چرا در مصرف مواد غذایی اسراف می شود؟
تهران (پانا) - نگاهی به فرهنگ سازی در زمینه اصلاح الگوی مصرف مواد غذایی و جلوگیری از اسراف آن در برنامه این هفته «پرس بعلاوه» (Press plus) مورد بررسی قرار می گیرد.
![چرا در مصرف مواد غذایی اسراف می شود؟](https://cdn.pana.ir/thumbnail/ZDdlNjkUBmtG/gjzVaZ-S_20YtK6_oleWnZi7LTjceVfkf-tEjQhhSgVYJkTSbMZ4IZicyAcgRMj-WWFHy9iIp1lNx8-qtxRZcN02dEbH-ZTHC9r0-acttIYsAIKXaKdntA,,/ZDdlNjkUBmtG.jpg)
به گزارش روابط عمومی شبکه پرس تی وی، این برنامه به تهیه کنندگی ساناز داورزنی با نگاهی به آمارهای تکان دهنده اسراف و عدم استفاده صحیح از مواد غذایی ، به مقایسه این موضوع در ایران و دیگر نقاط دنیا از جمله اروپا می پردازد.
جمع آوری مواد غذایی لکه دار و نزدیک به تاریخ انقضا و ارایه آن با تخفیف های مناسب به افراد نیازمند جامعه، اصلاح الگوی مصرف خانوارها، کاهش ضایعات مواد غذایی به کمک بسته بندی های نوین و آموزش در رسانه ها و نقش آن در کاهش اسراف مواد غذایی از جمله محورهای مورد بررسی در این برنامه به شمار می رود.
«پرس بعلاوه» چهارشنبه 19 دی ماه ساعت 20:20 به وقت تهران از شبکه پرس تی وی پخش می شود. تکرار این برنامه پنجشنبه 10:20 ، جمعه 07:20 و شنبه 17:20 پخش خواهد شد.
ارسال دیدگاه