فعالیت بیش از 50 صندوق خرد زنان عشایری در فارس

شیراز (پانا) - سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری فارس بر استفاده از ظرفیت سمن ها در آموزش و ارائه خدمات به جامعه عشایر به ویژه بانوان عشایر تاکید کرد. احمدی زاده در ششمین جلسه کارگروه تخصصی بانوان و خانواده فارس، تصریح کرد: با تعامل و هم افزایی می توانیم خدمات بهتری به جامعه پویا و مولد عشایر ارائه دهیم.

کد مطلب: ۸۸۳۴۹۴
لینک کوتاه کپی شد
فعالیت بیش از 50 صندوق خرد زنان عشایری در فارس

مدیر کل امور عشایر فارس نیز با اشاره به ارزش‌های اقتصادی و اجتماعی بانوان عشایر گفت: در جامعه عشایر بانوان سهم زیادی در تولید و اشتغال دارند.

بهرامی افزود: استان فارس بیشترین جمعیت عشایری کشور را دارد و حدود 3 درصد جمعیت استان را عشایر کوچنده به خود اختصاص داده است.

وی حضور بانوان عشایری در راه‌اندازی بیش از 50 صندوق اعتبارات خرد زنان عشایری را نمونه‌ای از مشارکت اجتماعی بانوان در عرصه تولید و اشتغال بر شمرد و افزود: 44 درصد دستباف‌های استان که در اختیار بانوان عشایر است مبین وجود ظرفیت بالای این عزیزان است. مدیر کل امور عشایر فارس جمعیت زنان عشایری استان را 72 هزار نفر برشمرد که نقش مهمی در تحکیم بنیان خانواده و فرزند پروری دارند.

این مقام مسئول افزود: در حوزه زنان عشایر کارهای خوبی شده که راه اندازی بیش از 50 صندوق خرد زنان عشایری، راه اندازی کارگاه‌های صنایع دستی، همکاری در راه اندازی بومگردی عشایری با محوریت بانوان عشایری را می توان نام برد، ولی صعب العبور بودن و پراکنش مناطق استقرار عشایری مهمترین چالش در ارائه خدمات به این جامعه مولد است.

بهرامی کارآفرینی و اشتغال بانوان عشایری در قالب کشت، جمع آوری و فرآوری گیاهان دارویی، توزیع نیمچه بومی و آموزش دوره های مهارت کسب و کار را از فعالیت های خدماتی مستمر اداره کل امور عشایر فارس خواند که توانسته موجب افزایش بهبود کیفیت زندگی عشایر سیار شود.

مدیر کل امور بانوان و خانواده استانداری فارس نیز در این جلسه گفت: 11 طرح در حوزه زنان و خانواده ارائه شده که امیدواریم با همکاری دستگاه‌ها هر چه زودتر این طرح ها عملیاتی شود. معصومه دستغیب آمادگی خود را در جهت هم افزایی ظرفیت دستگاه‎ها و ارائه خدمات مطلوب به جامعه عشایری اعلام نمود.

در ادامه هریک از نمایندگان دستگاه‎ها نیز به بیان وظایف و ویژگی های دستگاه خود پرداختند و آمادگی خود را در جهت افزایش خدمات به جامعه عشایر اعلام نمودند.

عشایر استان فارس با جمعیتی نزدیک به 150 هزار نفر قطب عشایر کشور است که بانوان عشایری نیز تقریبا نیمی از این جمعیت را شامل می شوند و همواره پابه پای مردان در اشتغال و افزایش اقتصاد خانواده نقش بزرگی ایفا می کنند.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار