ارسال ۱۰۰ مقاله به همایش دانش آموزی یادواره علامه طباطبایی در تبریز؛ معرفی ۱۴ مقاله منتخب
رییس دفتر نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی: زندگی بر اساس عقل و اندیشه عامل سعادت انسان است
تبریز (پانا)- رییس دفتر نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی گفت: بر اساس نظریه علامه طباطبایی، زندگی بر اساس عقل و اندیشه می تواند کلید موفقیت و راز سعادت انسان باشد.
حجت الاسلام و المسلمین سید علی فقیه در اولین همایش دانش آموزی یادواره علامه طباطبایی در هنرستان امام صادق(ع) ناحیه یک تبریز اظهار کرد: سه شخصیت مهم و برتر معاصر خطه آذربایجان یعنی علامه طباطبایی، علامه امینی و علامه جعفری مصداق حدیث ثقلین و مفسر قرآن و احیا کننده سنت و سیره پیامبر گرامس اسلام (ص) بودند.
وی ادامه داد: مرحوم علامه طباطبایی می فرمایند که انسان نه برای دنیا بلکه دنیا برای انسان خلق شده است و البته این بدان معنی نیست که انسان در دنیا به دنبال هوا و هوس و خرافه و افکار پوچ رود.
رییس دفتر نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی تصریح کرد: این سخن علامه طباطبایی بدان معنی است که اسنان در دنیا باید دنبال خرد و اندیشه رود تا بتواند از این جهان به طور جامع و کامل بهره برداری کند.
حجت الاسلام و المسلمین فقیه افزود: زندگی بر اساس عقل و اندیشه می تواند کلید موفقیت و راز سعادت انسان باشد.
وی با اشاره به دشمنی های مستکبران با نظام جمهوری اسلامی ایران افزود: همه این دشمنی ها به این دلیل است که می دانند ما سرمایه هایی چون علامه طباطبایی داریم که شاگردانی چون شهید مطهری را پرورش داده است که اندیشه و خردورزی اش شکوفا شده است.
رییس دفتر نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی گفت: بر اساس نظر مرحوم علامه طباطبایی، یک نوجوان در سایه پرورش تعقل و اندیشه و مطالعه است که می تواند دنیا را تسخیر کند.
حجت الاسلام جواد لطف الله پور مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک تبریز نیز در این مراسم با تشریح زندکی آیت الله طباطبایی از دانش آموزان خواست تا سیره و روش ایشان را در زندگی ادامه دهند.
علامه طباطبایی مایه افتخار جهان اسلام و عالم تشیع است
معاون پرورشی و تربیت بدنی آموزش و پرورش ناحیه یک تبریز نیز در این مراسم اظهار کرد: علامه طباطبایی از برجسته ترین و تاثیرگذارترین مفسرین قرآن است و در زهد و تقوا شخصیتی بی نظیر در قرن اخیر بود و مایه افتخار برای جهان اسلام و عالم تشیع است.
جعفری ادامه داد: از آنجایی که این مفسر عارف و عالم عابد و فیلسوف معاصر در شهر تبریز متولد شده و با توجه به این که در سال ۲۰۱۸ میلادی شهر تبریز به عنوان پایتخت گردشگری کشورهای جهان اسلام معرفی شده است و با توجه به نقش پرورش علمای برجسته و وارسته و مبارز همچون شهید مطهری، آیت الله دکتر بهشتی و آیت الله جوادی آملی توسط علامه طباطبایی(ره) و در راستای معرفی الگو به ویژه الگوهای منصوب به این شهر علم، ادب، فرهنگ، هنر، دیانت و ولایت یعنی شهر تبریز ،آموزش و پرورش ناحیه یک تبریز تصمیم برای برگزاری این همایش دانش آموزی کرد.
معاون پرورشی و تربیت بدنی آموزش و پرورش ناحیه یک تبریز افزود: این همایش که برای اولین بار در آموزش و پرورش استان با هدف نقش آفرینی و الگو پذیری توسط دانش آموزان برگزار می شود پس از اعلام فراخوان بیش از ۱۰۰ مقاله به دبیرخانه همایش ارسال شد که پس از داوری در نهایت ۱۴ مقاله دانش آموزی به عنوان مقاله برتر معرفی شدند.
در پایان این همایش از ۱۴ مقاله برتر و منتخی همایش و همچنین از نخبگان دبیرستان علامه طباطبایی تجلیل شد.
ارسال دیدگاه