مدیر جهاد کشاورزی لالی خبر داد:
آغاز عملیات برداشت جو و دانه روغنی کلزا از مزارع شهرستان لالی
پانا (لالی) - مدیرجهاد کشاورزی شهرستان لالی برداشت جو از سطح ۳۵۰۰ هکتار از مزارع کشاورزی لالی خبرداد.
رقیه سلطانی الکوه اظهارداشت: با آغاز برداشت محصول جو از مزارع منطقه پیش بینی می شود بیش از ۳۵۰۰ تن جو از اراضی کشاورزی شهرستان لالی برداشت شود به طوری که میانگین متوسط عملکرد محصول جو دیم ۱۰۰۰ کیلوگرم در هکتار برآورد می شود.
او یادآور شد: کلیه محصول جو برداشت شده جهت مصارف دامی در شهرستان کاربرد دارد و عملیات برداشت آن از مزارع کشاورزی از اوایل اردیبهشت ماه سال جاری آغاز شده و تا پایان اردیبهشت ماه ادامه دارد.
مدیر جهاد کشاورزی لالی گفت همچنین با اشاره به آغاز برداشت دانه روغنی کلزا از سطح مزارع این شهرستان عنوان کرد : در سال زراعی جاری ۱۰۰۰ هکتار از زمین های کشاورزی شهرستان لالی به کشت دانه روغنی کلزا اختصاص یافته بود که سیلاب ، تند باد و تگرگ بر ۱۵۰ هکتار از این سطح تاثیر گذاشت.
رقیه سلطانی الکوه با بیان این که تولید کلزا در این شهرستان نسبت به سال زراعی گذشته ۲ برابر افزایش داشته پیش بینی کرد : انتظار داریم حدود ۱۵۰۰ تن محصول کلزا در این شهرستان تولید شود که عملیات برداشت آن در لالی از نیمه نخست اردیبهشت آغاز شده است.
اوهمچنین در خصوص این محصول مهم عنوان کرد : روغن کلزا به دلیل داشتن اسیدهای چرب اشباع نشده و نداشتن کلسترول از کیفیت تغذیه ای بالایی برخوردار است و بین ارقام آن و در شرایط مختلف تنوع زیادی در ترکیب اسیدهای چرب آن مشاهده می شود.کلزا از گیاهان دانه روغنی مهم در مناطق معتدله و دارای طیف به نسبت وسیعی از سازگاری اقلیمی است که دارای ۲۵ تا ۵۵ درصد روغن، ۱۸ تا ۲۴ درصد پروتیین و ۱۲ تا ۲۰ درصد پوست دارد
ارسال دیدگاه