افزایش 26 درصدی تولید زعفران در تربت جام
تربت جام ( پانا ) - مدیر جهادکشاورزی تربت جام از افزایش 26 درصدی تولید زعفران در تربت جام خبر داد
اصغر خوشخوT مدیر جهاد کشاورزی تربت جام گفت: امسال16تن و 475 کیلوگرم زعفران خشک از مزارع این شهرستان برداشت شد.
وی افزود: سطح زیر کشت زعفران تربت جام چهار هزار و 745 هکتار است که از این مقدار چهارهزار و 420 هکتار بارور می باشد.
خوشخو اظهار داشت: کشت زعفران در تربت جام به صورت پراکنده است و به ازای هر هکتار سطح زیر کشت 250 نفر در روز از مرحله کاشت تا برداشت مشغول به کار می شوند.
مدیر جهاد کشاورزی تربت جام گفت: کشت زعفران با توجه به نیاز کمتر به آب، با استقبال کشاورزان روبرو شده است و به همین خاطر در سال زراعی جاری تامین کود های شیمیایی و ریز مغذی مورد نیاز، استفاده از روش های نوین آبیاری، مبارزه با علف های هرز، جلوگیری از چرای دام در مزارع زعفران و ارائه راهنمایی ها و توصیه های فنی در راستای حمایت از زعفران کاران انجام شد.
تربت جام با 45 هزار هکتار زمین زراعی و باغی و 14 هزار بهره بردار بخش کشاورزی سالانه بیش از 30 نوع محصول زراعی و 25 نوع محصول باغی تولید می کند.
ارسال دیدگاه