«تبوتاب» به مرحله تولید نزدیک شد
تهران ( پانا) - نگارش سریال بیستویک قسمتی «تبوتاب» به نویسندگی داریوش مختاری به پایان رسید.

به گزارش سیما فیلم، مهدی عبادی تهیهکننده سریال «تبوتاب» در مورد این مجموعه تلویزیونی گفت: نگارش طرح این سریال را دو سال پیش به پیشنهاد سیما فیلم شروع کردیم و اکنون پس از بازبینی نهایی نگارش این سریال بیستویک قسمتی توسط داریوش مختاری به پایان رسید.
او در مورد شروع پیشتولید این مجموعه بیان کرد: نگارش متن بهتازگی به اتمام رسیده و با جلساتی که با مدیران سیما فیلم داشتیم تا پایان سال پیشتولید کار را شروع کرده و کارگردان و بازیگران کار را انتخاب میکنیم.
سریال «تبوتاب» در فضای کاملاً ایرانی به تقابل سنت و مدرنیته میپردازد و داستان زندگی یک خانواده مادر سالاراست که مادر خانواده از زیارت کربلا بازمیگردد اما فرزند ارشدش در مراسم استقبال او حضور ندارد و در ادامه درگیر ماجراهایی میشوند که اختلافات عمیق بین آنها را نشان داده و با یک زیارت به پایان میرسد.
ارسال دیدگاه