۳۷ هزار پرونده برای زوج‌های نابارور در اردبیل تشکیل شد

اردبیل (پانا)- رئیس جهاد دانشگاهی اردبیل از تشکیل ۳۷ هزار پرونده در مرکز درمان ناباروری قفقاز خبر داد و گفت: میزان موفقیت درمان در این مرکز با استاندارد مراکز درمان ناباروری و نازایی تطابق دارد و تمام تکنولوژی‌های درمانی مورد نیاز بومی‌سازی شده است.

کد مطلب: ۹۴۹۳۵۶
لینک کوتاه کپی شد
۳۷ هزار پرونده برای زوج‌های نابارور در اردبیل تشکیل شد

مهران اوچی اردبیلی در نشست با مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان اظهار داشت: میزان موفقیت درمان در مرکز درمان ناباروری قفقاز با استاندارد مراکز درمان ناباروری و نازایی تطابق دارد و تمام تکنولوژی‌های درمانی مورد نیاز بومی‌سازی شده است و با توجه به امکانات و ظرفیت‌های مرکز درمان قفقاز، دغدغه‌ای در حوزه درمان زوجین نابارور وجود ندارد.

او از تشکیل ۳۷ هزار پرونده در این مرکز خبر داد و افزود: در مرکز درمان ناباروری قفقاز جهاد دانشگاهی اردبیل خدمات کمک باروری از جمله میکرواینجکشن(ICSI)، تلقیح آزمایشگاهی(IVF)، نگهداری جنین، اسپرم و تخمک، انتقال جنین فریز شده و تلقیح داخل رحمی (IUI) به صورت تخصصی به زوجین مراجعه کننده ارائه می‌شود.

رئیس جهاد دانشگاهی استان تصریح کرد: فعالیت‌های این مرکز در سال‌های اخیر رشد خیلی خوبی داشته و تا‌کنون درمان بیش از یک هزار و ۲۰۰ زوج موفقیت‌آمیز بوده که با اعلام خانواده‌ها از این تعداد تاکنون بیش از ۶۰۰ نوزاد متولد شده است.

اوچی اردبیلی با اشاره به اینکه در این مرکز خدمات مشاوره‌ای ژنتیک، مامایی، تغذیه و روان‌شناسی نیز ارائه می‌شود، گفت: این مرکز با بهره‌گیری از نیروهای متخصص و دوره دیده پژوهشگاه رویان و استفاده از بروزترین امکانات، خدمات درمانی را با بهترین کیفیت به مراجعین ارائه می‌کند.

او با قدردانی از مساعدت اداره کل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان در اعطای تسهیلات کم‌بهره به زوجین نابارور مراجعه کننده به مرکز درمان ناباروری قفقاز جهاددانشگاهی اظهار کرد: در راستای قرارداد منعقده با شرکت خدمات بیمه بنیاد برکت، زوج‌های روستایی و عشایری معرفی شده، خدمات درمانی را با تعرفه مصوب وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی دریافت می‌کنند.

رئیس جهاددانشگاهی استان با بیان اینکه نمایندگی بانک سلول‌های بنیادی خون بند ناف جهاد دانشگاهی در سال ۸۷ فعالیت خود را در اردبیل آغاز کرده است، گفت: به‌دنبال کسب نتایج ارزشمند در درمان بیماری‌‌های صعب‌العلاج با استفاده از سلول‌‌های بنیادی، تشکیل بانک‌ نگهداری خون بند ناف مورد توجه قرار گرفت که استان نیز از این ظرفیت بهره‌مند است.

اوچی اردبیلی با بیان اینکه این نهاد در حوزه پژوهش و فناوری در سه بخش گیاهان دارویی، سلامت باروری و گردشگری سلامت فعالیت دارد، افزود: از اهداف مهم این نهاد برای توسعه حوزه گردشگری سلامت در استان، راه‌اندازی و ایجاد مجتمع سلامت است که همکاری دستگاه‌ها و متولیان را می‌طلبد.

او با اشاره به فعالیت تخصصی مرکز رشد فناوری فرآورده‌های گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی اردبیل بیان کرد: این مرکز مجوز خود را از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی دریافت و برای سهولت در روند تبدیل ایده فناوران به محصول، آزمایشگاه‌هایی استاندارد راه‌اندازی کرده است.

رئیس جهاد دانشگاهی استان افزود: در حال حاضر در این مرکز ۱۵ شرکت و یک هسته فناور با ۳۴ طرح فناورانه مستقر است و این مرکز تلاش می‌کند تا فناوران در مسیر درست هدایت شوند. همچنین برای تسهیل روند فعالیت شرکت‌ها و هسته‌های فناور، بسته‌های حمایتی مناسبی در اختیار آن‌ها قرار می‌گیرد.

اوچی اردبیلی از ثبت ۱۰ اختراع در مرکز رشد گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی اردبیل خبر داد و گفت: تاکنون از شرکت‌های مستقر سه شرکت دانش‌بنیان شده و سه شرکت دیگر نیز در حال طی مراحل اخذ مجوز برای دانش بنیان شدن است.

اوتصریح کرد: در حال حاضر ۹۰ عنوان کتاب توسط مرکز انتشارات جهاد دانشگاهی استان اردبیل در حوزه‌های دانشگاهی، آموزشی و کمک آموزشی منتشر شده و فعالیت‌های ترویجی مختلفی در حوزه کتاب و کتابخوانی انجام گرفته است.

رئیس جهاد دانشگاهی استان اردبیل همکاری با اداره کل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان را افتخاری برای این نهاد دانست و تصریح کرد: جهاد دانشگاهی استان در حوزه‌های مختلف و با تمام امکانات و ظرفیت‌های خود آماده همکاری با آن اداره کل است.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان نیز در این نشست با بیان اینکه جهاد دانشگاهی پرونده درخشانی در انجام ماموریت‌های محوله دارد اظهار کرد: فعالیت‌های این نهاد به صورت دانش‌بنیان و دانش‌محور پیش می‌رود که به یقین این امر به توسعه استان منجر می‌شود.

حسین دشتی با اشاره به اینکه جهاد دانشگاهی به عنوان مجموعه‌ای علمی در هر زمینه‌ای که ورود کرده توانسته است موفق عمل کند، تصریح کرد: کمیته امداد و جهاد دانشگاهی هر دو مولود انقلاب هستند و می‌توانند با فعالیت‌های موثر خود برای جامعه راهگشا باشند.

او گفت: جهاد دانشگاهی استان در زمینه‌های خوبی ورود کرده است و با فعالیت‌ مرکز درمان ناباروری قفقاز و حمایت‌هایی که از زوجین در این مرکز صورت می‌گیرد، هزینه‌های درمانی زوجین کمتر شده است.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان بیان کرد: اعطای تسهیلات کم بهره برای درمان ناباروری زوجین نیازمند از سوی این اداره کل در استان سرعت می‌گیرد.

دشتی با بیان اینکه امیدواریم همکاری جهاد دانشگاهی و کمیته امداد امام خمینی(ره) منجر به توسعه استان و نتایج آن در جامعه منعکس شود اظهار کرد: فعالیت جهاد دانشگاهی استان در حوزه سلامت، منجر به بومی‌سازی و تسهیل درمان ناباروری در استان شده است.

اوبا اشاره به اجرای طرح «توانمندسازی اقتصادی زنان سرپرست خانوار» در اردبیل توسط جهاد دانشگاهی افزود: با توانمندسازی زنان سرپرست خانوار ظرفیت‌های خوبی برای ایجاد اشتغال در استان فراهم خواهد شد.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان تصریح کرد: مهارت‌محور بودن فعالیت‌های آموزشی جهاد دانشگاهی در استان بسیار اثربخش است و با همکاری جهاد دانشگاهی زمینه توانمندسازی مددجویان و ایجاد مهارت در افراد فراهم و برخی مشکلات اشتغال برطرف شده است.

دشتی با اشاره به اینکه جهاد‌ دانشگاهی همکاری‌های خوبی در حوزه آموزش و توانمندسازی مددجویان با این اداره کل دارد، گفت: خدمات آموزشی جهاد دانشگاهی علاوه بر ارتقای سطح علمی نیروی انسانی دستگاه‌های اجرایی، توانمندسازی مددجویان کمیته امداد را نیز به دنبال داشته است.

او بیان کرد: رشته‌های تحصیلی مرکز علمی کاربردی جهاد‌ دانشگاهی اردبیل نیز مطابق با نیاز استان برنامه‌ریزی و ارائه شده است که مددجویان می‌‌توانند از این ظرفیت استفاده کنند.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان اظهار کرد: در حوزه گیاهان دارویی ظرفیت و فضای لازم در این اداره کل برای همکاری با جهاد دانشگاهی استان اردبیل وجود دارد و انتظار داریم این نهاد با توجه به توانمندی و ظرفیت‌های خود در پشتیبانی و فروش محصولات گیاهان دارویی مددجویان کمیته امداد مشارکت کند.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار