رئیس سازمان دانش آموزی فارس: فعالیت بوفههای بدون مجوز در مدارس ممنوع است
شیراز (پانا) - رئیس سازمان دانش آموزی فارس با اشاره به ممنوعیت فعالیت پایگاه تغذیه سالم یا همان بوفه های مدارس بدون اخذ مجوز از سازمان دانشآموزی استان، گفت: به منظور ارتقای کیفیت خدمات تعاونیهای آموزشگاهی، نظارت بر امور اجرایی و مدیریت بوفههای مدارس در سطح کشور از سوی وزیر محترم آموزش و پرورش به "سازمان دانشآموزی" واگذار شده است و بر این اساس تمام بوفههای مدارس موظف به دریافت مجوز فعالیت از این سازمان هستند.
محسن کلاری رئیس سازمان دانشآموزی فارس در حاشیه بازدید از روند اجرای پروژه مجتمع غذایی دانشآموزی شهرستان لارستان در گفت و گو با پانا گفت: این اولین مجتمع غذایی برای تولید تغذیه سالم بهداشتی و صنعتی ویژه دانشآموزان است که با کمک خیرین و نیک اندیشان لارستان با تخصیص ۲۰۰میلیون تومان تجهیزات و یک ساختمان با زیر بنای ۴۰۶ متر با امکانات بهداشتی و آزمایشگاهی راه اندازی شده است و قابلیت تولید روزانه ۹هزار ساندویج و غذای سالم شامل میان وعده و صبحانه را دارد.
وی ابراز داشت: با توجه به بخشنامه اخیر اداره کل آموزش و پرورش فارس به مدیریت نواحی و مناطق ضروری است تا تمامی مدارس استان به منظور حفظ سلامت هرچه بیشتر دانشآموزان برای دریافت مجوز فعالیت از طریق سامانه پیشفر به نشانی pishfarfars.ir اقدام نمایند.
وی ادامه داد: مجوز پایگاه تغذیه سالم در استان به صورت سالانه و برای مدت یکسال صادر می شود و نصب این مجوز در محل بوفه مدارس برای رویت همگان ضروری است.
او افزود: هزینههای جزئی که مدارس طبق قانون برای نظارت واریز مینمایند، صرفا به ادارات آموزش و پرورش شهرستانها، نواحی و مناطق تعلق میگیرد و در راستای فرهنگسازی و نظارت مستمر هزینه میشود.
کلاری اظهار داشت: زمان آن رسیده که مدارس با همکاری سازمان دانشآموزی، کارشناسان بهداشت ادارات، ناظران دانشگاه علوم پزشکی و همکاری صمیمانه انجمن اولیاء و مربیان نسبت به ساماندهی بوفههای مدارس اقدام نمایند.
وی در خصوص مواد غذایی قابل عرضه در پایگاههای تغذیه سالم نیز اظهار داشت: غذای سالم یا ایمن، که از مواد اولیه سالم و ایمن تهیه شده و عاری از هرگونه مواد زیان بخش است از جمله خشکبار، خرما و انواع مغزها، شیر و فرآوردههای آن، نوشیدنی بدون گاز و آب معدنی، انواع میوه، بیسکویت بدون کرم و کیک و کلوچه، لقمه سالم شامل پنیر و گردو، نان و تخم و مرغ و ... و غذاهای پخته شامل انواع آش و سوپ ، فرنی و شله زرد و .... که در ابلاغیههای ارسالی به مناطق به طور کامل قید شده است.
ارسال دیدگاه