انتقاد مدیرعامل روایت فتح از سازمان زیباسازی شهرداری
تهران (پانا) - مدیرعامل بنیاد فرهنگی روایت فتح از عملکرد سازمان زیباسازی شهرداری تهران در قبال جشنواره هنر مقاومت انتقاد کرد.
به گزارش روابط عمومی جشنواره هنر مقاومت، محمد حبیبی مدیرعامل بنیاد فرهنگی روایت فتح در گفتوگویی با ابراز رضایت از برگزاری جشنواره هنر مقاومت گفت: به لطف خدا و با همکاری و تلاش مجدانه و کوششهای جهادی هنرمندان و مدیران عرصه هنرهای تجسمی کشور، شاهد برگزاری این جشنواره در سطح کشور و در انظار عموم مردم از طیفها و سلایق گوناگون بودیم. بنده از همین جا از زحمات کلیه دستاندرکاران جشنواره در کلیه سطوح اعم از داوران و دبیران بخشهای دهگانه، مدیران اجرایی و تیم روابط عمومی جشنواره تشکر میکنم و امیدوارم که در چهلمین سال پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی شاهد تبلور و تجلی استعدادهای ارزشی کشف نشده این حوزه و اعتلای هنرمندان حال حاضر رشتههای گوناگون هنرهای تجسمی در سطح کشور باشیم.
عضو شورای سیاستگذاری جشنواره هنر مقاومت افزود: برای ما مایه مباهات و افتخار بود که آثار برگزیده جشنواره هنر مقاومت به صورت کاملاً خودجوش و مردمی و به صورت حرکتهای کاملاً جهادی در مساجد، محلهها، مدارس، مراکز علمی و دانشگاهی و اماکن زیارتی اکران میشود و عموم اقشار مختلف جامعه میتوانند با هنرهای تجسمی از نزدیک ارتباط برقرار کنند و تأثیر بپذیرند. آستان قدس رضوی (ع)، آستان مقدسه حضرت معصومه (س)، سایتهای راسخون و khamenei.ir و سازمان مترو تهران و حومه همکاریهای بسیار نزدیک و تعامل مثبتی را در اکران این آثار ارزشمند با ستاد برگزاری جشنواره داشتند که جا دارد از آنها هم تشکر کنم.
وی با انتقاد از سازمان زیباسازی شهرداری تهران گفت: در همه جای دنیا شهرداریها از توسعه فعالیتهای فرهنگی هنری در گستره حوزه جغرافیایی خود استقبال میکنند و حتی خودشان را به عنوان مشارکت کننده و حامیان مالی و معنوی جشنوارهها و فعالیتهای عامالمنفعه سهیم میدارند که در دورههای گذشته به همین شکل عمل میشد؛ اما متأسفانه با وجود قول همکاری و مساعدت ویژه، در ایام جشنواره به بهانه درج یا عدم درج لوگو و نشان "روایت فتح" که یادگار جاودان سید شهیدان اهل قلم سید مرتضی آوینی است و متولی برگزاری این نمایشگاه است، این موضوع یعنی اکران شهری آثار برگزیده را ملغی اعلام کردند و از ادامه همکاری سر باز زدند. به این دوستان نیز اعلام میدارم که جشنواره نه تنها در تهران بلکه در تمام ایران مخاطبان و مشتریان خودش را پیدا کرده است، اما متأسفانه این مردم نجیب پایتخت هستند که در چهل سالگی انقلاب از دیدن و رؤیت کلان این آثار در سطح شهر محروم شدهاند.
وی ادامه داد: ما همچنان آمادگی این را داریم که با همکاری این سازمان و نهادها و دستگاههای ذیربط آثار مربوط به این نمایشگاه را به یُمن و برکت پیروزی انقلاب اسلامی در سراسر تهران و ایران اکران کنیم تا همه ایران با دستاوردهای کشور و بخشهای مختلف این جشنواره آشنا شوند.
ارسال دیدگاه