سامانه ٢٥ خدمت غیرحضوری تامیناجتماعی
تهران(پانا)-در نشست شورای اداری اداره کل تامین اجتماعی غرب تهران که با حضور معاون بیمهای و سایر مدیران ارشد این سازمان برگزار شد، سامانه ٢٥ خدمت غیرحضوری این اداره کل تشریح شد.
به گزارش روابط عمومی تامین اجتماعی، محمدحسن زدا معاون بیمهای سازمان تامین اجتماعی در این جلسه، سامانه ٢٥ خدمت غیرحضوری اداره کل غرب تهران را کاری بینظیر دانست و افزود: مدیران و کارکنان این سازمان جهت توسعه خدمات و ارتقای فعالیتها تلاش میکنند. طرح هایی پیشنهاد می شود و نقاط ضعف و قوت طرح های موردنظر را مورد بررسی قرار می دهند و پس از رفع مسائل، طرح ها را اجرایی می کنند.
وی با استقبال از طرح سامانه ٢٥ خدمت غیرحضوری غرب تهران بزرگ و تاکید جهت ادامه و تکمیل طرح گفت: باید به سمتی برویم که تمام زیرخدمتهای غیرحضوری تعریف شود و به آسانی در دسترس همه مردم قرار گیرد.
زدا با اشاره به سامانه ١٤٢٠ افزود: باید سعی کنیم تمام خدمات غیرحضوری از طریق این سامانه به همه مخاطبان در بیش از ٥٠٠ شعبه در سراسر ایران ارائه شود.
معاون بیمه ای سازمان تامین اجتماعی با اشاره به توسعه خدمات غیرحضوری به عنوان یکی از راهبردهای این سازمان گفت: بیشک طی سالهای اخیر نهضت آی.تی تامین اجتماعی را متحول کرد و این تحول و دگرگونی ادامه دارد.
وی با توجه به ششمین جلسه شورای اداری معاونت بیمهای سازمان تامین اجتماعی گفت: به منظور هماهنگی بیشتر و تسهیل استفاده از آی.تی در سازمان تامین اجتماعی؛ دستورهایی از سوی مدیر عامل سازمان تامین اجتماعی در این زمینه صادر شده است.
زدا افزود: در معاونت بیمهای سازمان تامین اجتماعی نیز به منظور بهبود فرایندها و تسریع در بهرهبرداری از فناوری اطلاعات؛ کمیته اتوماسیون در واحدهای مختلف شکل گرفته است و به زودی آثار و نتایج تصمیمهای اتخاذشده به منظور بهبود فرایندها جهت ارتقاء خدمترسانی واحدها مشخص میشود.
وی تعامل سازمان تامین اجتماعی و شرکای اجتماعی را موثر دانست و گفت: این سازمان به همان میزان که در جامعه تاثیرگذار است، از تصمیمگیرهای نهادهای تصمیمساز و سیاستگذار نیز تاثیر میگیرد.
معاون بیمهای سازمان تامین اجتماعی تاکید کرد: طی چند سال اخیر با نمایندگان مجلس شورای اسلامی دیدار و گفتگوهای زیادی داشتیم و در این مذاکرات همفکری های خوبی انجام شده است.
مدیر کل تامین اجتماعی غرب تهران نیز در این نشست گفت: پس از موفقیت طرح دفاتر درمانی غیرحضوری الکترونیکی، سامانه ٢٥ نوع خدمت غیرحضوری نیز در دستور کار قرار گرفت. این سامانه، ارتباطی با میز خدمت ندارد و بیمهشدگان، کارفرمایان و بازنشستگان میتوانند بدون حضور در شعب و از طریق سامانه یادشده نسبت به دریافت تعهدات اقدام کنند. با اجرای این طرح علاوه بر ارتقاء سطح کیفیت خدمات، رضایتمندی مخاطبان نیز افزایش مییابد و توسعه سازمان الکترونیکی را شاهد خواهیم بود.
ناهید حیدری با اشاره به عملکرد هیاتهای تشخیص مطالبات در سطح غرب تهران بزرگ گفت: ٢٥ هزار و ٣٨٨ پرونده در هیات تشخیص مطالبات بدوی مورد بررسی و رسیدگی قرار گرفت و از این تعداد حدود ١٤ هزار و ٨٥٠ پرونده منجر به تجدید محاسبه شدند.
وی با تاکید بر اینکه ارائه خدمات بیمهای و درمانی به نیروی کار جهت کاهش ریسکها موجب افزایش بهرهوری میگردد، گفت: طرح های بخشودگی جرائم کارفرمایان خوشحساب، راهاندازی وی. آی. پی و ارائه خدمات ویژه به کارفرمایان خوشحساب توسط این سازمان برای کمک به کارفرمایان اجرایی شده است.
گفتنی است، در این نشست موضوعاتی از قبیل صدور دفاتر درمانی، بیمه اتباع، حسابری از دفاتر، بارزسی الکترونیکی، بازرسی کشفی کارگاهها، برقراری مستمری در کارهای سخت و زیانآور، بیمه دانشجویان، افزایش بی رویه دستمزد بیمهشدگان و غیره مورد بحث و تبادلنظر قرار گرفت.
ارسال دیدگاه