تقدیر از زحمات مستمر دو هنرمند عرصه تئاتر کودک در جشنواره کودک

تهران (پانا) - مراسم بزرگداشت مریم سعادت و بهرام دوست قرین تاثیرگذار عرصه تئاتر کودک و نوجوان در بیست و پنج سالگی تئاتر کودک و نوجوان برگزار می شود.

کد مطلب: ۸۷۱۹۲۰
لینک کوتاه کپی شد
تقدیر از زحمات مستمر دو هنرمند عرصه تئاتر کودک در جشنواره کودک

به گزارش روابط عمومی بیست و پنجمین جشنواره بین المللی تئاتر کودک و نوجوان، این دوره از جشنواره با برگزاری دو بزرگداشت برای مریم سعادت؛ هنرمند نام آشنای عرصه تئاتر و سینمای کودک و نوجوان و بهرام دوست قرین؛ هنرمند فعال این عرصه خاتمه می یابد.

مریم سعادت بازیگر مطرح عرصه تئاتر، سینما و تلویزیون از دانشکده هنرهای دراماتیک لیسانس تئاتر عروسکی دریافت کرده است. و از سال ۱۳۴۶ تا کنون در زمینه بازیگری و عروسک گردانی فعالیت می کند.

البته فارغ از فعالیت های تئاتر در آثاری تصویری همچون «عملیات مهد کودک»، «تارزن و تارزان، «آب‌پریا»، «کتابفروشی هدهد»، «مدرسه مادربزرگ‌ها»، «قصه‌های تابه‌تا»، «ماجرای تقی جان»، «بازگشایی مدارس»، «بچه‌های عروسکی»، «خونه مادربزرگه» و ... اشاره کرد.

از فعالیت های تئاتر مریم سعادت می توان به بازی در نمایش هایی همچون «تقدیر بازان» به کارگردانی سیما تیرانداز، «خاطرات و کابوس‌های یک جامه‌دار از زندگی و قتل میرزا تقی خان فراهانی» به کارگردانی علی رفیعی، کارگردانی و نویسندگی نمایش عروسکی «کنسرت حشرات» و ... اشاره کرد.

جدیدترین فعالیت این هنرمند نام آشنا در عرصه تئاتر، صدا پیشگی در نمایش عروسکی «پسر جنگل» به کارگردانی رامین کهن بود که شهریورماه امسال در قالب هفدهمین جشنواره بین المللی تئاتر عروسکی در سالن اصلی مجموعه تئاتر شهر روی صحنه رفت.

دیگر بزرگداشتی که در این دوره از جشنواره برگزار می شود به بهرام دوست قرین، هنرمند جوان تئاتر همدان اختصاص دارد. او فعالیت جدی هنری خود را سال ۱۳۶۵، با ورود به انجمن سینمای جوان و ساخت چند فیلم کوتاه آغاز کرد و سپس سال ۱۳۶۷ دوره کلاس نمایش عروسکی را گذراند و به گروه «جی جی وی جی» و بازی در چندین سریال عروسکی و چندین نمایش عروسکی این راه را ادامه داد تا در نهایت گروه نمایشی «سارا» را بنیان گذارد.

نخستین نمایشی که بهرام دوست قرین در مقام کارگردان روی صحنه برد، «دیوسیاه» نوشته عباس دوست قرین بود که در سال ۱۳۶۹ در تالار فجر همدان اجرا شد.

او در این سال ها نمایش هایی همچون «افسانه کلاغ»، «حسن کچل»، «فصل شقایق ها»، «لک لک پا شکسته»، «روباه دم بریده»، «پاییزتر از برگ های فصل» نوشته اصغر فکوری، «الف ب پ تنبل»، «مرد فرنگی سیاه زنگی»، «روز قشنگ سارا»، «رنگ رنگ نقاشی»، «درسی برای مینا»، «خورشید زیبا»، «خاله سوسکه»، « هاجر (س)» و ... اشاره کرد.

او علاوه بر دریافت لوح سپاس یونیسف در سال ۱۳۷۸، تا کنون در دوره های مختلف جشنواره تئاتر کودک و نوجوان شرکت و جوایز متعددی را دریافت کرده است.

مراسم بزرگداشت این دو هنرمند در آیین اختتامیه بیست و پنجمین جشنواره بین المللی تئاتر کودک و نوجوان برگزار می شود.

D

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار