معرفی بستههای سرمایهگذاری معدنی توسط بخش خصوصی
تهران (پانا) -رئیس سازمان نظام مهندسی معدن میگوید برخی از مجموعههای بخش خصوصی بستههایی را به منظور معرفی فرصتهای سرمایهگذاری در بخش معدن آماده کردهاند.
داریوش اسماعیلی، رئیس سازمان نظام مهندسی معدن گفت: در قراردادهایی که طی دو هفته آینده به امضا میرسد ۹ میلیارد تومان بابت انجام مطالعات در مورد فرصتهای سرمایهگذاری در معادن، استان سیستان و بلوچستان و همچنین آیندهپژوهی مواد معدنی در کشور سرمایهگذاری خواهد شد.
وی هوشمندسازی، تشویق سرمایهگذاران به حضور در فعالیتهای معدنی و صنایع معدنی و همچنین آموزش و پژوهش را از جمله اولویتهای سازمان نظام مهندسی معدن عنوان کرد و گفت: بر این اساس، هوشمندسازی این سازمان مدنظر خواهد بود و تفاهمنامههایی نیز در بخشهای مختلف از جمله آموزش و پژوهش و جذب سرمایهگذار با سازمان توسعه معادن منعقد شده است.
وی افزود: سفرای بیش از ۲۰ کشور که عمدتا اروپایی هستند، نیز برای حضور در این همایش اعلام آمادگی کردهاند و از رئیس مجلس برای حضور در همایش دعوت شده است.
اسماعیلی ادامه داد: در راستای جذب سرمایهگذاری در بخش معدن، ۲ قرارداد بزرگ به ارزش ۹ میلیارد تومان را آماده امضا کردهایم که مطالعه در مورد فرصتهای سرمایهگذاری در معادن استان سیستان و بلوچستان و همچنین آیندهپژوهی مواد معدنی و اینکه در آینده چه مواد معدنی بازار مصرف بیشتر خواهند داشت را شامل میشود.
اسماعیلی با اشاره به حجم بالای نقدینگی موجود در کشور گفت: نقدینگی سرگردان به هر بازاری که هدایت شود موجب اخلال در آن بازارها خواهد شد بنابراین باید شرایطی فراهم شود تا نقدینگی به سمت تولید هدایت شود و یکی از مهمترین بخشهای اقتصادی که میتواند پذیرای نقدینگی باشد بخش معدن است که نقش مهمی در تولید اشتغال در کشور دارد.
وی افزود: برگزاری ۳۰ کارگاه علمی و تخصصی توسط گروههای آموزشی مجرب و با حضور متخصصان صاحبنظران و اساتید دانشگاه ها و با مشارکت و همکاری دانشگاه های معدنی، سازمان ها و تشکل های معدنی کشور در حوزه های مختلف از دیگر برنامه های جنبی نمایشگاه و کنفرانس است که با توجه به نیاز بخش معدن و گسترش تکنولوژی های مواد و متالورژی طراحی شده که بعضا برای اولین بار برگزار می گردد.
وی اضافه کرد: این رویدادها با حمایت سازمان نظام مهندسی معدن ایران، سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران، سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی کشور و همه تشکل های مرتبط با این صنعت برگزار خواهد شد.
اسماعیلی افزود: برگزاری ۵۰ کارگاه علمی و تخصصی توسط گروه های آموزشی مجرب و با حضور متخصصان و اساتید دانشگاه ها و با مشارکت و همکاری دانشگاه های معدنی، سازمان ها و تشکل های معدنی کشور از دیگر برنامه های جنبی نمایشگاه و کنفرانس است.
رئیس سازمان نظام مهندسی معدن با اشاره به وجود برخی اختلافات بین وزارت صنعت و سازمان حفاظت محیط زیست بر سر فعالیتهای معدنی، گفت: در جلسه با آقای جهانگیری پیشنهاد کردیم که بخشنامههای صادره در مورد فعالیتهای معدنی به صورت مشترک توسط وزارت صنعت و سازمان محیط زیست تدوین و ابلاغ شود.
وی در ادامه با اشاره به تصویب سند استراتژی معدن و نقشه راه ۶ ساله معدن در جلسه روسای سازمان نظام مهندسی معدن استانها گفت: امیدواریم چارت سازمان نظام مهندسی معدن تا پایان هفته آینده مصوب شود.
هشتمین همایش و نمایشگاه بینالمللی فرصتهای سرمایه گذاری در معدن و صنایع معدنی ایران؛ این همایش و نمایشگاه در سه بخش اصلی اکتشاف، استخراج و فرآوری برپا خواهد شد و در آن انواع صنایع، تجهیزات و ماشین آلات معدنی، صنایع معدنی، شرکت های مختلف سرمایه گذار، موسسات مالی، اعتباری و مهندسین مشاور مشارکت دارند.
هشتمین نمایشگاه سالانه فرصتهای سرمایهگذاری در معدن و صنایع معدنی ایران (MINEX ۲۰۱۹) و هشتمین کنفرانس بین المللی مهندسی متالورژی و مواد (iMat۲۰۱۹) که یکی از بزرگترین نمایشگاههای معدنی و صنعتی کشور و خاورمیانه محسوب می شود با حضور بیش از ۱۳۰ شرکت و بنگاه اقتصادی داخلی و خارجی از ۱۸ کشور که به طور مستقیم و یا نمایندگان آنها از کشورهای ایتالیا، آلمان، روسیه، آفریقای جنوبی، ترکیه، چین، کره، ژاپن، هلند، سوئد، بلژیک، اسپانیا، چک، لهستان، رومانی، کانادا، پاکستان و هند در مصلی بزرگ امام خمینی (ره) برگزار می شود.
همزمان با برگزاری این نمایشگاه همچنین هشتمین کنفرانس بین المللی مهندسی مواد و متالورژی با ارائه بیش از ۷۵۰ مقاله در هفت محور مواد مهندسی، متالورژی فیزیکی، متالورژی استخراجی، متالورژی صنعتی، ریخته گری و انجماد، شبیه سازی، مدیریت راهبردی و محیط زیست و با حضور استادان دانشگاه ها، محققان و صاحبان صنایع برگزار میشود.
ارائه دستاوردهای تولیدکنندگان و صنعتگران معدن، معرفی فرصتها و ظرفیتهای سرمایهگذاری و سرمایهپذیری، یافتن بازارهای جدید و توسعه صادرات، تلاش برای رونق و توسعه تولید ملی، بهبود فضای کسب و کار و معرفی ظرفیتهای معدنی کشور، جهتدهی سرمایههای داخلی و خارجی به بخشهای معدن، انتقال دانش و تکنولوژی نوین و همچنین ایجاد زمینه رقابت سازنده بین شرکتها، از جمله اهداف برپایی این رویداد است.
جمهوری اسلامی ایران بیش از ۵۵ میلیارد تن ذخایر مواد معدنی و بیش از ۶۶ نوع ماده معدنی دارد و برگزاری این نمایشگاه فرصتی است تا در چهارچوب اقتصاد مقاومتی، تلاش شود تا صنعت معدن را جایگزین صنعت نفت کرد.
برگزاری هشتمین همایش و نمایشگاه فرصتهای سرمایهگذاری در معدن با حضور ۱۸ کشور
دهها شرکت داخلی و خارجی و همچنین سازمانها و دستگاههای مختلف دولتی و غیر دولتی از ۱۵ تا ۱۷ مهر در هشتمین همایش و نمایشگاه بینالمللی فرصتهای سرمایهگذاری در معدن و صنایع معدنی ایران گردهم میآیند و نوینترین تولیدات، صنایع و خدمات خود را در معرض دید علاقمندان قرار میدهند.
هشتمین همایش و نمایشگاه بینالمللی فرصتهای سرمایهگذاری درمعدن و صنایع معدنی ایران از ۱۵ تا ۱۷ مهر ماه هر روز از ساعت ۱۰ تا ۱۷ در شبستان مصلی بزرگ امام خمینی (ره) آماده بازدید علاقمندان خواهد بود.
ارسال دیدگاه