با تصویب هیات وزیران
آئیننامه نحوه انتقال تخفیف بیمه شخص ثالث ابلاغ شد
تهران (پانا) - هیات دولت آئیننامه اجرایی مربوط به نحوه انتقال تخفیفاتِ نداشتن حوادث منجر به خسارت وسایل نقلیه را تصویب کرد.
به گزارش پژوهشکده پولی و بانکی، در جلسه هیات دولت که به ریاست حجت الاسلام والمسلمین روحانی رئیس جمهوری برگزار شد، آییننامه اجرایی یکی از مواد قانون بیمه اجباری خسارات وارد شده به شخص ثالث در اثر حوادث ناشی از وسایل نقلیه موضوع نحوه انتقال تخفیفاتِ نداشتن حوادث منجر به خسارت به تصویب رسید.
بر این اساس در صورت انتقال مالکیت وسیله نقلیه، سابقه تخفیف خسارت متعلق به انتقالدهنده است و انتقالدهنده میتواند سابقه تخفیف مذکور را همزمان با انتقال مالکیت به انتقال گیرنده منتقل و یا هر زمان پس از آن سابقه مذکور را به وسیله نقلیه دیگر از همان نوع که متعلق به وی یا همسر، والدین یا اولاد بلاواسطه وی باشد، منتقل کند.
همچنین در صورت انتقال مالکیت وسیله نقلیه و منتقلنشدن سابقه تخفیف نبود خسارت توسط انتقالدهنده، خسارتهایی که بیمهگر از محل بیمهنامه برای حوادث بعد از زمان انتقال مالکیت وسیله نقلیه تا پایان مدت اعتبار بیمهنامه پرداخت میکند، سابقه بیمهای انتقالگیرنده محسوب میشود و در سابقه تخفیف نبود خسارت انتقالدهنده منظور نخواهد شد.
سابقه تخفیف نبود خسارت وسایل نقلیه از رده خارجشده با رعایت ضوابط این آئیننامه قابل انتقال است و سابقه تخفیف نبود خسارت وسایل نقلیهای که به موجب احکام مراجع قضایی یا اجرای ثبت انتقال مالکیت مییابند، مشمول این آئیننامه است.
دولت همچنین بیمه مرکزی را موظف کرد از طریق سامانه الکترونیک امکان ثبت و استعلام سابقه تخفیف نبود خسارت، بر اساس شماره ملی یا شناسه ملی بیمهگذار برای بیمهگر و امکان استعلام سابقه تخفیف نبود خسارت را برای بیمهگذار فراهم کند.
آئیننامه اجرایی مربوط به واگذاری اسناد خزانه اسلامی بابت بدهی دولت اصلاح شد
همچنین با تصویب دولت، آئیننامه اجرایی مربوط به واگذاری اسناد خزانه اسلامی بابت بدهی دولت با حفظ قدرت خرید اصلاح شد. هیات وزیران این تصمیم را با هدف پرداخت بخشی از بدهی دستگاههای اجرایی به سازمان تأمین اجتماعی، یکسانسازی شیوه اجرایی محاسبه و تعیین بازه زمانی حفظ قدرت خرید اتخاذ کرد.
بر این اساس، نرخ سود جهت حفظ قدرت خرید ۱۵ درصد تعیین شد. در مواردی که برای پرداخت مطالبات قرارداد وجود داشته باشد، زمان محاسبه سود پرداختی برای حفظ قدرت خرید متناسب با وضع قرارداد است و در سایر مواردی که فاقد قرارداد بوده است و یا در قراردادهای مربوط بازه زمانی مشخصی برای پرداخت تعییننشده باشد، بازه زمانی محاسبه حفظ قدرت خرید از زمان صدور حواله تا تاریخ سررسید اسناد یادشده است.
ارسال دیدگاه