تاثیر آب نارنج بر فشار خون
هانیه ناصری نارنج را یک میوه دارای طبع سرد و خشک دانست که منبع غنی ویتامین C است.مصرف آب نارنج می تواند ویتامین C مورد نیاز بدن را تامین و سیستم ایمنی را تقویت کند.
به گزارش باشگاه خبرنگاران، به گفته این کارشناس طب سنتی، همچنین مصرف آب نارنج روند درمان سرماخوردگی را با کمک مصرف مواد غذایی حاوی ویتامین C تسریع میکند. آب نارنج یک ضدعفونی کننده قوی محسوب میشود، مصرف آن را برای افرادی که گلودرد دارند، مناسب است.
وی معتقد است، افرادی که دچار تورم گلو و حلق شدهاند، میتوانند آب نارنج را برای بهبود وضعیت خود قرقره کنند.
این کارشناس ارشد طب سنتی در ادامه با اشاره به خواص نارنج برای کنترل فشار خون اظهار کرد:مصرف نصف لیوان آب نارنج همراه با یک قاشق عسل و خوردن آن بعد از غذا برای افرادی که فشار خون بالا دارند، بسیار مفید است.
ناصری همچنین از آب نارنج به عنوان یک هضم کننده طبیعی غذا یاد کرد و افزود: میتوان آب نارنج را به عنوان چاشنی سالاد و جایگزین سسها مصرف کرد.مصرف نارنج به همراه غذا میتواند به رفع ترشی معده کمک کند.
ارسال دیدگاه