscape) بدون وابستگی به هیچ کشور و نهادی، نام یک پزشک ایرانی را از بین هزاران دانشمندی که در زمینه بیماریهای صرع تحقیق داشتهاند، برگزیده و به عنوان رتبه زیر یک درصد جهان معرفی کرده است.
این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شیراز در این خصوص توضیح داد: از این پس زمینه همکاری با دیگر محققان این رشته به صورت گسترده تر و تخصصی تر فراهم می شود.
دکتر اسدی پویا با اشاره به ضرورت آشنایی با زوایای مختلف بیماری صرع، افزود: به دلیل شباهت علائم بیماری صرع و تشنج عصبی، نه تنها در کشور ما، بلکه در تمام دنیا اشتباه تشخیصی فراوان صورت می گیرد؛ با استفاده از جدیدترین روش های علمی، موفق به شناسایی و تشخیص بیماری و در نهایت ارائه خدمات موثر برای پیشگیری و درمان شده ایم.
تنها ایرانی عضو کمیته علمی انجمن جهانی صرع با بیان اینکه مهمترین روش تشخیص بیماری صرع، نوار مغز کامپیوتری است، ادامه داد: از یازده سال گذشته تاکنون در ایران تشخیص این بیماری با نوار مغز کامپیوتری صورت می گرفته که بیمارستان نمازی شیراز هم در این رابطه یکی از فعالترین مراکز پزشکی ایران است.
او ادامه داد: به همین دلیل تعداد زیادی از بیماران تشنج عصبی و صرع به بیمارستان نمازی مراجعه کرده و مورد درمان قرار گرفتند که در این رابطه پژوهش های بسیاری هم بر روی آنها انجام شده است.
این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شیراز تاکید کرد: تعداد زیادی از بیمارانی که با تشنج مراجعه می کنند مبتلا به صرع نیستند، بلکه حالتی به نام تشنج عصبی دارند که در واقع از بیماری های افتراقی صرع است.
دکتر اسدی پویا با بیان اینکه درمان صرع با درمان این بیماری متفاوت است، افزود: با توجه به اینکه داروهای ضد صرع هیچ اثری در درمان این بیماری ندارد و حتی ممکن است برای بیماران مضر باشد، نیاز است بیماران به پزشک متخصص مراجعه کنند.
ارسال دیدگاه