توزیع 4 هزار دام سنگین میان روستاییان سیستان و بلوچستان

زاهدان (پانا) _ بر اساس این طرح در روستاهای 5 شهرستان زاهدان، زابل، نیمروز، هیرمند و هامون استان سیستان و بلوچستان به هر خانوار چهار رأس گوساله واگذار و پس از پایان دوره‌ی 6 ماهه‌ی پرواربندی، از آن‌ها خریداری می‌شود. تا ضمن تأمین دوباره‌ی سرمایه‌ی اولیه برای اشتغال، سود حاصل از فروش دام‌های پرورش‌یافته، به عنوان درآمد متقاضیان منظور می‌شود.

کد مطلب: ۹۴۹۸۲۵
لینک کوتاه کپی شد
توزیع 4 هزار دام سنگین میان روستاییان سیستان و بلوچستان

در مراسمی با حضور دکتر محمود عسکری‌آزاد رییس هیأت مدیره‌ی بنیاد برکت، معاونان و مدیران اشتغال‌زایی این بنیاد و احمدعلی موهبتی استاندار سیستان و بلوچستان، فرآیند ایجاد یک‌هزار طرح اشتغال‌زایی مبتنی بر الگوی مردم‌محور و برنامه‌های محرومیت‌زدایی ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) و مطابق با سیاست‌های اقتصاد مقاومتی در ۵ شهرستان و ۲۰۰ روستای این استان آغاز شد.

در این طرح در روستاهای ۵ شهرستان زاهدان، زابل، نیمروز، هیرمند و هامون استان سیستان و بلوچستان به اجرا درمی‌آید، به هر خانوار چهار رأس گوساله واگذار و پس از پایان دوره‌ی ۶ ماهه‌ی پرواربندی، از آن‌ها خریداری می‌شود. در ادامه، مجدداً به هر متقاضی چهار رأس گوساله‌ی دیگر تحویل داده می‌شود تا این فرآیند برای دومین‌ مرتبه در سال تکرار شود. به این ترتیب، ضمن تأمین دوباره‌ی سرمایه‌ی اولیه برای اشتغال، سود حاصل از فروش دام‌های پرورش‌یافته، به عنوان درآمد متقاضیان منظور می‌شود. هر متقاضی اشتغال مشمول این طرح، به‌طور متوسط در ماه ۱۵ میلیون ریال درآمد خواهد داشت.

بر اساس این گزارش در تمام این مراحل، بنیاد برکتِ ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) فقط نقش تسهیل‌گر را دارد و همه‌ی امور از جمله واردات دام از کشور پاکستان، قرنطینه، حمل و نقل به شمال استان سیستان و بلوچستان و به‌طور مشخص منطقه‌ی زابلستان، پشتیبانی، تأمین علوفه و خوراک، خرید به نرخ روز، کشتار دام‌ها و توزیع در بازار داخلی توسط بخش خصوصی انجام می‌شود. به عبارت دیگر، بنیاد برکت در نقش یک تسهیل‌گر، بخش خصوصی را به مردم مرتبط می‌کند.

اجرای طرح‌های اشتغال‌زایی جدید بنیاد برکتِ ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) در سیستان و بلوچستان، علاوه بر فراهم آوردن بیش از ۲ هزار شغل در مناطق محروم این استان، باعث رونق تولید، ایجاد معیشت پایدار، توانمندسازی اقتصادی، تحقق اقتصاد مردمی، کمک به تأمین گوشت در داخل کشور، افزایش امنیت مواد غذایی و تبدیل سرمایه‌های مردم با ارزش افزوده‌ی بیش‌تر خواهد شد.

پرورش این ۴ هزار رأس گوساله به شکل صنعتی، اعتباری معادل قیمت خود آن‌ها را برای تأمین زیرساخت‌های نگه‌داری می‌طلبید که با الگوی جدید کسب‌وکار طراحی شده توسط بنیاد برکت، عملاً بخش سرمایه‌گذاری ثابت حذف می‌شود و صرفه‌جویی اقتصادی و ارزی چشم‌گیری را در پی دارد.

بنیاد برکتِ ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) برای اجرای این یک‌هزار طرح اشتغال‌زایی مطابق با اقتصاد مقاومتی در سیستان و بلوچستان، بیش از ۹۰۰ میلیاد ریال اعتبار در نظر گرفته است. این طرح‌ها قابلیت تعمیم و اجرا در سایر مناطق این استان را نیز دارند.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار