مصرف نمک دریایی سرطانزاست
تهران (پانا) - بهگفته رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی اسدآباد نمک دریایی با دارا بودن ناخالصی و فلزات سرطانزا بوده و از نظر وزارت بهداشت تأیید شده نیست.
بهگزارش ایسنا، بهنامرضا مخصوصی با بیان اینکه برخی از افراد نمک دریایی را پرخاصیت میدانند و رغبت به استفاده از این نوع نمک بیشتر شده است، اظهار کرد: متأسفانه ناخالصیها و فلزات موجود در نمک دریایی با تبلور نیز از بین نمیرود و قابل استفاده نیست که از مصرفکنندگان میخواهیم از استفاده از نمک دریایی بپرهیزند.
او با اشاره به سنگ نمک عنوان کرد: سنگ نمک نیز مانند نمک دریایی دارای آلیاژ بوده و به اندازه نمک دریایی غیربهداشتی است که این نوع از نمک توسط واحدهای پخت غذای حجمی مورد استفاده قرار میگیرد و علاقمندان به غذاهای حجمی حتما باید نسبت به این امر توجه داشته باشند.
مخصوصی در ادامه با بیان اینکه از ابتدای سال با کنترل و پیگیری حوزه بهداشت دانشکده مصرف جوششیرین در نانواییهای اسدآباد به صفر رسیده که این امر اتفاق خوبی در بحث نانواییهای سطح شهرستان بهشمار میرود، گفت: مصرف نمک در نان یک درصد بوده و استفاده بیش از یک درصد از نمک در نان توسط نانواییها مضر خواهد بود که در نمونهبرداری از خمیرمایه نان شش واحد نانوایی بیش از یک درصد از نمک استفاده کرده بودند.
رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی اسدآباد در رابطه با کارت بهداشت و گواهی سلامت نانوایان شهرستان نیز تصریح کرد: در حالحاضر ۱۰۰ درصد نانوایان سطح شهرستان دارای کارت گواهی سلامت و کارت بهداشتی هستند.
ارسال دیدگاه