رییس اتحادیه نانوایان سنتی و ماشینی قم

همایش تکریم نان، تجلیل از نانوایان به مناسبت روز ملی نان در قم برگزار می شود

قم (پانا)-  رییس اتحادیه نانوایان سنتی و ماشینی قم گفت: به مناسبت روز ملی نان همایش تکریم نان،تجلیل از نانوایان روز پنجشنبه ۲۴ آبان ماه در قم برگزار می شود.

کد مطلب: ۸۶۹۷۴۱
لینک کوتاه کپی شد
همایش تکریم نان، تجلیل از نانوایان به مناسبت روز ملی نان در قم برگزار می شود

علی اکبر زارعی در گفتگو با خبرنگاران با بیان اینکه در حاضر حدود ۸۰۰ واحد نانوایی در قم فعالیت می‌کند، بیان داشت: از این تعداد ۳۲۷ واحد لواشی و تافتون،۲۵۰ واحد سنگگی و مابقی بربری هستند و این درحالی است که در برخی از استان‌ها نانوایی سنگک به ندرت وجود دارد و به عبارتی قم پایگاه نان سنگگ کشور است و بهترین و ماهرترین کارگران در این رسته در قم فعالند.
وی در ادامه ضمن تأکید بر اینکه جایگاه قم در بحث نان در کشور جایگاه خوبی است بیان داشت:‌البته برخی از مواقع به دلایل مختلفی همچون گرما و سرما و عدم یکدست بودن نان تحویلی به نانوایان ممکن است کیفیت آرد دچار نوسان شود که این موضوع در نهایت تأثیر چندانی بر کیفیت نان استان قم ندارد.
رئیس اتحادیه نانوایان قم درادامه با اشاره به مباحثی که پیرامون کیفیت نان سنگک قم مطرح می‌شود، گفت: کیفیت نان سنگک در کشور زبانزد است و برخی شهروندان نان سنگک را از قم به عنوان سوغات می برند.
وی بیان کرد: ذائقه مردم قم به نان سنگک سازگار و درخواست برای این نان در استان زیاد است و براین اساس تعداد این نانوایی در قم قابل توجه است.
زارعی در بخش دیگری از سخنان خود به مشکلات در پیش روی نانوایان اشاره کرد و گفت:در سال ۹۲ با حذف حدود و سقف صنفی برای کلیه صنوف از جمله صنف نانوایان، تعداد نانوایی‌ها گسترش یافته که این امر باعث شده تا سرمایه‌گذران و همچنین افرادی که با سابقه زیاد در محل های قدیمی نانوایی داشتند به دلیل نزدیک بودن نانوایی‌ها به یکدیگر دچار مشکل شوند و ازاد سازی نانواها این امر را تشدید کرد.
وی با بیان اینکه علی رغم افزایش بسیاری از هزینه های نانوایی ها، ولی قیمت نان افزایش متناسبی نداشته است ادامه داد:بسیاری از نانوایی ها به دلیل افزایش هزینه ها،از جمله مزد کارگر،ارد، مواد اولیه، حامل های انرژی و... با مشکلات بسیاری روبرو شده اند
زارعی با بیان اینکه کارگران نانوایی از جمله قشر بسیار زحمت‌کش هستند، افزود: به عنوان مثال یک نانوایی سنگک در روز ۱۵ ساعت کاری در سه شیفت فعالیت دارد که با توجه به نوع کار کارگان زحمت زیادی را متحمل می‌شوند.
رییس اتحادیه نانوایان سنتی و ماشینی قم تصریح کرد: قشری که در زمینه تهیه و تولید نان در قم فعالیت می‌کنند جزو گروهی هستند که بیشترین ارتباط را با مردم دارند و شایسته است تا حمایت های لازم از ان ها در ابعاد مختلف صورت بگیرد.
وی از برگزاری همایش تکریم نان،تجلیل از نانوایان به مناسبت روز ملی نان در قم خبرداد و افزود: این همایش روز پنجشنبه ۲۴ ابان ماه از ساعت ۱۴ الی ۱۸ با حضور مسئولین استانی و کشوری و اتحادیه های سراسر کشور در تالار مرکزی شهر واقع در میدان نواب برگزار خواهد شد.
به گفته وی تجلیل از چندین واحد نانوایی برترملی و استانی ،رونمایی از تمبر روز ملی نان از برنامه های پیش بینی شده در این همایش است.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار