رئیس بنیاد مستضفعان: بیمارستانهای کوچک در مناطق دور دست راهاندازی میشود
تهران (پانا) - رئیس بنیاد مستضعفان گفت با مشارکت وزارت بهداشت، واحدهای کوچک بیمارستانی با ۱۰ تخت بیمارستانی در نقاط دوردست در حال راهاندازی است.
به گزارش روابط عمومی بنیاد مستضعفان، محمد سعیدی کیا روز گذشته در همایش ملی روستا و عشایر با تأکید بر اقتصاد مقاومتی و منافع آن برای اقتصاد ملی گفت: انجام اقدامهای اجرایی در چارچوب اقتصاد مقاومتی ضرورت دارد چرا که اقتصاد کشور وقتی مقاوم میشود که بهرهوری رشد کند.
وی همچنین با اشاره به نیروی انسانی به عنوان مهمترین عاملی که باعث رشد بهرهوری میشود، تاکید کرد: این نیروها در گذشته در روستاها خیلی امکان ظهور و بروز نداشتند اما با اجرای طرحهای اقتصادی فعلی، این امکان فراهم شده است.
رئیس بنیاد مستضعفان با اشاره به اینکه مسئولان باید بستر امن برای فعالیتهای اقتصادی همه اقشار فراهم کند، خاطرنشان کرد: اقدامات بنیاد مستضعفان و بنیاد علوی در توسعه روستاها چشمگیر بوده است که از جمله میتوان به ارائه وامهای اشتغالزایی روستایی با همکاری معاونت رئیس جمهور، شبکه بانکی و بنیاد علوی اشاره کرد که در همین راستا ۲۴۰۰ طرح اقتصادی به تصویب رسیده است و ۲۱۰۰ طرح با دریافت تضامین لازم به مرحله قرارداد در آمده است.
سعیدیکیا تاکید کرد: یک پایش کامل انجام شده و ۸۰ درصد واحدها تضمین لازم را آوردهاند و وام خود را گرفتهاند. همچنین در توانمندسازی موفق روستائیان با مدل پیشرفت در مناطق محروم که نمونه بارز آن شهرستان قلعه گنج است اقدامات بزرگی انجام شده است. در قلعه گنج ۱۴۴ روستا تحت پوشش طرح توسعه روستایی قرار گرفته اند. در حوزه اشتغال فعالیتهای خوبی در قلعه گنج انجام شده است و در طول ۳ سال میزان بیکاری از ۲۵ درصد به ۱۰ درصد کاهش یافته است.
وی افزود: با مشارکت وزارت بهداشت، واحدهای کوچک بیمارستانی با ۱۰ تخت بیمارستانی در نقاط دوردست در حال راهاندازی است. در سال اول ۴۰ واحد در برنامه بود که ۲۸ مورد به بهرهبرداری رسید و ۶۰ واحد دیگر به مرحله امضای قرارداد رسیده است.
رئیس بنیاد مستضعفان به موضوع تغذیه زنان باردار در مناطق محروم اشاره کرد و گفت: در اجرای این طرح، ۸۰ هزار زن تحت پوشش قرار گرفتهاند که تاثیر بسیار زیادی در تولد کودکان سالم داشته است.
سعیدیکیا گفت: همچنین با همکاری وزارت رفاه و خیرین مسکنساز، قرار است تمامی خانوادههای با ۲ معلول که فاقد مسکن هستند را خانهدار کنیم. از سوی دیگر دانشآموزان بازمانده از تحصیل با تهیه لوازمالتحریر و لباس در مناطق محروم به تحصیل بازگشتهاند و از دیگر دانشآموزان نیز با تهیه لوازمالتحریر و پوشاک حمایت میشود. همچنین متولدین ۳ قلو و بالاتر در تهیه شیرخشک و پوشاک مورد حمایت قرار میگیرند.
ارسال دیدگاه