نحوه استقرار میز تحققپذیری سند تحول بنیادین در مناطق و مدارس اعلام شد
تهران (پانا) - وزارت آموزش و پرورش با صدور بخشنامهای و در راستای اجرای سند تحول بنیادین نحوه استقرار میز تحققپذیری سند تحول بنیادین در مناطق و مدارس سراسر کشور را اعلام کرد.

به گزارش روابط عمومی آموزش و پرورش، در راستای تحقق عملی سند تحول، میز تحققپذیری سند تحول بنیادین در سطح مناطق و تمامی مدارس کشور فعالیت خواهند کرد.
جمعی از صاحبنظران آموزشوپرورش شامل مسئولان و کارشناسان اداری، نمایندگان مدیران، معلمان، انجمن اولیا و مرییان، دانشآموزان و... ترکیب این کارگروه را تشکیل میدهند و مواردی مانند همگرایی و مشارکت همهجانبه برنامهها و فعالیتهای واحدهای مختلف، بررسی برنامه منطقه و مشارکت و همکاری لازم در اجرای آن، بررسی مستمر بستههای انتظارات از مدارس و پیگیری روند اجرای آن و رفع موانع احتمالی، پیگیری دریافت برنامه سالانه مدارس توسط دبیرخانه سند تحول در شهرستان و کنترل محتوایی آن بر اساس بسته ابلاغی انتظارات از مدارس، ارائه پیشنهادهای مستمر و سازنده به شورای هماهنگی و اجرایی سند تحول شهرستان، بررسی و احصای مشکلات و تلاش برای رفع موانع با کمک شورای هماهنگی و اجرایی سند و تدوین برنامههای آموزشی و گفتمان سازی در سطح منطقه ازجمله وظایف میز تحققپذیری سند در سطح مناطق و مدارس است.
کارگروه (میز) گفتمانسازی و هماهنگی برنامه سند تحول در همه مدارس زیر نظر شورای مدرسه و با مشارکت نمایندگان ارکان مدرسه و صاحبنظران عرصه تعلیم و تربیت تشکیل و بر اساس سیاستها و برنامههای ابلاغی منطقه نسبت به تدوین و اجرای برنامههای سالانه متناسب با مقتضیات مدرسه و بستههای انتظارات ابلاغی از مناطق اقدام میکنند.
این دستورالعمل به استانها ابلاغشده است و از آن جایی که در سال تحصیلی ۹۹-۹۸ اجرای همهجانبه و متوازن سند تحول بنیادین راهبرد اصلی نظام تعلیم و تربیت رسمی است، برنامههای مربوط و نحوه تدوین آن بر اساس بخشنامههای پیشین ابلاغ و شده است و در همین راستا با توجه به تفاوت شرایط هر منطقه و مدرسه، مناطق و شهرستانها باید در چارچوب برنامههای ابلاغی ستاد در سطوح استان و منطقه برنامه را تدوین کنند.
متن این بخشنامه به شرح زیر است:
«در راستای اجرای بخشنامه شماره ۹۳۷۳ مورخ ۲۷/۰۱/۹۸ و همچنین بخشنامه شماره ۹۷۰۸۹ مورخ ۰۴/۰۶/۹۸ دستور فرمایید جلسات شورای هماهنگی و اجرایی سند تحول در سطح استان و مناطق باهدف پیگیری روند اجرای برنامه ابلاغی سال ۹۸ تشکیل و کارگروههای هماهنگی برنامهها (میز تحققپذیری سند تحول بنیادین) نیز در سطح مناطق و تمامی مدارس کشور با رعایت موارد ذیل ادامه فعالیت دهند:
ترکیب: جمعی از صاحبنظران آموزشوپرورش؛ شامل مسئولین و کارشناسان اداری، همچنین نمایندگان مدیران، معلمان، انجمن اولیاء و مرییان، دانش آموزان و... با تشکیل منظم جلسات حداقل ماهی یکبار
اهم وظایف میز تحققپذیری سند تحول بنیادین:
ایجاد همگرایی و مشارکت همهجانبه برنامهها و فعالیتهای واحدهای مختلف منطقه
بررسی برنامه منطقه و مشارکت و همکاری لازم در اجرای آن
بررسی مستمر بستههای انتظارات از مدارس و پیگیری روند اجرای آن و برطرف نمودن موانع احتمالی
پیگیری دریافت برنامه سالانه مدارس توسط دبیرخانه سند تحول در شهرستان و کنترل محتوایی آن بر اساس بسته ابلاغی انتظارات از مدارس
ارائه پیشنهادات مستمر و سازنده به شورای هماهنگی و اجرایی سند تحول شهرستان
بررسی و احصاء مشکلات پیش روی و کمک در برطرف شدن موانع احتمالی به کمک شورای هماهنگی و اجرایی سند تحول شهرستان
تدوین برنامههای آموزشی و گفتمان سازی در سطح منطقه
کارگروه (میز) گفتمان سازی و هماهنگی برنامه سند تحول در کلیه مدارس زیر نظر شورای مدرسه و با مشارکت نمایندگان ارکان مدرسه و صاحبنظران عرصه تعلیمیاب تشکیل گردد و بر اساس سیاستها و برنامههای ابلاغی منطقه نسبت به تدوین و اجرای برنامههای سالانه متناسب با مقتضیات مدرسه و بستههای انتظارات ابلاغی از مناطق اقدام نمایند.
در پایان ضمن تشکر از تلاشهای همه همکاران در تدوین برنامه مناطق و بسته فعالیتهای مورد انتظار از مدارس به پیوست مجموعه آموزشی برای کارگروههای منطقه جهت بهرهمندی مدیران و همکاران محترم مدارس در تدوین و اجرای برنامه سالانه مدارس ارسال میگردد.»
ارسال دیدگاه