تهیه پیش‌نویس سطح راهبردی برنامه شهر تهران

تهران (پانا) - جلسه کمیته فنی تدوین برنامه سوم شهر تهران با هدف بررسی و تصویب پیش نویس سطح اول برنامه سوم در معاونت برنامه ریزی شهرداری تهران برگزار شد.

کد مطلب: ۸۴۴۹۷۳
لینک کوتاه کپی شد
تهیه پیش‌نویس سطح راهبردی برنامه شهر تهران

به گزارش روابط عمومی شهرداری تهران، در راستای فرآیند تدوین برنامه شهرتهران، فاز چهارم برنامه که به تعیین اولویت بندی راه حل ها و اخذ نظرات تخصصی اعضای کمیته فنی دررابطه با خروجی های مطرح شده اختصاص داشت، به پایان رسید. در همین راستا و به منظور تهیه و تدوین پیش نویس سطح اول برنامه با عنوان «سطح راهبردی» جلسه کمیته فنی با هدف بررسی و تصویب این سند عصر دیروز با حضور حجت اله میرزایی معاون برنامه ریزی،امیر آریا زند رئیس دبیرخانه تدوین برنامه سوم، عبدالرسول قاسمی مدیر پروژه تدوین برنامه سوم شهر تهران، علی نوذرپور شهردار منطقه ۲۲ و برخی چهره های علمی و دانشگاهی در محل معاونت برنامه ریزی، توسعه شهری و امور شورای شهرداری تهران برگزار شد.

در این جلسه از ۱۰ حوزه راهبردی تعیین شده دو حوزه راهبردی اجتماعی - فرهنگی و نوآوری،اقتصاد و مالیه تبیین شد و مورد واکاوی و تحلیل صاحب نظران قرار گرفت.

در ابتدای نشست حجت اله میرزایی معاون برنامه ریزی،توسعه شهری و امور شورای شهرداری تهران گفت: طرح ها،پروژه ها و سیاست های اجرایی منطبق با برنامه سوم تکمیل شده است و جلسات کمیته فنی به بررسی اهداف راهبردی برنامه در حوزه های مختلف اختصاص دارد بدین معنا که برای هر یک از حوزه های تعیین شده تعدادی برنامه راهبردی و راهبرد در نظر گرفته شده است.

به گفته میرزایی، حوزه های کلیدی مطرح شده در برنامه پنج ساله سوم شهر تهران به پیشنهاد اعضای شورای شهر تعیین شده است.

وی برنامه راهبردی را بالاترین سطح برنامه ریزی شهری خواند و هدف از آن را تعیین اهداف راهبردی و چگونگی دستیابی به آن اهداف در قالب جهت گیری راهبردی معرفی کرد.

میرزایی با اشاره به سطوح مختلف برنامه راهبردی افزود: برای تدوین برنامه راهبردی شهر تهران، قوانین و اسناد توسعه در سه سطح ملی، منطقه ای(فراشهری) و محلی (شهری) مورد توجه قرار گرفته اند.

معاون برنامه ریزی،توسعه شهری و امور شورای شهرداری تهران ۵ بخش کلیدی برنامه راهبردی (چشم انداز شهر تهران (برگرفته از طرح جامع)، حوزه های تمرکز(راهبردی)، اهداف راهبردی، شاخص‌های کلیدی و جهت گیری های راهبردی) را مطرح کرد.

در بخش پایانی نشست چهره های علمی و دانشگاهی همچون غلامرضا کاظمیان عضو هیات علمی دانشگاه علامه طباطبایی، علی عرب مازاد عضو هیات علمی دانشگاه و عضو کمیته فنی، مجید غمامی کارشناس شهرسازی و معماری،علی غریبی مشاور شهردار،مرتضی احمدی مشاور کمیته شفافیت و شهر هوشمند و فردین یزدانی با بررسی راهبردها و شاخص های کلیدی دو حوزه مورد بررسی به ارایه پیشنهاداتی چون افزودن مقوله فقر و نابرابری شهری(فضایی)، توجه به فرهنگ شهروندی، ارایه تعریف روشن و واضح از شاخص سلامت، توجه به مقوله شادی، توجه به اهمیت وقت ، زمان و عمر، ایجاد پهنه ها و فضاهای استارتاپی در شهر ، تفکیک مرزهای اقتصاد و مالیه، حمایت ، هدایت و مشارکت و بازار سازی برای اکوسیستم نوآوری شهری و رشد و رفع نیازهای تهران توسط کسب وکارهای نوپا، ارجحیت فعالیت پذیری بر جمعیت پذیری و توانمند سازی اقتصادی گروه های ساکن در بافت های غیر رسمی پرداختند.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار