جشنواره غذای سالم در دبیرستان امام رضا(ع)کاشان برگزار شد
کاشان ( پانا) - مدیر دبیرستان امام رضا علیه السلام کاشان از برگزاری جشنواره غذای سالم همزمان با روز جهانی غذا در این واحد آموزشی خبر داد.
افسانه قاسمی در گفت و گو با پانا کاشان اظهار کرد: پخت غذا و آشپزی همواره بخش مهمی از فرهنگ ایرانیان در طول تاریخ بوده و در کمتر فرهنگی است که به هر مناسبتی، غذای مخصوص آن ایام را تهیه کنند.
وی افزود: از دیرباز در طب سنتی ایرانیان، غذای سالم و تغذیه مناسب به منظور حفظ سلامتی افراد جامعه مورد توجه بوده است.
وی تصریح کرد: گسترش فستفودها و غذاهای آماده، و شرایط استرس و اضطراب ناشی از زندگی صنعتی باعث تهدید سلامتی شهروندان شده است که باید با برنامههای جذاب و مفید، تغذیه سالم در جامعه و به ویژه در مدارس ترویج شود.
قاسمی گفت: در اجرای این برنامه که به مدت یک روز با مشارکت دانش آموزان همراه با مادرها انجام شد، به ۱۰ غذای برتر لوح تقدیر اهدا شد.
یک کارشناس تغذیه گفت: هر چند که در ایران مشکل کمبود غذا نداریم ولی الگوی نامناسب تغذیه مثل پرخوری و بدخوری، مصرف بیش از حد نمک، چربی و قند سلامت شهروندان به ویژه دانش آموزان و نسل جوان را تهدید می کند.
زینب سادات حسینی اظهار کرد: بیماری های قلبی و عروقی علت ۴۰ درصد مرگ و میر ها در جامعه است که مصرف نمک و چربیهای اشباع شده به عنوان عامل اصلی بیماریهای قلبی و عروقی باید مورد برنامه ریزان سلامت کشور و همه شهروندان قرار بگیرد.
وی تصریح کرد: ترویج سبک زندگی سالم در این زمینه بسیار بااهمیت و موثر است و نیازمند آگاهی بخشی و اطلاع رسانی است که باید در قالب برنامه هایی مثل جشنواره های غذا فرهنگ سازی شود.
حسینی بااشاره به تغییر سیمای بیماری ها در قرن جدید و شیوع بیماری های غیرواگیر تاکید کرد: اصلاح الگوی تغذیه و کاهش مصرف قند، نمک و چربی در الگوی غذایی مردم را در پیشگیری از این بیماری ها اثربخش است.
ارسال دیدگاه