۱۰ میلیون تُن کالا در کشورذخیره شده است
تهران (پانا) -سخنگوی ستاد تنظیم بازار اعلام کرد بیش از ۱۰ میلیون تُن کالا در انبارها موجود است و مشکلی در تامین و عرضه کالا در کشور وجود ندارد.
محمدرضا کلامی در پایان آخرین جلسه فوقالعاده ستاد تنظیم بازار در جمع خبرنگاران گفت: در ستاد تنظیم بازار بیش از ۱۴ وزارتخانه و دستگاه اجرایی حضور دارند و تصمیمات فرادستگاهی صورت میگیرد.
وی ادامه داد: از ابتدای سال با برنامه ریزی، تامین کالا صورت گرفته و مشکلی در تامین کالاهایی، چون روغن، شکر و برنج نداریم، زیرا واردات و تولید این کالاها به اندازه نیاز صورت گرفته است.
کلامی افزود: در حلقه توزیع نیز با شرکتهای پخش، بُنکداران و فروشگاههای زنجیرهای در طی دو هفته اخیر جلساتی برگزار شد و آنها قول مساعد دادند کالا به اندازه کافی با تخفیف در بازار عرضه شود.
سخنگوی ستاد تنظیم بازار افزود: نظارتهای مستمر در بازار تا پایان ماه رمضان صورت میگیرد و هر هفته جلسه ستاد تنظیم بازار برگزار میشود. وی با اشاره به اینکه در حال حاضر ۵۰ هزار تُن برنج از محل ذخایر در شبکههای توزیع عرضه شد گفت: برنج را با نرخ ۶۳۰۰ تومان در اختیار شبکههای توزیع قرار میدهیم و آنان نیز ۶۵۰۰ تا ۶۷۰۰ تومان بستگی به کیفیت برنج در اختیار مردم قرار میدهند.
وی افزود: به همه شبکههای توزیع از جمله کارمندی و تعاونی اعلام کردیم تا اگر کالایی نیاز داشته باشند در اختیارشان قرار دهیم.
عباس قبادی، معاون وزیر صمت نیز بیان کرد: ۵ تا ۷ هزار تن گوشت قرمز منجمد گوساله وارداتی از محل ذخایر به شکل سهمیهبندی و براساس اعلام اسامی وزارت کشور با نرخ ۴۰ هزار تومان در اختیار افراد قرار میگیرد.
وی افزود: علاوه بر کمیته امداد و بهزیستی هر دستگاهی تقاضا دهد گوشت به آنها عرضه میشود.وی با اشاره به اینکه بازار روغن به شدت رقابتی است بیان کرد: از محل ذخایر ۳۰ هزار تُن روغن خام را در اختیار تولیدکنندگانی که راغب هستند تا روغن را با ۱۵ درصد تخفیف و زیر قیمت عرضه کنند قرار میدهیم، ما تاکید داریم تا سهمیه روغن به دست سرپرست خانوار برسد.
قبادی بیان کرد: ۳۰ هزار تن شکر با ارز ۴۲۰۰ تومانی در اختیار شبکه توزیع قرار میگیرد تا مشکلی در تامین شکر در بازار وجود نداشته باشد. دبیرستاد تنظیم بازار گفت: تامین و عرضه کالا در بازار شرایط عادی و معمولی دارد و افزایش نامتعارف قیمت کالاها بعد از اصلاح قیمت بنزین مشاهده نشده است.
ارسال دیدگاه