عضو انجمن رادیوتراپی انکولوژی اعلام کرد

ابتلای سالانه ۹۰ تا ۱۰۰ هزار ایرانی به سرطان

تهران (پانا) - عضو انجمن رادیوتراپی انکولوژی با اشاره به اینکه آلودگی هوا و غذا بالاترین علت سرطان را به خود اختصاص‌ داده‌اند، گفت سالانه حدود ۹۰ تا ۱۰۰ هزار نفر به سرطان مبتلا می‌شوند.

کد مطلب: ۸۶۰۸۲۱
لینک کوتاه کپی شد
ابتلای سالانه ۹۰ تا ۱۰۰ هزار ایرانی به سرطان

به گزارش روابط عمومی انجمن رادیوتراپی انکولوژی، پدرام فدوی در آستانه برگزاری کنگره سالانه کلینیکال انکولوژی و سومین کنگره بین‌المللی کلینیکال انکولوژی اظهار کرد: این کنگره که در آذر ماه سال‌جاری برگزار می‌شود همه موضوعات مرتبط با سرطان‌های توپر به غیر از سرطان‌های مرتبط با خون مطرح و موردبحث‌ و گفت‌وگو قرار می‌گیرد.

دبیر اجرایی کنگره سالانه کلینیکال انکولوژی و سومین کنگره بین‌المللی کلینیکال انکولوژی با اشاره به اینکه سرطان‌های غیرخونی شامل انواع سرطان‌های پروستات، پستان، مری، معده و ... است، گفت: جدیترین دستاوردهای علمی در حوزه درمان سرطان دراین کنگره از سوی اساتید و صاحبنظران برجسته ارائه می‌شود.

عضو انجمن رادیوتراپی انکولوژی با اشاره به اینکه سالانه حدود ۹۰ تا ۱۰۰ هزار مورد جدید ابتلا به سرطان در کشور داریم، عنوان کرد: آمار ابتلا به سرطان در کشور ما کمتر از میانگین جهانی است ولی سرعت رشد سرطان در کشورهای جهان سوم از جمله ایران بیشتر است.

فدوی، آلودگی محیطی که در صدر آن آلودگی هوا و غذا است و همچنین آلودگی ناشی از کودهای شیمیایی از عوامل خطر اصلی در بروز سرطان است که البته تغذیه نامناسب و کیفیت بد زندگی نیز در ایجاد این بیماری اثرگذار است.

وی با اشاره به اینکه درصدی از دلایل ابتلا به سرطان قابل پیشگیری است، گفت: چاقی یکی از فاکتورهای خطر ابتلا به بسیاری از سرطان‌ها است همچنین با مصرف رژیم غذایی مناسب همچون مصرف میوه و سبزیجات فراوان و کنترل استفاده از روغن‌های نامناسب در پیشگیری از سرطان می‌توان اقدام کرد.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران با بیان اینکه ژنتیک در ۹۰ درصد از سرطان‌ها تاثیری ندارد، گفت: البته عمده سرطان‌ها در اثر تغییر ژنتیکی ایجاد می‌شوند ولی سرطان چندان ارثی نیست و تنها بخش کمی از سرطان‌ها ممکن است از طریق وراثت منتقل شوند.

سومین کنگره بین‌المللی و سیزدهمین همایش سالانه کلینیکال آنکولوژی ایران ۲۸ لغایت ۳۰ آذر در هتل المپیک برگزار می‌شود.

علاقمندان برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به سایتwww.cong۲۰۱۸.isro.org.ir و یا با شماره ۶۶۵۶۷۶۱۹ تماس بگیرند.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار