برای تامین غذای سالم باید بر فرآیند تولید از مزرعه تا سفره نظارت شود
کاشان (پانا) - مدیرکل امور غذایی، بهداشتی و آرایشی سازمان غذا و دارو گفت: ارتقای سلامت جامعه یک ضرورت است که برای برخورداری از غذای سالم باید بر فرآیند تولید از مزرعه تا سفره نظارت شود، زیرا استفاده نامناسب از سم، کود و حتی آب در کیفیت محصول نهایی تاثیر می گذارد.
به گزارش پانا کاشان، وحید مفید در دانشگاه علوم پزشکی این شهر اظهار کرد: استفاده از مواد غذایی نامناسب، از همان ابتدا فلزهای سنگین و سم را وارد بدن انسان می کند و می تواند خطرهایی را برای انسان به دنبال داشته باشد.
وی تصریح کرد: کارشناسان این سازمان و مرکز سلامت محیط و کار از کارخانه های تولیدی، مرکزهای نگهداری و عرضه مواد غذایی بازدید مستمر دارند اما ایمنی غذا باید از مزرعه تا سفره زیر نظارت باشد و زنجیره نظارتی به طور کامل در کشور اجرا شود.
وی با اشاره به تدوین سند ملی ایمنی غذا در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تاکید کرد: با تدوین و اجرای این سند بر اساس برنامه ریزی ها و در چارچوب قانون، نظارت ها بیشتر و منسجم تر با فرماندهی متمرکز انجام خواهد شد.
مدیرکل امور غذایی، بهداشتی و آرایشی سازمان غذا و دارو گفت: اجرای این سند اطمینان را خواهد داد که هر گونه مواد خوراکی که عرضه می شود، به صورت سالم به دست مصرف کننده می رسد و شهروندان باید از مصرف مواد خوراکی و آشامیدنی فاقد برچسب اصالت، به ویژه محصولات وارداتی خودداری کنند.
مفید افزود: کاشان، قطب تولید گلاب و عرقیجات گیاهی کشور است که اگر به این مهم از سوی دست اندرکاران تولید گلاب و عرقیات گیاهی توجه نشود، اصالت گلاب منطقه کاشان از بین خواهد رفت.
به گزارش پانا کاشان، با دو هزار و ۵۰۰ هکتار سطح زیر کشت، بیشترین میانگین تولید گل محمدی در کشور را دارد که نه ۹ هزار و ۵۰۰ تن محصول و سالانه نزدیک به ۱۵ هزار تن گلاب مرغوب و ۲.۲ تن اسانس طبیعی در یک هزار و ۶۰۰ کارگاه سنتی و ۲۸ واحد صنعتی این شهرستان تولید می شود.
ارسال دیدگاه