بومیسازی مواد اولیه پروژه انتقال نفت کوره به جاسک
تهران (پانا) - مدیر عامل شرکت لولهسازی اهواز میگوید در حالیکه کشور تحت تحریم بود و هیچ کشوری حاضر به تامین مواد اولیه نبود، کارکنان متخصص لوله سازی اهواز با همکاری متخصصان فولاد مبارکه و فولاد اکسین توانستند مواد اولیه پروژه ملی انتقال نفت کوره به جاسک را بومیسازی کنند و کشور را در جلوگیری از واردات و خروج ارز در شرایط حساس کشور یاری دهند.
علی خنیفر عنوان کرد: در وضعیت فعلی کشور که تحت شدیدترین تحریمهای ظالمانه آمریکا و جنگ اقتصادی بر ضد کشور است کارکنان این شرکت در سنگر صنعت دوباره از این تهدیدات فرصت ساخته و تهدیدات دشمن را خنثی کردند و تبلور این کار در پروژه ملی انتقال نفت گوره به جاسک متجلی شد.
خنیفر با بیان اینکه شرکت لولهسازی اهواز در حوزه مسئولیتهای اجتماعی خود یا CSR در مقابل جامعهای که در آن فعالیت میکنند، مسئول است گفت: این شرکتها از منابع انسانی، طبیعی و اقتصادی آن استفاده میکند و بر خلاف نگاه سنتی به مدیریت و کسب و کار، سازمانها فقط در مقابل سهامدارانشان مسئول نیستند.
وی افزود: شرکت لولهسازی اهواز به عنوان پیشکسوتترین شرکت در ساخت لوله در دوران دفاع مقدس همپای مردم و رزمندگان بود. به جرات میتوان گفت از جمله اقشاری که در دوران دفاع مقدس خوش درخشیده و حضور فعالی را به منصه ظهور رساند قشر کارگران خصوصا کارکنان شرکت لولهسازی اهواز بودند. بسیاری از این زحمتکشان امروز در زمره شهدای استان خوزستان هستند که برای دفاع از میهن اسلامی با عزم راسخ به میدان نبرد با دشمن بعثی پا گذاشتند و به مقام رفیع شهادت نائل شدند.
خنیفر ادامه داد: این شرکت با کارنامه درخشانی که در دوران دفاع مقدس از خود برجای گذاشت نشان داد در مقام یک صنعت هیچگاه مسئولیتش نسبت به جامعه و این مرز و بوم را فراموش نکرده است. این شرکت در حملات بیرحمانهای که به آن شد ۲۲ شهید را تقدیم نظام مقدس جهوری اسلامی کرد. از آنجایی که رژیم بعثی مطلع شده بود که این شرکت لولههایی برای ساخت سنگر و پلهای در جبهه را میسازد طی حمله این رژیم به این شرکت ۲۲ شهید و ۵۲ نفر از کارکنان شرکت جانباز شدند.
وی تصریح کرد: ازجمله فعالیتها و همکاریهای شرکت لولهسازی اهواز میتوان به ساخت ۵ هزار شاخه لوله ۱۲ متری برای ساخت پل بعثت بر روی رودخانه اروندرود در عملیات ولفجر ۸ سال ۱۳۶۴ اشاره کرد که در عملکردهای مهم ما در آن دوران بود.
مدیرعامل شرکت لولهسازی اهواز اظهار کرد: همچنین واگذاری لولههایی به قطر ۵۶ اینچ و به طول ۳ متر برای استفاده در شهر و استان به عنوان سنگر، همکاری با تیپ ۷۲ محرم برای تعمیر تانکهای غنیمتی و آمادهسازی آنها برای عملیات خیبر، ساخت پیستونهای خمپاره ۸۰ و ۶۰ میلیمتری، ساخت قطعات توپ های ۱۲۲ میلی متری، ساخت سنبه برای توپ های ۱۰۶ میلی متری، ساخت پیچ و مهره کولاس دار آرتوپ ۱۳۰ و ۱۲۲ میلیمتری، چاپ و همکاری در رابطه با نقشههای محرمانه مناطق جنگی، ساخت موانع خرشیدی و حمل آنها به خط مقدم و ساخت تراکتور آبی، تامین خدمات مالی و امکانات، خدمات رزمی ازجمله اعزام بسیجیان به جبهه و بسیاری فعالیتهای دیگر ازجمله کارنامه ما در دوران جنگ تحمیلی است.
وی افزود: قشر کارگری شرکت لولهسازی اهواز و البته دیگر صنایع استان در دوران جنگ تحمیلی علاوه بر حضور در جبهههای نبرد با باطل، در کمک به فراهمسازی زیرساختهای جنگ همانطور که اشاره کردم فعال بودند و پروژههای بسیاری در این راستا در صنایع استان خوزستان به انجام رسید.
خنیفر گفت: شرکت لولهسازی اهواز که برندی در خاورمیانه است از آسیبهای حملات دشمن در امان نماند. در دوران جنگ تحمیلی کارگرانمان در خط تولید، زیر بمباران دشمن ایستادند و با این حضور مسئولانه خود نشان دادند که به اسلام، انقلاب اسلامی و خون شهدا پایبند هستند.
خنیفر تصریح کرد: در حالیکه کشور تحت تحریم بود و هیچ کشوری حاضر به تامین مواد اولیه این پروژه نبود، کارکنان متعهد و متخصص لوله سازی اهواز با همکاری متخصصان فولاد مبارکه و فولاد اکسین توانستند مواد این پروژه را بومی سازی کرده و کشور را از واردات و خروج ارز در شرایط حساس کشور جلوگیری کنند و این نمونه عملی از کار عالمانه و جهادگونه و اقتصاد مقاومتی مورد نظر رهبر معظم انقلاب است.
ارسال دیدگاه