تعهد ساخت مدرسه خیرساز سه کلاسه در روستای چرکینلوی میانه
میانه (پانا) - اولین پروژه مدرسهسازی میانه در سال ۱۳۹۸ را خیر نیک اندیش، علی عظیمی، در روستای چرکینلو تعهد کرد.

ساجدیفر، معاون مدیرکل و مدیر آموزش و پرورش میانه بیان کرد: از ابتدای سال ۹۷ تا کنون بیش از ده میلیارد ریال خیران برای ساخت و تجهیز فضاهای آموزشی منطقه کمک کردهاند، وی افزود: خیران بیشتر از تعهد خود کمک مالی کردند.
وی با بیان نلاش منطقه در جذب خیران مدرسهساز و مشارکت عموم مردم در این امر خیرخواهانه یادآور شد: در این فرآیند دیگر فقط مشارکت خیران معطوف به ساختمانسازی نیست و هر خیری با هر توان مالی میتواند در این حرکت معنوی مشارکت کند به گونهای که حتی هزینه یک نیمکت یا آجری را اهدا کند.
مدیر دستگاه تعلیم و تربیت منطقه افزود: این مدرسه سه کلاسه در روستای چرکینلو با تعهد خیر نیکاندیش علی عظیمی ساخته خواهد شد.
وی اظهار کرد: ۵۰ درصد هزینه ساخت این مدرسه را خیر بزرگوار و ۵۰ درصد دیگر را سازمان نوسازی تامین خواهد کرد.
ارسال دیدگاه