قائم‌مقام وزیر آموزش‌وپرورش: نقد سازنده آموزش و پرورش را تقویت می کند

تهران (پانا) - قائم‌مقام و سرپرست مرکز امور هماهنگی، ارتباطات و حوزه وزارتی وزارت آموزش‌وپرورش  با اشاره به نقدهای صورت گرفته به آموزش و پرورش در فضای مجازی تاکید کرد نقد سازنده آموزش و پرورش را تقویت می کند.

کد مطلب: ۸۸۵۰۲۷
لینک کوتاه کپی شد
قائم‌مقام وزیر آموزش‌وپرورش: نقد سازنده آموزش و پرورش را تقویت می کند

به گزارش روابط عمومی وزارت آموزش‌وپرورش، صبح امروز امیرعلی نعمت‌الهی در نشست فصلی مسئولین سازمان بسیج دانش آموزی، با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دانش آموز که مظهر شجاعت و رشادت در کشور هستند، اظهار کرد: برنامه‌های موثری در وزارت آموزش و پرورش در حال اجراست که یکی از اصلی ترین آنها اجرای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش است و بسیج دانش‌آموزی هم قرارگاهی را برای اجرای سند تحول ایجاد کرده است. اعتقاد داریم که بسیج دانش‌آموزی می تواند کمک خوبی در اجرای سند تحول باشد.

وی در ادامه افزود: بسیج دانش‌آموزی داوطلبانه برای اجرای سند تحول وارد شده است و این کار خوبی است. نیاز داریم نهادها و دستگاه‌ها هم در اجرای سند تحول ورود داشته باشند.

نعمت‌الهی از تغییر و تحول در آموزش و پرورش در چند روز آینده خبر داد و تصریح کرد: تلاش داریم با انجام تغییرات، آموزش و پرورش را به جایگاه اصلی خود درعرصه های مختلف برسانیم.

وی ادامه داد: بسیجیان به عنوان دلسوزان انقلاب می‌توانند در شاداب‌سازی مدارس و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی موثر باشند.

قائم‌مقام و سرپرست مرکز امور هماهنگی، ارتباطات و حوزه وزارتی وزارت آموزش‌وپرورش خاطرنشان کرد: رهبر معظم انقلاب در جلسه‌ای که با شورای اجتماعی کشور داشتند دو دستگاه آموزش و پرورش و سپاه پاسداران و بسیج را به خاطر فعالیت‌هایی که انجام دادند، مورد تفقد و تحسین قرار دادند، لذا در بحث ایجاد مودت، وحدت و روحیه مقاومت در دانش‌آموزان نیازمند همکاری بسیج هستیم.

وی بر تلاش برای تحقق اقتصادمقاومتی که از منویات رهبر معظم انقلاب است تاکید و اضافه کرد: مشکلات بسیاری در حوزه اقتصادی وجود دارد لذا باید همه تلاش کنند با اجرای اقتصاد مقاومتی مشکلات مرتفع شود و این فرهنگ در دانش آموزان نهادینه شود.

نعمت الهی با تاکید بر پرداختن به گفت‌وگوی بین‌نسلی اظهار کرد: این برنامه باید تقویت شود و بسیج در این زمینه می‌تواند با آموزش و پرورش همکاری داشته باشد.

وی ادامه داد: برای ساماندهی املاک آموزش و پرورش نیازمند کار جهادی هستیم لذا می توانیم از ظرفیت های بسیج در این خصوص استفاده کنیم. هر جا که نیاز به همکاری بسیج باشد شرایط آن را فراهم خواهیم کرد.

قائم‌مقام و سرپرست مرکز امور هماهنگی، ارتباطات و حوزه وزارتی وزارت آموزش‌وپرورش گفت: در انتصابات اخیر در آموزش و پرورش تلاش کردیم افرادی انتخاب شوند که انقلابی، مقید به اجرای سند تحول و منویات مقام معظم رهبری و همراه با دولت تدبیر و امید باشند. آموزش و پرورش با این نگاه مدیران را انتخاب می کند.

وی بر تقویت وحدت بسیج و سایر تشکل های دانش آموزی تاکید کرد: در فضای مجازی نسبت به آموزش و پرورش بی‌مهری می‌شود. اگر نقد سازنده باشد خیلی خوب است اما بی‌مهری‌ها یاس را در آموزش و پرورش تقویت می کند لذا در این برهه از زمان نیازمند همراهی همه مسئولین و مردم هستیم.

صابر ماهانی، رئیس سازمان بسیج دانش‌آموزی نیز در این نشست از فعالیت بسیج دانش‌آموزی در بیش از۶۰ هزار مدرسه کشور و در سه دوره تحصیلی ابتدایی و متوسطه دوره اول و دوم خبر داد و اظهار کرد: با همکاری بسیج دانش‌آموزی از ۱۵ مهر تا پایان آذرماه بیش از ۱۸۵ هزار دانش‌آموز به اردوهای راهیان نور اعزام شد.

وی از اجرای طرح شهید بهنام محمدی در راستای کمک به اجرای سند تحول توسط بسیج خبر داد و افزود: باهدف تقویت و توسعه روحیه جهادی بیش از ۵۰۰ گروه جهادی در تابستان به مناطق محروم اعزام شدند.

سرهنگ ماهانی با تقدیر از همکاری‌های آموزش‌وپرورش در عرصه‌های مختلف تصریح کرد: سپاه پاسداران همواره آموزش‌وپرورش را در اولویت همکاری‌ها قرار داده است لذا برای تقویت برنامه‌های فرهنگی نیازمند تخصیص بودجه بیشتر به بسیج دانش‌آموزی و اردوهای راهیان نور هستیم.

وی از تلاش بسیج به‌عنوان یک‌نهاد انقلابی برای تحقق سند تحول خبر داد و عنوان کرد: اگر سند تحول بنیادین محقق شود قطعاً نگاه انقلابی محقق شده لذا برای تحقق آن باید برای اجرای برنامه‌ها به آموزش‌وپرورش کمک کنیم.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار