معاون سیاسی اجتماعی استاندار خوزستان در گفت و گو با پانا
با وجود مدیریت چهارچوب آبریز کارون خطری اهواز را تهدید نمی کند
تا کنون بیشترین پشتیبانی از سوی خود استان و ظرفیتهای آن انجام شده است
اهواز (پانا) - علی حسین حسین زاده گفت :با توجه به اینکه کارشناسان آب و برق در مورد حوضه ی آبریز کارون که دارای چهار سد می باشدگزارش های خود را در اختیار ما قرارداده اند، لذا امکان مدیریت خروجی های آب و ظرفیت مانور ما بیشتر است.
حسین زاده در پاسخ به این پرسش که تا کنون چه ظرفیتهایی را جهت اسکان سیل زدگان بکار گرفنه اید اظهارکرد: بخشی از این امکانات از طریق دستگاه های دولتی و بخش دیگر هم با هماهنگی که با سایر نهاد ها به عمل آمده توانسته ایم سیل زدگان را اسکان دهیم و امیدوارم با هماهنگی و برنامه ریزی ها بیشتر بتوانیم تا حدود زیادی این مشکلات را کاهش بدهیم و البته تاکید میکنم که کمک های مردمی نیز در این زمینه بسیار خوب و اثر بخش بوده است .
او همچنین افزود: دستگاه های مختلف، دانشگاه ها، جامعه ی پزشکی، جامعه ی دارو سازان، جامعه ی روحانیت، بسیج، سپاه و ارتش و همه ی دستگاه ها ارگان ها در زمینه ی انتقال مردم و تجهیز برخی از محل های اسکان امکاناتی را ایجاد کردند؛ زیرا این جا به جایی ها زیاد هستند و ناهماهنگی و کمبود هایی در این زمینه وجود دارد که امیدوارم با یک برنامه ریزی درست و منسجم و ساستگذاری بتوانیم این کمبود ها را کاهش بدهیم.
معاون سیاسی اجتماعی استاندار خوزستان در خصوص مدت زمان موقعیت فوق العاده استان اظهار کرد: این موضوع بستگی به گزارش سازمان های آب و برق در این زمینه دارد و اگر بارش های پیش رو کاهش پیدا کند و بتوانیم خروجی سد ها را با همین ظرفیتهاپایدار نگه داریم ، شاید بتوان گفت در کمترین زمان معمول بتوانیم این وضعیت را پشت سر بگذاریم و ما منتظر آمار ،تدابیر واندیشه های کارشناسان این حوزه هستیم.
حسین زاده با اشاره به تدابیر اندیشیده شده در خصوص سیل احتمالی درمناطق حاشیه ای اهواز نیز عنوان کرد:مهم ترین تصمیمی که در این زمینه گرفته شده است، بحث جا به جایی است و به هر حال این جا به جایی و انتقال کار ساده ایی نیست و در صورت افزایش سیل شهر هایی را در موقعیت اضطراری و قرمز اعلام کردیم و به آنها اخطار داده ایم و بخشی مردم این شهرستان ها خود اقدام به ترک خانه هایشان کردند و برای انتقال بخش دیگر سپاه و ارتش همکاری می کنند ،ما علی رغم چینی شرایطی و مقاوم سازی سیل بند ها در تمامی این شهر ها با کمک جوانان این موضوعات را تقویت و دنبال می کنیم.
او در مورد خطر سیل گرفتگی اهواز گفت: با توجه به اینکهکارشناسان آب و برق در مورد حوضه ی آبریز کارون که دارای چهار سد می باشدگزارش های خود را در اختیار ما قرارداده اند، لذا امکان مدیریت خروجی های آب و ظرفیت مانور ما بیشتر است؛ اما این موضوع برای حوضه های کرخه و دز صدق نمی کند؛ زیرا این حوضه ها تنها دارای یک سد هستند و با پر شدن دریاچه ها سد دیگری برای انتقال آب وجود ندارد.
بنابراین با وجود مدیریت چهارچوب آبریز کارون خطری اهواز را تهدید نمی کند و حوضه ی کرخه بیشتر در معرض خطر قرار دارد اگر چه امکان وقوع سیل نخواهد بود و دستور تخلیه داده شده و بیشتر احتمال آب گرفتگی فاضلاب هست که با نصب پمپ های مخصوص تلاش در برگرداندن آب و رفع این معضل را داریم.
حسین زاده در خصوص روند کمک رسانی و دریافت کمکهای استان های معین هم افزود:
یک سری کمک های اضطراری توسط هواپیما های ارتش در مقطعی که راه آهن قطع شده بود انتقال پیدا کرده که برای توزیع در اختیار هلال احمر گذاشته شد. و از فردا کمک های بیشتری با توجه به تعیین استانهای معین در سطح استان انجام بشود.اما تا کنون بیشترین پشتیبانی از سوی خود استان و ظرفیتهای آن انجام شده ،و امیدوارم با توجه به حجم و گستردگی خسارات این کمکهارا زودتر دریافت کنیم.
ارسال دیدگاه